Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ještě jedna k pousmání, v tom pošmourném počasí ![]()
Chvilka oddechu během řádění dvou puberťáků ![]()
Tak koukám že u všech, kdo mají kočky je pěkně veselo
![]()
A tady je kousek naší Sáry v igelit. pytli…vydrží si tam hrát i hodinu ![]()
Hanahcotton píše:
Tak koukám že u všech, kdo mají kočky je pěkně veselo![]()
![]()
A tady je kousek naší Sáry v igelit. pytli…vydrží si tam hrát i hodinu
Igelitky právě ze strachu z udušení hned uklízím. Ale papírové tašky jim nechávám na hraní… jak jsou tři, takse navzájem nahánějí, vystrkují a loví jeden druhého
Škoda, že tu nejdou dát videa..... Charlie se naučil sám vlézt pod obrácený škopek nebo krabici a pak sní cestuje po bytě ![]()
Jéééé, já se picnu. Ty fotky jsou uplně skvělé
.
Já taky uklízím veškeré sáčky, ale když jsme doma, tak jim občas nějakou tašku nebo sáček nechám venku, ať si pohrajou.
Taky dáváme igelitky na hraní, jen když jsme doma ![]()
Jinak nejsladší jsou kočiny když spí ![]()
Když spinuškají, tak jsou tak sladcí
Nevím jak vaše kočenky, ale ty moje se celkem nechají pomuckat, když je omylem vzbudím. A když jsou takové rozespalé, tak zvláštně voní teplem ![]()
Naše kočiny do poslete nesmí, ale mají svoje místečka, kde můžou vegetit. ![]()
Je pravda, že manžel na ně není tak přísnej a stane se, že prostě do postele v pokojíčku vlezou a když pak delší dobu je klid, tak vím, že jsou tam, kde být nemají ![]()
tak já toho nejmenšího vyhazovala z postele a přítel ho z druhé strany bral k sobě
takže holt prcek spí s námi, resp. se mnou a na mně, nejraději nalepený na obličeji a krku
Naštěstí s jeho váhou 2,9 kg to ještě jde… ale když mi nacpe záda rovnou pod nos, tak to ho odstrčím, abych vůbec mohla dýchat ![]()
Lotka spí většinou v obýváku a Samík, peršan, zásadně u syna v pokojíčku - na psacím stole mezi bincem, pod stolem na oblečení anebo v posteli s ním ![]()
Výchovu v tomhle směru jsem vzdala
![]()
tak ted nevim jestli ta fotka z trouby se nevlozila, nebo ji jen ja nevidim ![]()
tohle bylo oblibene misto, nejlepsi bylo kdyz cekala kotata, chudak mala jak je otlacela na to topeni ![]()