Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Hanahcotton píše:jasterica píše:tak do ledničky se mi kočky ještě nedostaly
a jedna pro pobaveni![]()
![]()
![]()
byla tam dobrovolne nasilu za uplatek, kvuli fotce
ale pak kdyz jsem otevrela lednici tak hned jecela a chtela syyyyr ![]()
Holky když už jste u těch fotek, tak přidávám taky jednu … náš Pufíno narvenj v domečku pro králíčka
Ahoj holkyyy,
fotečky krásnýý:)
Jdu Vás pozdravit a podat info…
Mioušek se má čile k světu, je mu dobře. Pěkně přibral a je větší a taky pěkně žere:D. Přidávám foto.
Já jsem konečně podala žádost o rozvod a vše k tomu a tímto mi doufám končí přemlouvání a doufání v ex, že se bude chovat slušně(aby podepsal atd).
Ajuše píše:
Holky když už jste u těch fotek, tak přidávám taky jednu … náš Pufíno narvenj v domečku pro králíčka
teeda jak se tam narval?
![]()
Lakynka píše:
Ahoj holkyyy,fotečky krásnýý:)
Mioušek se má čile k světu, je mu dobře. Pěkně přibral a je větší a taky pěkně žere:D. Přidávám foto.
Já jsem konečně podala žádost o rozvod a vše k tomu a tímto mi doufám končí přemlouvání a doufání v ex, že se bude chovat slušně(aby podepsal atd).
tak drzim palecky at se vse v dobre obrati ![]()
jasterica píše:Ajuše píše:teeda jak se tam narval?
Holky když už jste u těch fotek, tak přidávám taky jednu … náš Pufíno narvenj v domečku pro králíčka![]()
Tak to vůbec netuším, přistihla jsem ho tam až když spal
Občas mě zaráží, kam se dokáže vmáčknout.
Lakynka píše:
Ahoj holkyyy,fotečky krásnýý:)
Lakynko tak drzim palec
ale ja te zahlidla jeste kdesi v jine diskuzi a blyska se na lepsi casy ne?
![]()
tak v lednici jsem neměla žádného, zatím… ale nikdy neříkej nikdy že…??? ![]()
Lakynko,
jsem ráda, že ses ozvala a že jsi udělala poslední krok k tomu, abys měla klid od exmanžela. Budu ti moc držet palečky, aby podepsal a rychle to proběhlo bez zbytečných tahanic a problémů ![]()
A je super, že Mioušek se má dobře, daří se mu a roste
![]()
Ahoj Lakynko, gratuluji k rozhodnutí a držím palce, ať je rozvod co nejrychleji vyřízen. Mioušek je evidentně spokojen, takže se ti určitě ulevilo:).
Jo, holky, už jsem to sice psala, ale píšu znovu. Kdyby náhodou někdo chtěl rozšířit svou rodinu o kočičáky, tak hledám domov pro dva bílé kocoury, krásné, hodné, mazlíčky.
Kačuli: on to už podepsal, zvládla jsem ho překecat na dohodu ![]()
ahojte, tak kočičáka máme už doma něco před dva týdny…je s ním sranda. Hlavně, když mě budí kolem 5té. Zajímalo by mne, kde máte umístěný záchodek? Chtěla jsem ho dát po umývadlo do koupelny, stejně ji máme pořád potevřenou…
moc ti přeju, at už máš jen samé radosti před sebou a žádné starosti ![]()
ZdeMac, my měli na bytě (1+1) pod umývadlem, ted máme dva záchůdky na 3 darebáky a dala jsem je do chodby, kde mají i škrabadlo. ![]()
Hlavně, at ho má neustále přístupný ![]()
Jooo a ten náš pidi prevít včera poprvé označkoval krabici
Dostal vynadáno, že tohle nenenenene!!!! a pleskanec po zadku. Uvidíme jak to budeme zvládat. V neděli totiž odjíždím na slovensko a drahý zůstává doma a bude pečovat. Snad to zvládnou - chlapi ![]()
KačuliKačka - díky, my tu koupelnu máme pořád pootevřenou, takže přístup bude mít.
Jak často měníte kočkolit? Koupila jsem Cat's Best Öko Plus a zatím mi nepříjde, že by smrděl…čistím ho tak 3× denně, po kakání ihned. Někde jsem četla, že stačí 1× za 3 týdny vyměnit.
tak do ledničky se mi kočky ještě nedostaly