Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Myslím, že určitě
My máme ke 3 kočkám ještě jednoho bláznivého králíka v pubertě a dobrý ![]()
Jen musíte kotátko naučit, kde jsou hranice v chování a co už si nesmí dovolit ![]()
Ahoj kočkomilky ![]()
ww, kamarádka doma měla kočku a morčata a nikdy nehlásila nějaké problémy ![]()
Eňulo, Moni, co vaše kočičky? Jak je jim?
taky myslim ze prezijou ![]()
hlavne kdyz je nejdrive morce a pak kotatko a nauciteho co jo a co ne, a morce je dost velke aby to mohlo projit ![]()
Holky, co máte zkušenosti s více kočkami doma naráz… Občas píšete, že se perou, občas, že si hrajou, ale starají se o sebe někdy? Pomáhají si třeba?
Proč se ptám… Vzpomněla jsem si na jednu příhodu. Dlouho jsme s přítelem/manželem bydleli v jednom polosuterénním bytě s výhledem do zahrádky, kde se vyskytovala spousta venkovních koček. Nebyly zrovna v dobrém stavu, tak jsme jim občas dávali ven nějaké krmení. Když to šlo, tak jsem pak zevnitř oknem pozorovala, která kočička se přijde nabaštit. No a jednou přišel takový malý černý kcourek jen s jedním okem. Krmení jen očichal a olíznul a odešel. Bylo mi to líto, že mu nechutná, ale ještě jsem počkala, jestli nedorazí nějaká další čičina. Ale pak jsem překvapeně pozorovala, že se vrátil ten černý kocourek a přivedl s sebou malou mourovatou, evidentně březí, kočičku. To jídlo pak spolu zbaštili
Bylo to krásný, ani jsem nevěděla, že se o sebe kočky takhle starají, vždycky jsem je považovala spíš za samotáře…
u nás se nejvíce pere Charlie s Lotkou, často po ní vyloženě vyjíždí, škube z ní chlupy a ta ječí jako smyslů zbavená. Samo,že Charlie dostane vždy výprask.
Samík se občas přidá, občas jen pozoruje co se to děje ![]()
Ale když Charlie spinká, Lotka ho chodí i olizovat, semtam spolu spí přitulení jak „moj s mojou“ (viz. fotka)
tak si vyber… nebo prcek sedí na okně, čumákuje ven a Lota dojde, sedne na parapet vedle něj a on ducne hlavičkou do ní, ona ho začne olizovat…
Ale myslím si, že u Charlieho je to opožděná puberta a určitě se to zlepší po kastraci. A pak budou kamarádi co se mají rádi
![]()
tak a je doma, momentálně spinká… Jo a dcerka vymyslela jméno: LOUDA ![]()
ZdeMac píše:
tak a je doma, momentálně spinká… Jo a dcerka vymyslela jméno: LOUDA
Jéé, tak gratuluju k novému přírůstku do rodinky
Doufám, že pak dáš fotečku toho bobíška ![]()
A jméno suprovní ![]()
ZdeMac píše:
tak a je doma, momentálně spinká… Jo a dcerka vymyslela jméno: LOUDA
tak to jmeno se povedlo
a co za kocicku jste si poridili? ![]()
u nas teda holky obcas taky delaj bordej jak pominute, ale pak si lehnou vedle sebe, cisti se, jinak meli jsme dobrmana a kocour, ktereho jsme obcas hlidali, tak oba meli vybeh na zahradu a pesan ho vzdy strazil pred cizimi kocourami
a ten zmetek to pekne zneuzival, chodil k sousedum provokovat a kdyz bylo zle, sup k nam na zahradu, kde byl chranenej ![]()
ZdeMac píše:
tohle je fotka od paní majitelky, co měla v inzerátu…
Jejdanááánky, to je krááásnéééé bobíško
Fakt úžasné kočičí miminko ![]()
jo, je úžasný…akorád čekám, že se vyčůrá a nic…na kamínky naučený není, tak budeme učit my…snad se to naučí rychle
ZdeMac píše:
jo, je úžasný…akorád čekám, že se vyčůrá a nic…na kamínky naučený není, tak budeme učit my…snad se to naučí rychle
Jak se probudí, tak ho odnes hned na píseček a když e tam vyčůrá, tak chválit a chválit ![]()
Charlie měl 7 týdnů, neuměl na písek, jen na trávu a naučil se (i teda díky dospělákům kočičákům).
A když se stane nehoda, tak opatrně říct ne ne ne a odnést na píseček. Ono se bobeš naučí ![]()
ZdeMac: Krásné kotě
My jsme si vzali kocourka venkovního, ale na zachůdek se naučil ihned - jen jsme mu ho ukázali a on tam prostě začal chodit, bylo to pro něj úplně přirozené ![]()
Jasterica: to je taky hezké, s dobrmanem a kocourem ![]()
Ahoj kočky
Můžu se zeptat? Myslíte si, že by si koťátko zvyklo na 3 morčátka co už mám doma? Laškuju s myšlenkou pořídit si domů kočičku, ale právě nevím jak by se ty 2 druhy snesly
Co myslíte?