Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
27.7.11 10:19
ZdeMac píše:
KačuliKačka - díky, my tu koupelnu máme pořád pootevřenou, takže přístup bude mít.
Jak často měníte kočkolit? Koupila jsem Cat's Best Öko Plus a zatím mi nepříjde, že by smrděl…čistím ho tak 3× denně, po kakání ihned. Někde jsem četla, že stačí 1× za 3 týdny vyměnit.

Kupuju Zverlit extra jemný … cca 76-90 kč za balení. Hrudky vybírám 1× denně a vydrží mi to tak cca 14 dní, než musím dokoupit (mně tam chodí čůrat i králík).
Ale je fakt, že totální výměnu jsem nedělala už ani nepamatuju. Tím, že vybírám denně, tak už dlouho nedošlo k tomu, že by zčůrali vnitřek (i když asi jednou za čas by se to mělo, to je fakt). Ale kočičáci si nestěžují :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
27.7.11 11:12
KačuliKačka píše:
ZdeMac píše:
KačuliKačka - díky, my tu koupelnu máme pořád pootevřenou, takže přístup bude mít.
Jak často měníte kočkolit? Koupila jsem Cat's Best Öko Plus a zatím mi nepříjde, že by smrděl…čistím ho tak 3× denně, po kakání ihned. Někde jsem četla, že stačí 1× za 3 týdny vyměnit.
Kupuju Zverlit extra jemný … cca 76-90 kč za balení. Hrudky vybírám 1× denně a vydrží mi to tak cca 14 dní, než musím dokoupit (mně tam chodí čůrat i králík).
Ale je fakt, že totální výměnu jsem nedělala už ani nepamatuju. Tím, že vybírám denně, tak už dlouho nedošlo k tomu, že by zčůrali vnitřek (i když asi jednou za čas by se to mělo, to je fakt). Ale kočičáci si nestěžují :lol:

Stejne u nas, cistim 1× denne a menim az uz me to smrdi (tak 1× za 3 mesice)nebo pokud uz dochazi pisek, to pak vysypu zbytek a nasypu cerstvej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
27.7.11 11:23

tak to bych to asi měnila zbytečně brzy, co? Pořád voní pěkně po dřevě. Uvidím, za jak dlouho to začne smrdět a podle toho to budu měnit. S kočičákem máme premiéru, předtím jsem měla 15 let psa… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
27.7.11 11:41
ZdeMac píše:
tak to bych to asi měnila zbytečně brzy, co? Pořád voní pěkně po dřevě. Uvidím, za jak dlouho to začne smrdět a podle toho to budu měnit. S kočičákem máme premiéru, předtím jsem měla 15 let psa… :-)

Neboj, za chvíli to vychytáte :palec:
My občas jezdíme na víkend pryč a těm třema vlastně nikdo neuklízí a vždy to zvládli oni i my… jen teda písek vypadal, jako by čůrali první ligu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
27.7.11 11:41
ZdeMac píše:
tak to bych to asi měnila zbytečně brzy, co? Pořád voní pěkně po dřevě. Uvidím, za jak dlouho to začne smrdět a podle toho to budu měnit. S kočičákem máme premiéru, předtím jsem měla 15 let psa… :-)

No a než jsem nasala tento příspěvek, tak prcek ukradl z linky plátek hovězího a sežral ho půlku… smrad jeden :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
27.7.11 11:47

tak to mám štěstí, že ten náš je ještě malinkej a na linku mi nevyskočí :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
27.7.11 11:51
ZdeMac píše:
tak to mám štěstí, že ten náš je ještě malinkej a na linku mi nevyskočí :-D :-D

No já si taky říkala, neláká ho to tam, dobrý… jenže se blbounek naučil chodit pít vodu ze dřezu, takže už nikam nedávám jar.

V noci jsem vstávala, protože kluci -popeláři vytáhli z koše starou klobásku v sáčku a jak si debužírovali :-P Jenže měli smůlu - slyšela jsem je a tu „dobrůtku“ jim vzala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
27.7.11 12:00

já na noc kuchyň zavírám, mám tam křečka, takže se bojím, aby mi ho nevytáhnul nějakým zázrakem z klece. Takže šňupání v koši nehrozí… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
27.7.11 12:14
ZdeMac píše:
já na noc kuchyň zavírám, mám tam křečka, takže se bojím, aby mi ho nevytáhnul nějakým zázrakem z klece. Takže šňupání v koši nehrozí… :-)

Tak to jo… my máme kuchyni s obývákem a není oddělená od chodby ničím, takže kočičáci mají volný přístup všude 

Ale Charlie je tak mlsný, že hrůza… z malinkatého krásného kočičího miminka je malý darebák s egem pěti kocourů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
27.7.11 12:31
KačuliKačka píše:
ZdeMac píše:
já na noc kuchyň zavírám, mám tam křečka, takže se bojím, aby mi ho nevytáhnul nějakým zázrakem z klece. Takže šňupání v koši nehrozí… :-)

Tak to jo… my máme kuchyni s obývákem a není oddělená od chodby ničím, takže kočičáci mají volný přístup všude 

Ale Charlie je tak mlsný, že hrůza… z malinkatého krásného kočičího miminka je malý darebák s egem pěti kocourů :mrgreen:

taky koukám, jak nám kočičák roste…když jsme se na něj byli podívat, tak to byla malá kulička a teď je tak 2× větší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
27.7.11 13:02

No… rostou ti roštáci :-)
Tady bylo Charliemu 7 týdnů a byl velký skoro jako ovladač od tv :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
27.7.11 13:03

a teď je to loupežník, i když menší, než by měl být. Tady sedí se Samíkem (zítra 8 let) na okně ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
27.7.11 13:09

tak ten náš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
27.7.11 13:11

a v příspěvku na str. 107 mám taky fotečku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanahcotton
27.7.11 13:13

Zdravím všechny kočičí příznivce :mavam: ani nestíhám všechny pěkné fotky komentovat, prostě jsou všechny super :palec: :palec:
Tak přidávám jednu, kde byla Sára kočičí miminko…ale to už je dávno :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný