Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ZdeMac píše:
KačuliKačka - díky, my tu koupelnu máme pořád pootevřenou, takže přístup bude mít.
Jak často měníte kočkolit? Koupila jsem Cat's Best Öko Plus a zatím mi nepříjde, že by smrděl…čistím ho tak 3× denně, po kakání ihned. Někde jsem četla, že stačí 1× za 3 týdny vyměnit.
Kupuju Zverlit extra jemný … cca 76-90 kč za balení. Hrudky vybírám 1× denně a vydrží mi to tak cca 14 dní, než musím dokoupit (mně tam chodí čůrat i králík).
Ale je fakt, že totální výměnu jsem nedělala už ani nepamatuju. Tím, že vybírám denně, tak už dlouho nedošlo k tomu, že by zčůrali vnitřek (i když asi jednou za čas by se to mělo, to je fakt). Ale kočičáci si nestěžují ![]()
KačuliKačka píše:ZdeMac píše:Kupuju Zverlit extra jemný … cca 76-90 kč za balení. Hrudky vybírám 1× denně a vydrží mi to tak cca 14 dní, než musím dokoupit (mně tam chodí čůrat i králík).
KačuliKačka - díky, my tu koupelnu máme pořád pootevřenou, takže přístup bude mít.
Jak často měníte kočkolit? Koupila jsem Cat's Best Öko Plus a zatím mi nepříjde, že by smrděl…čistím ho tak 3× denně, po kakání ihned. Někde jsem četla, že stačí 1× za 3 týdny vyměnit.
Ale je fakt, že totální výměnu jsem nedělala už ani nepamatuju. Tím, že vybírám denně, tak už dlouho nedošlo k tomu, že by zčůrali vnitřek (i když asi jednou za čas by se to mělo, to je fakt). Ale kočičáci si nestěžují
Stejne u nas, cistim 1× denne a menim az uz me to smrdi (tak 1× za 3 mesice)nebo pokud uz dochazi pisek, to pak vysypu zbytek a nasypu cerstvej.
tak to bych to asi měnila zbytečně brzy, co? Pořád voní pěkně po dřevě. Uvidím, za jak dlouho to začne smrdět a podle toho to budu měnit. S kočičákem máme premiéru, předtím jsem měla 15 let psa… ![]()
ZdeMac píše:
tak to bych to asi měnila zbytečně brzy, co? Pořád voní pěkně po dřevě. Uvidím, za jak dlouho to začne smrdět a podle toho to budu měnit. S kočičákem máme premiéru, předtím jsem měla 15 let psa…
Neboj, za chvíli to vychytáte ![]()
My občas jezdíme na víkend pryč a těm třema vlastně nikdo neuklízí a vždy to zvládli oni i my… jen teda písek vypadal, jako by čůrali první ligu ![]()
ZdeMac píše:
tak to bych to asi měnila zbytečně brzy, co? Pořád voní pěkně po dřevě. Uvidím, za jak dlouho to začne smrdět a podle toho to budu měnit. S kočičákem máme premiéru, předtím jsem měla 15 let psa…
No a než jsem nasala tento příspěvek, tak prcek ukradl z linky plátek hovězího a sežral ho půlku… smrad jeden
![]()
tak to mám štěstí, že ten náš je ještě malinkej a na linku mi nevyskočí
![]()
ZdeMac píše:
tak to mám štěstí, že ten náš je ještě malinkej a na linku mi nevyskočí![]()
No já si taky říkala, neláká ho to tam, dobrý… jenže se blbounek naučil chodit pít vodu ze dřezu, takže už nikam nedávám jar.
V noci jsem vstávala, protože kluci -popeláři vytáhli z koše starou klobásku v sáčku a jak si debužírovali
Jenže měli smůlu - slyšela jsem je a tu „dobrůtku“ jim vzala ![]()
já na noc kuchyň zavírám, mám tam křečka, takže se bojím, aby mi ho nevytáhnul nějakým zázrakem z klece. Takže šňupání v koši nehrozí… ![]()
ZdeMac píše:
já na noc kuchyň zavírám, mám tam křečka, takže se bojím, aby mi ho nevytáhnul nějakým zázrakem z klece. Takže šňupání v koši nehrozí…
Tak to jo… my máme kuchyni s obývákem a není oddělená od chodby ničím, takže kočičáci mají volný přístup všude
Ale Charlie je tak mlsný, že hrůza… z malinkatého krásného kočičího miminka je malý darebák s egem pěti kocourů ![]()
KačuliKačka píše:ZdeMac píše:
já na noc kuchyň zavírám, mám tam křečka, takže se bojím, aby mi ho nevytáhnul nějakým zázrakem z klece. Takže šňupání v koši nehrozí…Tak to jo… my máme kuchyni s obývákem a není oddělená od chodby ničím, takže kočičáci mají volný přístup všude
Ale Charlie je tak mlsný, že hrůza… z malinkatého krásného kočičího miminka je malý darebák s egem pěti kocourů
taky koukám, jak nám kočičák roste…když jsme se na něj byli podívat, tak to byla malá kulička a teď je tak 2× větší…
No… rostou ti roštáci ![]()
Tady bylo Charliemu 7 týdnů a byl velký skoro jako ovladač od tv ![]()
a teď je to loupežník, i když menší, než by měl být. Tady sedí se Samíkem (zítra 8 let) na okně ![]()
Zdravím všechny kočičí příznivce
ani nestíhám všechny pěkné fotky komentovat, prostě jsou všechny super
![]()
Tak přidávám jednu, kde byla Sára kočičí miminko…ale to už je dávno ![]()