Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanahcotton
26.7.11 12:51
jasterica píše:
a jedna pro pobaveni :mrgreen:

tak do ledničky se mi kočky ještě nedostaly :lol: :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
506
26.7.11 12:53

takhle se u nas spavalo za casu kotatek :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
26.7.11 12:54
Hanahcotton píše:
jasterica píše:
a jedna pro pobaveni :mrgreen:
tak do ledničky se mi kočky ještě nedostaly :lol: :lol: :lol: :lol:

byla tam dobrovolne nasilu za uplatek, kvuli fotce :mrgreen: ale pak kdyz jsem otevrela lednici tak hned jecela a chtela syyyyr :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
26.7.11 13:37

Holky když už jste u těch fotek, tak přidávám taky jednu … náš Pufíno narvenj v domečku pro králíčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
26.7.11 13:41

Ahoj holkyyy,

fotečky krásnýý:)

Jdu Vás pozdravit a podat info…

Mioušek se má čile k světu, je mu dobře. Pěkně přibral a je větší a taky pěkně žere:D. Přidávám foto.

Já jsem konečně podala žádost o rozvod a vše k tomu a tímto mi doufám končí přemlouvání a doufání v ex, že se bude chovat slušně(aby podepsal atd).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
26.7.11 13:47
Ajuše píše:
Holky když už jste u těch fotek, tak přidávám taky jednu … náš Pufíno narvenj v domečku pro králíčka

teeda jak se tam narval? 8-o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
26.7.11 13:48
Lakynka píše:
Ahoj holkyyy,

Mioušek se má čile k světu, je mu dobře. Pěkně přibral a je větší a taky pěkně žere:D. Přidávám foto.

Já jsem konečně podala žádost o rozvod a vše k tomu a tímto mi doufám končí přemlouvání a doufání v ex, že se bude chovat slušně(aby podepsal atd).

tak drzim palecky at se vse v dobre obrati :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
26.7.11 14:03
jasterica píše:
Ajuše píše:
teeda jak se tam narval? 8-o :mrgreen:

Tak to vůbec netuším, přistihla jsem ho tam až když spal :-D Občas mě zaráží, kam se dokáže vmáčknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
26.7.11 16:31
Lakynka píše:
Ahoj holkyyy,

Já jsem konečně podala žádost o rozvod a vše k tomu a tímto mi doufám končí přemlouvání a doufání v ex, že se bude chovat slušně(aby podepsal atd).

Lakynko tak drzim palec :hug: ale ja te zahlidla jeste kdesi v jine diskuzi a blyska se na lepsi casy ne? :wink: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
26.7.11 17:56

Jasterico,

tak v lednici jsem neměla žádného, zatím… ale nikdy neříkej nikdy že…??? :lol:

Lakynko,
jsem ráda, že ses ozvala a že jsi udělala poslední krok k tomu, abys měla klid od exmanžela. Budu ti moc držet palečky, aby podepsal a rychle to proběhlo bez zbytečných tahanic a problémů :hug:
A je super, že Mioušek se má dobře, daří se mu a roste :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
26.7.11 19:29

Ahoj Lakynko, gratuluji k rozhodnutí a držím palce, ať je rozvod co nejrychleji vyřízen. Mioušek je evidentně spokojen, takže se ti určitě ulevilo:).
Jo, holky, už jsem to sice psala, ale píšu znovu. Kdyby náhodou někdo chtěl rozšířit svou rodinu o kočičáky, tak hledám domov pro dva bílé kocoury, krásné, hodné, mazlíčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
26.7.11 19:42

Kačuli: on to už podepsal, zvládla jsem ho překecat na dohodu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
27.7.11 07:46

ahojte, tak kočičáka máme už doma něco před dva týdny…je s ním sranda. Hlavně, když mě budí kolem 5té. Zajímalo by mne, kde máte umístěný záchodek? Chtěla jsem ho dát po umývadlo do koupelny, stejně ji máme pořád potevřenou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
27.7.11 08:53

Lakynko,

moc ti přeju, at už máš jen samé radosti před sebou a žádné starosti :hug:

ZdeMac, my měli na bytě (1+1) pod umývadlem, ted máme dva záchůdky na 3 darebáky a dala jsem je do chodby, kde mají i škrabadlo. ;-)
Hlavně, at ho má neustále přístupný ;-)

Jooo a ten náš pidi prevít včera poprvé označkoval krabici :cert: :cert: Dostal vynadáno, že tohle nenenenene!!!! a pleskanec po zadku. Uvidíme jak to budeme zvládat. V neděli totiž odjíždím na slovensko a drahý zůstává doma a bude pečovat. Snad to zvládnou - chlapi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
27.7.11 09:54

KačuliKačka - díky, my tu koupelnu máme pořád pootevřenou, takže přístup bude mít.
Jak často měníte kočkolit? Koupila jsem Cat's Best Öko Plus a zatím mi nepříjde, že by smrděl…čistím ho tak 3× denně, po kakání ihned. Někde jsem četla, že stačí 1× za 3 týdny vyměnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný