Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Anduli
Tak ten průjem má kotě pravděpodobně z toho mlíka,jestli dáváš kravské.Lepší je dávat kočičí,Whiskas je dobré,ale drahé my kupujeme u Rossmanna ty jejich a tam za tu cenu mám dvě.Taky je spousta granulek a kapsiček junior,takže bych zkusila i to.
Za kastraci našeho kocoura jsem dala 250kč a kočka mě stála 500kč,docela mě udivuje kam až se ty ceny u jednotlivých vet. anebo klinik dokážou vyšplhat.
Jinak u nás jsme kočičákům pořídili druhé wc,aby se neprali o ten jeden,protože jakmile šel jeden tak druhýmu se chtělo taky.A kočka z něj nechtěla dva dny vylézt,myslela si,že je to nový pelíšek ![]()
ta tvoje kočenka je prostě luxusní
Na fotce je vidět výraz ve smyslu „vlezte mi všichni na záda“
![]()
Ahoj,včera jsme si dovezli kotě. Je mu cca 4-6 měsíce,zalezl si za pračku a nehodlá vylézt. Už je tam od včerejška. Vylezl jen v noci na dlabanec.Přijde mi,že vůbec není zvyklé na lidi i když paní mi tvrdila opak. Měla ho ve sklepě,myslíte,že si na nás zvykne a stane se z něj mazlíček?
Vedle pračky má i wc,ale není tak vůbec načůráno a to jsme ho dovezli včera okolo 4h odpolední
Také bych řekla že trochu zapáchá a má dost špinavé uši. Co s tím? Děkuji Andrea
Ajinav
Pokud má číča hodně špíny v uších,tak to může být i ušní svrab,anebo je má špinavé z toho sklepa.Jestli je to větší kotě nebála bych se ho vykoupat,ale jelikož píšeš,že je kotě plaché asi to nebude jednoduché.Má očkovací průkaz nebo ne? Taky bych došla k vet, ten Ti s těma ušima poradí a jestli nemáte oč.průkaz tak oočkuje a odčerví.
Kačuli číča je náš takovej blbounek,asi je to tím,že je hluchá jak poleno. Ale jinak má zlatou povahu.
ahojky,
koukám že je plno koťátek u svých nových majitelů
..
Já zatím jen pomáhám inzerovat kočičky z kočičí naděje.. Alespoň něco, než si budu moci také nějakou číču domů vzít. Chjo, stýská se mi moc…
Ahoj holky,dlouho jsem se tu neukazala,ale ted ctu nove prispevky.
Mleko a prujem.Rozhodne ne kravske mleko,jsou i special.mleka,jak uz holky psaly,ale take se male kotatka daji dobre odchovat na kondenzovanem mleku(neslazene Tatra),redene s vodou v pomeru 2:1.
Druhe male kotatko zalezle za prackou-nektere kocicky maji delsi zvykaci dobu,presto to nemusi znamenat,ze si nezvyknou na lidi vubec.Nektere jsou zalezle i par dni,postupne si zvyknou.(mmch,to necurani je ze stresu/Spinave usi budou v nejvetsi pravdepodobnosti svrab,takze jak se kote osmely,sup na veterinu.
Tak jsem kočourka vytáhla ze zapračky a šla jsem na veterinu. K mému údivu mi řekl,že kotěti ještě nebyly 3 měsíce. myslela jsem,že je o hodně starší,je vážně moc velkej. V těch uších má opravdu svrab.Říkal,že se stává málo že by se to přeneslo na člověka,ale přesto,že si radši máme okamžitě umýt ruce když ho budeme hladit.Snad to nepřenese na králíka
.Ale v kontaktu moc nejsou,tak snad ne.
a co myslíte,mám ho vždycky vytáhnout a pomazlit ho - pořádně včera vrněl - nebo ho nechat až vyleze sám?
Ahoj holky u náís kastrace kocourka také stojí do 300kč. Tak nechápu jak si může někdo účtovat 2000 a víš to je pěkná zlodějina! ![]()
Ahoj kočkomilky,
v pátek se u mne zastavila paní, přes kterou mám domluvený kotě, takže to bude kocourek. Je mu cca měsíc, takže ještě chvilku pobude u mámy. Už se těším!
Ahojky ![]()
také mám kočičku, ragdollí slečnu Amayu
ještě malé ko´tátko, 3.června narozené. Ale už teď to je pěkný divočák. hrozně ráda se věsí na záclony - potvora
a ráda semnou vaří. Musímmít pokrčenou nohu a ona mi na ní sedí a kouká co dělám ![]()
mamasan píše:
Ahoj holky u náís kastrace kocourka také stojí do 300kč. Tak nechápu jak si může někdo účtovat 2000 a víš to je pěkná zlodějina!
No v případě našeho kocoura to bude stát 1000,– z důvodu dražší a šetrnější nárkozky… kvůli jeho nemocným plicím. Při předání už bude zase při vědomí, takže nebude dva dny jak přejetý a omámený.
Plus teda předoperační RTG a kontrola sonem asi… Měl totálně zavodněnou pravou plíci, nedýchala mu, levá částečně, takže raději si připlatím a budu vědět, že to dobře dopadne ![]()
Ragdollka… mé vysněné plemeno, snad někdy v budoucnu ![]()
Také byla má vysněná. Měla jsem vždy kočičku domácí
Až teď jsme si to splnili. Hlavně máme mimino,tak jsme vybírali jakou k dětem a vyhrála ragdollka. Je rozkošná, líbí se mi jak zůstane jako hadrová panenka vyset v náručí
a jsem zvědavá jestli bude aportovat
bylo to úžasný,když mi to jeden chovatel ukazoval
to jsem u koček nezažila. Pořídili jsme k ní ještě pejska,aby nebyla sama a dokonale se spřátelili hned první den
![]()
elisbetka píše:
Také byla má vysněná. Měla jsem vždy kočičku domácíAž teď jsme si to splnili. Hlavně máme mimino,tak jsme vybírali jakou k dětem a vyhrála ragdollka. Je rozkošná, líbí se mi jak zůstane jako hadrová panenka vyset v náručí
a jsem zvědavá jestli bude aportovat
bylo to úžasný,když mi to jeden chovatel ukazoval
to jsem u koček nezažila. Pořídili jsme k ní ještě pejska,aby nebyla sama a dokonale se spřátelili hned první den
![]()
Prosím prosím, dej sem fotečku at se můžu pokochat aspon takto ![]()