Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1076
20.7.11 20:54

No, holky vidím, že jsme na tom všechny stejně:/ Asi začnu nakupovat květiny v umělém provedení :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
21.7.11 06:51

Tak to mě kocour zlikvidovat jenom moje bylinky, co jsem si zasadila. Ostatní kytky ho v okousávání nechávají chladným. Spíš je likviduje neustálým schazováním. Když ho vidím skákat na ty poličky na zdi, tak čekám, kdy to řachne celý :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
21.7.11 14:09

No, je to teda prča s těma kočkama… Já jsem dneska měla tááák příjemné raníčko. Od půl páte holky dělaly bugr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
22.7.11 12:46

ahojky,dlouho jsem tu nebyla,
tak zas koukam na posledni prispevky-kytky.
:lol:
mno,jak uz jsem tu psala,ja mam ted vsude kytek mnoho a pekne,az se divim,ale to je tim,ze je Cherry v kocicim nebicku…no a pak reknu hezky nahlas,aby se manzel podival,jak ted mame pekne kytky a ze uz dlouho nebudou,ze az si privezem noveho dablika,tak to zase vsechno poleti z oken dolu :lol:
(ale ja jsem vytrvala,porad ty kytky na okna vracim,i kdyz je kocicak shazuje,ted jsem zvedava,jak dlouho me to bude bavit-ty kytky :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
22.7.11 12:54

Ahoj Holky!!!!

Tak dovolenou jsme zvládli,kocour zůstal doma,sousedka nám ho chodila krmit atd.,tak dobré.Ale jak jsme přijeli,přišel nás přivítat,pak si asi uvědomil,že jsme ho nechali samotného a zmizel 8-o ,já nevěděla,zda hledat kocoura,bo hned v ten samý okamžik mi začalo zdrhat batole,no tak ho hledáme jak šílení,měli jsme strach,že vyběhl ven,jak jsme nesli kufry,a on měl záchvet hrdosti,skoval se za gaučem :lol: :lol: :lol: ,a byl tam 4 hod.,než nás náležitě vydusil :-D ,nešel ani pro jídlo.Pak milostivě přišel,nechal se i pohladit,no ale museli jsme teda škemrat :-)

• Citovat
  • Upravit
1076
22.7.11 21:16

Téda, to jste si dovolili dost, že jste ho nechali samotného doma :mrgreen: . My máme jet zítra na chatu a moje lásky by měly zůstat do neděle u tchýně ,tak jsem z toho na nervy, že tam budou samotné (teda beze mě) v mrňavém pokojíčku - musí tam být zavřené, protože tchýně má právě spooooooustu kytek, na které si potrpí :oops: . No, do rána budu dumat, jestli pojedu, nebo ne. Už to mě stresuje, že bysme měli holky zase tahat vlakem. My občas takhle jezdíme. Jedna kóča je uplně v klídečku, lehne a spí, druhá to ale nenese moc dobře. I když posledně taky usnula. Ach jo. Jsem asi padlá na hlavu, že to tak řeším. Měla bych to brát jako přípravu na dovolenou. To taky bude hlídat tchýně, ale bude i s holkama u nás doma, aby holky byly ve svém prostředí. Už vidím, že to zase ořvu, až budu odjíždět - stejně jako na svatební cestu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanahcotton
23.7.11 18:21

To jsem ráda, že jsem narazila na tuto kočičí diskusi. Máme kočky dvě. Vlastě jednu 5 letou kočku Sáru a jednoho 4 letého kocoura Montyho .

• Citovat
  • Upravit
17162
23.7.11 21:26

Ahoj Hanah

tak ta tvá fotečka kočičáčků nemá chybičku :lol:

My jsme dneska s kamarádkou vyrazily na malou prochajdu na Hukvaldy a zastavily jsme se na kafe. Měla jsem sebou hafana tchána a v restauračce měli majitelé pidi bílé koťátko… tak nám ho půjčili na pomazlení… a ten maličkatý kocourek si klidně troufl na naší psici a ta (zvyklá z domu na kočky) se nechala ťapkat packou na čumáčku… bylo to fakt legrační :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
25.7.11 10:58

Ahojte…

naší kočce narostlo rychlostí blesku břicho… jako, ale tentokrát to bylo fakt ze dne na den 8-o :lol: a já jak nevím kdy se to stalo tak přemýšlím, jestli těch koťátek bude víc nebo mi tu do týdne porodí 8-o Manžel už vypadá smířeně :lol: :lol:

Akorát já teď řeším dilema, zda ji pak už nechat vykastrovat nebo ji prostě hlídat (což jde blbě, protože děcka co chvíla otvírají dveře a já nemůžu furt sledovat kde se zrovna pohybuje kočka).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
25.7.11 11:57

Doriang

tak pokud máte vždy zájemce o kotátka, tak kdo ví, zda to řešit.
Ale asi bych ji už nechala vykastrovat - ty budeš mít klid a z vlastní zkušenosti vím, že kočička se pak stane víc mazlivou a přítulnou...... viz.naše madam Lotka, z protivy se stal mazel mávnutím kouzelného proutku :palec: Až jsem občas v šoku, že se dupka přijde sama od sebe pomazlit nebo mi v nocí chodí olizovat oční víčka… asi z lásky nebo co :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
25.7.11 13:01

kaculi Kdyz ta nase je mazliva dost i tak :wink: :lol: asi uvidim jak se nam ty co ted budou povede rozdat a pak se rozhodnu :think: me totiz ty kotata celkem dodavaly energii, na to clovek chvilu koukal a hned mel lepsi naladu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
25.7.11 13:20

Já osobně jsem teda pro kastraci kočiček. Teda taky záleží, jak často máte koťátka. Ale aby to kočičku moc nevysilovalo. Navíc když občas kouknu na inzeráty, tak je tam těch koťat strašně moc. Až je mi jich líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
25.7.11 13:20

Já osobně jsem teda pro kastraci kočiček. Teda taky záleží, jak často máte koťátka. Ale aby to kočičku moc nevysilovalo. Navíc když občas kouknu na inzeráty, tak je tam těch koťat strašně moc. Až je mi jich líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
25.7.11 13:49

My máme dospěláky oba kastrované… na prcka to čeká až v zimě, pokud doté doby bude v pohodě (kvůli těm plicím).

Jo a kdybyste nevěděly, kdo myje v myčce nádobí, tak tady je jeden šotek z naší myčky :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
25.7.11 14:43

kaculi to je bozi fotka :mrgreen: :mrgreen:
ja mam teda jednu plysandu vykastrovanou hned, protoze se mrouskala ob tyden a silene hubla, takze sla pod kudlu uz pred tim nez mela rok a druha je chovna,a le jelikoz jsme se prestehovali a kocour daleko a ta svine znackuje kdyz se mrouska, tak vazne uvazuju, ze pujde taky :-( jen by to bylo moc skoda :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný