Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
115
24.9.11 10:55

Anduli
Tak ten průjem má kotě pravděpodobně z toho mlíka,jestli dáváš kravské.Lepší je dávat kočičí,Whiskas je dobré,ale drahé my kupujeme u Rossmanna ty jejich a tam za tu cenu mám dvě.Taky je spousta granulek a kapsiček junior,takže bych zkusila i to.
Za kastraci našeho kocoura jsem dala 250kč a kočka mě stála 500kč,docela mě udivuje kam až se ty ceny u jednotlivých vet. anebo klinik dokážou vyšplhat.
Jinak u nás jsme kočičákům pořídili druhé wc,aby se neprali o ten jeden,protože jakmile šel jeden tak druhýmu se chtělo taky.A kočka z něj nechtěla dva dny vylézt,myslela si,že je to nový pelíšek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
24.9.11 19:20

Buráku,

ta tvoje kočenka je prostě luxusní :lol: Na fotce je vidět výraz ve smyslu „vlezte mi všichni na záda“ :lol: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
25.9.11 09:52

Ahoj,včera jsme si dovezli kotě. Je mu cca 4-6 měsíce,zalezl si za pračku a nehodlá vylézt. Už je tam od včerejška. Vylezl jen v noci na dlabanec.Přijde mi,že vůbec není zvyklé na lidi i když paní mi tvrdila opak. Měla ho ve sklepě,myslíte,že si na nás zvykne a stane se z něj mazlíček?
Vedle pračky má i wc,ale není tak vůbec načůráno a to jsme ho dovezli včera okolo 4h odpolední
Také bych řekla že trochu zapáchá a má dost špinavé uši. Co s tím? Děkuji Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
25.9.11 11:33

Ajinav
Pokud má číča hodně špíny v uších,tak to může být i ušní svrab,anebo je má špinavé z toho sklepa.Jestli je to větší kotě nebála bych se ho vykoupat,ale jelikož píšeš,že je kotě plaché asi to nebude jednoduché.Má očkovací průkaz nebo ne? Taky bych došla k vet, ten Ti s těma ušima poradí a jestli nemáte oč.průkaz tak oočkuje a odčerví.
Kačuli číča je náš takovej blbounek,asi je to tím,že je hluchá jak poleno. Ale jinak má zlatou povahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
25.9.11 12:59

ahojky,
koukám že je plno koťátek u svých nových majitelů :srdce: ..
Já zatím jen pomáhám inzerovat kočičky z kočičí naděje.. Alespoň něco, než si budu moci také nějakou číču domů vzít. Chjo, stýská se mi moc…

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
25.9.11 23:45

Ahoj holky,dlouho jsem se tu neukazala,ale ted ctu nove prispevky.
Mleko a prujem.Rozhodne ne kravske mleko,jsou i special.mleka,jak uz holky psaly,ale take se male kotatka daji dobre odchovat na kondenzovanem mleku(neslazene Tatra),redene s vodou v pomeru 2:1.
Druhe male kotatko zalezle za prackou-nektere kocicky maji delsi zvykaci dobu,presto to nemusi znamenat,ze si nezvyknou na lidi vubec.Nektere jsou zalezle i par dni,postupne si zvyknou.(mmch,to necurani je ze stresu/Spinave usi budou v nejvetsi pravdepodobnosti svrab,takze jak se kote osmely,sup na veterinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
26.9.11 08:55

Tak jsem kočourka vytáhla ze zapračky a šla jsem na veterinu. K mému údivu mi řekl,že kotěti ještě nebyly 3 měsíce. myslela jsem,že je o hodně starší,je vážně moc velkej. V těch uších má opravdu svrab.Říkal,že se stává málo že by se to přeneslo na člověka,ale přesto,že si radši máme okamžitě umýt ruce když ho budeme hladit.Snad to nepřenese na králíka :-( .Ale v kontaktu moc nejsou,tak snad ne.
a co myslíte,mám ho vždycky vytáhnout a pomazlit ho - pořádně včera vrněl - nebo ho nechat až vyleze sám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
26.9.11 10:27

Ahoj holky u náís kastrace kocourka také stojí do 300kč. Tak nechápu jak si může někdo účtovat 2000 a víš to je pěkná zlodějina! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
26.9.11 13:01

Ahoj kočkomilky,

v pátek se u mne zastavila paní, přes kterou mám domluvený kotě, takže to bude kocourek. Je mu cca měsíc, takže ještě chvilku pobude u mámy. Už se těším!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
26.9.11 13:58

Ahojky :mavam:

také mám kočičku, ragdollí slečnu Amayu :) ještě malé ko´tátko, 3.června narozené. Ale už teď to je pěkný divočák. hrozně ráda se věsí na záclony - potvora :D a ráda semnou vaří. Musímmít pokrčenou nohu a ona mi na ní sedí a kouká co dělám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
26.9.11 14:12
mamasan píše:
Ahoj holky u náís kastrace kocourka také stojí do 300kč. Tak nechápu jak si může někdo účtovat 2000 a víš to je pěkná zlodějina! :cert:

No v případě našeho kocoura to bude stát 1000,– z důvodu dražší a šetrnější nárkozky… kvůli jeho nemocným plicím. Při předání už bude zase při vědomí, takže nebude dva dny jak přejetý a omámený.
Plus teda předoperační RTG a kontrola sonem asi… Měl totálně zavodněnou pravou plíci, nedýchala mu, levá částečně, takže raději si připlatím a budu vědět, že to dobře dopadne ;-)

Ragdollka… mé vysněné plemeno, snad někdy v budoucnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
26.9.11 14:44

Také byla má vysněná. Měla jsem vždy kočičku domácí :) Až teď jsme si to splnili. Hlavně máme mimino,tak jsme vybírali jakou k dětem a vyhrála ragdollka. Je rozkošná, líbí se mi jak zůstane jako hadrová panenka vyset v náručí :) a jsem zvědavá jestli bude aportovat :D bylo to úžasný,když mi to jeden chovatel ukazoval :D to jsem u koček nezažila. Pořídili jsme k ní ještě pejska,aby nebyla sama a dokonale se spřátelili hned první den :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
26.9.11 15:45
elisbetka píše:
Také byla má vysněná. Měla jsem vždy kočičku domácí :) Až teď jsme si to splnili. Hlavně máme mimino,tak jsme vybírali jakou k dětem a vyhrála ragdollka. Je rozkošná, líbí se mi jak zůstane jako hadrová panenka vyset v náručí :) a jsem zvědavá jestli bude aportovat :D bylo to úžasný,když mi to jeden chovatel ukazoval :D to jsem u koček nezažila. Pořídili jsme k ní ještě pejska,aby nebyla sama a dokonale se spřátelili hned první den :) :hug:

Prosím prosím, dej sem fotečku at se můžu pokochat aspon takto :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
26.9.11 16:31

:-D to jsou moje dvě slečny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanahcotton
26.9.11 16:35

Takto se povaluje náš Monty v obýváku… :wink: