Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
115
29.7.11 09:43

Já si taky myslím,že by seznamování mělo proběhnout pomalu a hlavně za něčí přítomnosti. Labradoři jsou dobráci tak si myslím ,že by problém být neměl. Švagrová má labradora a hafo venkovních koček a ty mu můžou skákat po hlavě,můžou mu žrát jídlo z misky a s ním to ani nehne,ale nedej bože aby mu do misky vlezl druhej pes to je zle :pocitac: My když jsme Samovi donesli domů Bastinu tak to vzal velice klidně a to byl sám dva roky. Nedávno jsme měli doma kotě nalezence a bylo u nás přes noc,pak putovalo ke švagrový.Sam za ním běhal,mazlil ho olizoval,prostě pohodář. A Bastina se málem zbláznila,pořád vrčela syčela prskala aj mu chuděrovi nafackovala,holt každý zvířátko je jiný. Ale jinak je to zlatíčko,není to taková megera pořád :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
29.7.11 09:49

Odpolední siesta :andel: Ale čistit pak to prkno je očistec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
29.7.11 10:24
Burak píše:
Odpolední siesta :andel: Ale čistit pak to prkno je očistec.

To s příjetím novéh kotěte, to bylo u nás taky. Lota na něj měsíc prskala, syčela a vrčela a Samík ten by ho ulízal láskou :lol: A tak je to pořád, když Charlie zlobí, Lota ho dořve a Samík by o něj pečoval ;-)

A to prkno..... to známe taky… a ty chlupy pak, mazec :cert: :cert: Když nechávám prkno bez dohledu, hážu na něj starý ubrus at mám pak méně práce z odchlupováním :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
29.7.11 11:16

to je ten můj melej nalezenec!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
29.7.11 11:36
mamasan píše:

Nalezenec????? Týýýý joooo, obličejík má jaké ragdollka nebo birma… to je úúúúžasnééééé!!!!!!!!!!!!! :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
29.7.11 12:23
mamasan píše:

No to je nádherný! Taková číča by se mi taky líbila, fakt úžasný :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanahcotton
29.7.11 13:17
mamasan píše:

No ten je parádní :palec: :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
1076
29.7.11 21:44

Téda, taky čučím na nalezence. To je určitě nějaká čistokrevná míca.
Co se týče toho seznamování s hafanem, tak bych dávala raději bacha, aby nebyly slzičky. I když je pes dobrák, tak je lepší dávat pozor a předvídat. Mamčin pudl je taky dobrák od kosti, mazel největši. Jednou mu ukazovala mrňavého králíčka a on po něm chňapnul. Mamka ale naštěstí stačila uhnout - měla králíčka totiž v dlaních, a pudl dostal přes prdel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
29.7.11 23:17

Holky,kocour se mi nějak divně „prdelil“ po kuchyni 8-o ,můj říkal,že je to „sáňkování“,prý to kočky dělají,že se jim vypuští zlázy,či co 8-o ,slyšeli jste o tom někdy???Prý až půjdu na vererinu,mám jí říct,ať mu to udělá,že takto se snaží tomu uvolnit sám či co :nevim:

• Citovat
  • Upravit
115
30.7.11 07:06

Jo říká se tomu sáňkování,dělají to psi když maj ucpaný žlázy(pod ocasem). Že to maj i kočky jsem nevěděla. A pes jak začal jezdit po zadku tak jsem šla k vet. a ten mu ty žlázy uvolnil(normálně vymačkal) vždycky to příšerně páchlo.
Ještě jsem našlu tuto diskuzi
 https://www.emimino.cz/…radte-76759/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
30.7.11 20:20

HOlky, u nás mazec… prdous se rozhodl značkovat, zrovna, když zítra brzy ráno odjíždím na týden pryč a chlap bude o zvěřinec pečovat. Ani nemyslím na to, jak to bude u nás po týdnu vypadat. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
30.7.11 23:42

Burak,díky :palec: ,budu s ním muset teda zajít :think: ,aby ho to miláčka netrápilo.

• Citovat
  • Upravit
1076
30.7.11 23:56

dado, zvířata tohle někdy dělají, když mají červíky. Tak kdyby na veterině nezjistili žlázky, tak si tam vem rovnou něco na odčervení :wink: .
Kačuli, dospělého kočičáka ti fakt nezávidím. Kupte mu plíny. Von, kdyby věděl, že kvůli tomuhle půjde pod kudlu, tak by si to značkování jistě rozmyslel. Zvířata fakt umí vyčíhnout ten nejméně vhodný okamžik. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
31.7.11 12:59

Ahoj,snažím se chlapa přemluvit na kočku. Chtěla jsem buď králíka nebo kočku,ale kočka mi přijde jako menší ničitel bytu :lol: Mužsej nechce ani jedno. Máme 3,5 letá dvojata a bydlíme v bytě a máme morčátko.Děti se k němu chovají moc hezky.Myslím,že kočička by u nás nestrádala.
Je lepší kočka nebo kocour?
A kolik vás vyjdou kočky měsíčně,když máte v bytě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
31.7.11 15:03

ahoj ajino, já teda králíčka doma neměla nikdy, ale že by kočky nebyly ničitelé bytu :mrgreen: . Jedna naše chlupatice nám šplhá po stěnách. Na rohu v obýváku jsme ji do výšky cca 1,7 metrů dali koberec, páč tam se jí to prostě líbilo nejvíc (myslím to šplhání po stěně). Škrábání sedačky, to je taky normálka, i když po tom, co jsme přímo ke gauči dali škrabadlo, tak to omezily. No a o likvidaci domácí zeleně tady toho bylo až až :wink: . Ale přesto všechno bych neměnila. Svoje kočky miluju!!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný