Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
252
8.7.11 21:23

tak už se mi vyčůral i vykakal do záchodu…vlezl tam sám od sebe :-) a já si myslela jak ho to budu učit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
9.7.11 08:35

To je nadherny kocici mrne :mrgreen:

My se budem za par dni loucit s nasim druhym kotatkem, uz ted je me smutno. Uz je ve veku kdy vytvari nejake socialni vazby a tak, takze spi u nas v posteli, zacina byt mazlivejsi a takovy fakt domaci…

ZdeMac Ony ty kocicaci jsou hodne chytri, treba to nase zacalo samo chodit na zachod aniz by mu to i matka ukazala… proste lezlo zkoumat pisek a nejak samo doslo k tomu, co se tam ma delat :wink: Mate chytryho kocoura :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
9.7.11 08:58

ZdeMac, krásné koťátko :-) ! A Louda je super jméno. Já mám ráda takové obyčejné a přitom originální jména :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
9.7.11 10:33
jinak j
jasterica píše:
ZdeMac píše:
tak a je doma, momentálně spinká… Jo a dcerka vymyslela jméno: LOUDA :-)
tak to jmeno se povedlo :mrgreen: a co za kocicku jste si poridili? :-)
u nas teda holky obcas taky delaj bordej jak pominute, ale pak si lehnou vedle sebe, cisti se, jinak meli jsme dobrmana a kocour, ktereho jsme obcas hlidali, tak oba meli vybeh na zahradu a pesan ho vzdy strazil pred cizimi kocourami :mrgreen: a ten zmetek to pekne zneuzival, chodil k sousedum provokovat a kdyz bylo zle, sup k nam na zahradu, kde byl chranenej :mrgreen:

no je to obyčejná venkovní…žádná rasa..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
9.7.11 12:38

Tak koťátko mi neprojde přes chlapa :cry: :cert: Prej až nebudou morčata tak bude kotě :roll: Nemáte nějaký fígl jak ho přesvědčit? Má kočičky rád, jen nechce mít doma zvěřinec :nevim:

• Citovat
  • Upravit
17162
18.7.11 16:27

Ahojky kočkomilky

tak to naše prtě včera oslavilo 1. roček s váhou 2,9 kg a vzrůstem pětiměsíčního kočičáka :lol:

Fotku sem šoupnu později. Doma mi zkolabovaly windowsy s nějakou chybou, tak je pc u kamaráda ajťáka, tak snad zítra budu mít už svého „brouka“ doma a budu zase plně funkční :lol:

Taky jsem se rozhodla, že se obuju do hledání nové práce, ta současná je na prd a doma mě to fakt už nebaví… jen se nudím a vymýšlím hovadiny. Jinak od úklidu jsem se přesunula k malování stěn :lol:

A jak se máte Vy všechny a vaši miláčkové????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
18.7.11 21:31

Zdar zeny…

my minuly tyden odvezli druhe kotatko - drobecek, proti tomu prvnimu, takze s tim, ze mala, chytra kocicka a novi majitele (taky z emimina) ze byli u veta a on je to extra malej kocour :lol: :lol: a pritom to prvni co slo z domu je momentalne temer stejne velky jak nase kocka 8-o
Takze ja smutnim po kotatech, manzel si libuje jaky je tu klid a ja uz vidim jak te nasi Ginny zas uz roste bricho :mrgreen: manzelovi jsem to jeste nesdelila, bo mam strach, ze zabije me i kocku :lol: :lol:

kaculi At se dari hledani prace :wink: me to ceka zhruba za rok a absolutne nemam paru co a kde :zed: doma zustat nemuzu, bo to bysme financne neutahli…

ww U nas ma chlap stejny argument proc nechce druhou kocku - aby to nebyl doma kocicinec, i ted nez jsme rozdali i druhy kote tak to celkem spatne snasel - a to pritom vedel ze pujde z domu… ja si porad rikam, ze az budou decka vetsi, tak treba povoli a bude dalsi kocicak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
18.7.11 21:40

teeeda ja dnes nahravala fotky kotatek na FB, a jsem si hezky zavzpominala :oops: zlaticka, mysicky a pak z toho vyrostli takove mrchy likvidacni :mrgreen: ale ted uz jsou to dospelaci :huban:
ja zrovna zitra jedu na pohovor :roll: drzte palecky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
20.7.11 10:20

Ahoj holky… tak mám hned po ránu nerváka. Moje milá chlupatice mi překousala docela silnou větvičku na fíkusu, tak nervuju, jestli se u toho nepřiotrávila. Mě by trefilo. A manža mi odjel s mobilem do práce - zapomněla jsem si ho u něj v báglu, takže ani nemůžu zavolat na veterinu, abych se uklidnila. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
20.7.11 11:23

Eňulo a je jedovatý? Nějak se mi to teď narychlo nepodařilo najít… Tak ať je číča v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
20.7.11 13:23

fikus jedovaty je, muze vyvolat podrazdeni, alergie, urcite bych cicinu pozorovala a pri sebemensim naznaku nalozila a jela… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
20.7.11 14:19

Luon děkuji, kočena je zatím ok. Teda měla zase dopoledne svou mrzkou náladu, takže proháněla naši druhou mazlenu, ale nepřisuzuji to fíkusu… ona je občas taková protiva. Teď v klidu chrní na svém oblíbeném pelíšku, tak doufám, že je to ok. Já se z ní picnu. Tak dlouho ten stromek mám a ona si ho všímá, ale najednou mu uhryzne větev… jak nějaká veverka nebo co:/ . V ložnici mají travičku, hned vedle mého ubožáčka bambusu, ale ona stejně ten bambus bude neustále ohlodávat. Musím se poptat veterinářky, jestli ji nemůže něco chybět, ale obávám se, že to je jen zlozvyk. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
20.7.11 14:51

Eňulo

naše kočeny, všechny tři, mi zlikvidovaly jak nolinu (byt je píchavá a ostrá), tak marantu… a to definitivně :lol:

Naše Lotka žere králíkovi seno když pak blije… klasika - jakmile vytahuje seno a jí ho, tak už chystám utěrky a vyčkávám :mrgreen:

Jo a taky mi totálně ohlodali malé rostlinky rajčat, teda s pomocí králíka :lol:

Jen orchidejky jim naštěstí nejedou, což je dobře  :palec:

Ony jsou ty naše kočenky takové potvůrky podivné :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
20.7.11 16:00

A už tady nebyla dlouho Lakynka..... holka, jak se ti vede??? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
20.7.11 17:02

no ja postupnym testovanim vyradila spoustu kytek, protoze mi je mrchy znicili, serzali… :twisted:
ted mam uz jen ty co vim, ze jim nejedou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný