Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,děkuji za rychlou odpověď a chtěla bych se ještě zeptat.Za jakou dobu braní antibiotik se to zlepšilo a kocourek ti chodil tam kam má?My je máme 5den a pastu 3 a už nečůrá 20denně,ale jen 7krát.Je to pokrok,ale doufám,že se mu tento styl čůrání nebude spíše zamlouvat.Doufám,že začne i normálně.Je divné,že když jsem sním tak jde normálně čůrat do záchodu.Jakmile zmizím je to kdekoliv.Také ti to tak dělal?
lucik: mě tedy chodil i do peřin přede mnou:(.. Nebo v noci, kdy jsem neměla šanci to odchytit… Lítala jsem doma jak idiot a čekala, kdy bude čůrat a nosila na wc… Co to šlo.
Pastu jsem měla 2měsíce.. Taky jde o to, jaký typ močových kamenů má, jelikož ta pasta je jen na struvity. A jak jsem psala, nám nepomohla. Ale Mio to měl hodně.. Měl moc bílkovin v moči, struvity a později z těch léčeb ještě i oxaláty. A měl i hodně vysoké Ph v moči. a těžko říci, kdy se vyléčil úplně že by nečůral vedle.. Nám čůral vedle furt, ale u nové majitelky hned přestal.. Jak to necítil… Uvidíte dle výsledků moči. Doporučuju odchytit co nejsterilnější;).
Děkuji ti moc za odpověď a tedy uvidíme, zda ho stoho dostanem.Asi je to dost těžký úkol.Tak díky moc lucka
tak naše éro má novou zábavu… nejenže skáče v ložnici z postele na věšáky a z nich na police s oblečením, ale už taky objevil cestičku na police s mýma bebechama od moře a na přítelovy autíčka. ![]()
A dneska se frajer producíroval na rozkládacím sušáku plném prádla … ale jak jsem se přiblížila s foťákem, tak prchal ze strachu, že bude výprask
![]()
dada1511 píše:
Kačuli,to máš o zábavu postarané,to je teda kaskadér![]()
![]()
No, zábavou bych to nenazvala… pěkně mě tím štve… drzoun
Hlavně, když několikrát v noci musím vstávat a vyhánět ho z police u stropu, nebo když mi v ložnici ožírá kytky, prevít ![]()
Případně, když skočí do odpadkového koše a hledá v něm, co by si dal … minule v noci vytáhl z koše (dobře zahrabané) takový ten kus papíru, co se dává pod maso. Ráno koukám a zkoumám, co to ten blbeček vyblil
![]()
Jsem zvědavá, jestli až přijde o koule, se trošku zklidní. Pořád mu za ty jeho lumpárny slibuju, že mu koupím kšandy a půjdeme ven, at se maličko zklidní ![]()
na té polici nad ním mám usušenou růži a asi 5× jsem ji našla na zemi a jak blázen přemýšlela, jak se tam vzala…
No ted už vím ![]()
no jéje tak to se mááme ještě na co těšiit s tím naším kotátkem ![]()
mamasan píše:
no jéje tak to se mááme ještě na co těšiit s tím naším kotátkem
Mamasan, nezoufej, ti dva dospěláci jsou naprostá zlatíčka a nikdy nevyváděli jako ten náš čert… a kdybyste slyšely, jak se mnou diskutuje, když mu nadávám nebo něco zakazuju
byste se posukovaly smíchem..... Leží na zádech, převaluje se jako největší andílek a na každé mé slovo zamrouká, no komedie u nás, fakt ![]()
KačuliKačka píše:
na té polici nad ním mám usušenou růži a asi 5× jsem ji našla na zemi a jak blázen přemýšlela, jak se tam vzala…![]()
No ted už vím
dada1511 píše:KačuliKačka píše:
na té polici nad ním mám usušenou růži a asi 5× jsem ji našla na zemi a jak blázen přemýšlela, jak se tam vzala…![]()
No ted už vím
Tak máš aspoň jitotu,že u vás nestraší
![]()
![]()
,ale kocour je teda Milouš
To rozhodně nestraší..... ted se mnou uklízel věci z myčky a čekal, kdy vytáhnu celý koš, aby mi tam vlezl prevít jeden ![]()
Tady jeden „popelář“… ted už to vymakal, umí vlézt do koše a pak zase vyskočit…
tak bych nevěřila, jak může být i kočka nenažraná…chápu, že chce šunku, ale že vychlemtá i zbytek zeleninové polévky, to jsem celkem v šoku. Všude se píše, že je kočka masožravec ![]()
ZdeMac píše:
tak bych nevěřila, jak může být i kočka nenažraná…chápu, že chce šunku, ale že vychlemtá i zbytek zeleninové polévky, to jsem celkem v šoku. Všude se píše, že je kočka masožravec
jojo, asi mají také každá své chutě. Kočky u našich si např. našly zbytek ovocné přesnídávky s piškoty, co prcek nedojedl a poctivě vymetly mističku, že nebylo poznat, co v ní bylo ![]()