Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1076
26.7.11 09:43

Kačuli tak to by mě trefil šlak. TAk jedině mít ten velkej Frontline a občas prsknout tchýniným kočenám za krk. Jinak naše Hanula má taky své ječící dny. Zrovna včera - celou cestu vlakem prořvala, myslela jsem, že mě trefí šlak. A pokračovala i doma, všechno musela okomentovat. Čistím si zuby a ona stojí ve futrech do koupelny a řve :mrgreen: . Co se týče kašle, tak dva týdny zpět mi kašlala snad každý den, tak jsem z toho byla na nervy, ale přestala, tak ji možná jen zlobily nějaké chlupy nebo co.
Fotky z myček jsou fakt super, i ta od Hanah, jak bobešci koukájí u stolu. My myčku nemáme, ale vsadím se, že kdybysme ji měli, tak tam ty naše rebeky lezou taky. Všechno se musí vyzkoušet, že? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
26.7.11 09:44

Jevane, vidím i troubu a pračku :mrgreen: . Opravdu, nejlepší pelíšky :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanahcotton
26.7.11 09:46

A takto sedává náš Monty poblíž balkónu. Polohy koček jsou někdy naprosto šílené :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1076
26.7.11 09:47

Taky jednu přikládám. Pro ty kdo nepozná - nejlepší schovka je odložená kytara! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
26.7.11 09:59

Eňulo,

jenže to je zbytečná investice a musela bych ty její příšerky (7 koček) stříkat celoročně :cert: a kdo to bude financovat???? :zed: :zed:

A ten kašel mě teda vylekal… už jsem nás viděla opět na veterině, ted, když jsem s prachama totálně v zadnici :zed: Ted spinušká v ložnici. JSem uvažovala, že mu normálně spíchnu nějaký svetřík, at má plíce v teple :-P Jsem cvok co???? :lol:
Když já mám strach, aby se mu ty problémy zase nevrátily :think:

Hanah, náš Mumu je na tyhle posedy expert… prostitutka hadra :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanahcotton
26.7.11 10:11
KačuliKačka píše:
jenže to je zbytečná investice a musela bych ty její příšerky (7 koček) stříkat celoročně :cert: a kdo to bude financovat???? :zed: :zed:

A ten kašel mě teda vylekal… už jsem nás viděla opět na veterině, ted, když jsem s prachama totálně v zadnici :zed: Ted spinušká v ložnici. JSem uvažovala, že mu normálně spíchnu nějaký svetřík, at má plíce v teple :-P Jsem cvok co???? :lol:
Když já mám strach, aby se mu ty problémy zase nevrátily :think:

Hanah, náš Mumu je na tyhle posedy expert… prostitutka hadra :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
17162
26.7.11 10:14

Hanah

se směješ… jenže on se občas dokáže zakroutit tak, že není poznat kde má zadek a kde čumák… chrní tak a přitom děsně chrápe… jak starý chlap.
SEm tam v noci spí v koutě chodby před ložnicí a už jsem ho musela jít párkrát vzbudit, jak nahlas chrněl. :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanahcotton
26.7.11 10:14

Eńulo to je někdy k nevíře, kam kočky dokážou zalézt :lol: :lol:
Naše Sára má úchylku na jakékoli krabice, tašky a igelitové sáčky :lol:

• Citovat
  • Upravit
17162
26.7.11 10:22

To jo, krabice, tašky (u nás z bezpečnosti jen papírové) a taky košíky - čím menší, tím lepší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
26.7.11 10:24

Hanah - přesně, tašky, sáčky, krabice :mrgreen: . No, je jasné, že s kočkou se člověk zkrátka nenudí.
Kačuli na „tchýniny“ blechy, už snad poradím jen manžela, aby šel své máti vyčinit, že si má odblešovat kočky. Ono totiž nejde jen o tu hnusnou blechu, ale ta sebou tahá taky veškeré parazity, takže to aby člověk pořád odblešoval a odčervoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
26.7.11 10:25

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Větší už jste neměli? To je dobrá fotka :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
26.7.11 10:25

A když už košík nestačí, nebo je obsazen… nejmladší kočičák využije jiný pelech (bývá tam dost často) :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
26.7.11 10:28
eňula píše:
Hanah - přesně, tašky, sáčky, krabice :mrgreen: . No, je jasné, že s kočkou se člověk zkrátka nenudí.
Kačuli na „tchýniny“ blechy, už snad poradím jen manžela, aby šel své máti vyčinit, že si má odblešovat kočky. Ono totiž nejde jen o tu hnusnou blechu, ale ta sebou tahá taky veškeré parazity, takže to aby člověk pořád odblešoval a odčervoval.

Přítel je v tomhle „sra*ka“ a nebude si přece dělat peklo s matinkou… takže když je potřeba koupit pipety, řeknu si o peníze jemu… a hotovo. :cert: :cert:

A košík - Samuel je prostě éro, čím menší košík, tím lákavější… akdyž se tam nevejde celý, tak aspon přední tlapky :lol: :lol:
A to mu bude ted 28.7. už 8 let!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
26.7.11 10:33

:mrgreen: fakt prča. A ta fotka z té klece, to nemá chybu :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
26.7.11 10:38
eňula píše: :mrgreen: fakt prča. A ta fotka z té klece, to nemá chybu :palec: .

On je blázen… je tak velký jak králík a když dám králíkovi zelí, salát nebo kedlubnové listí, tak za ním vleze do klece a krade mu zelené :lol:

Minule jsem mu už říkala - sundej kožuch, co ty jsi zač :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný