Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9099
3.7.11 12:21

Ahojky holky tak u nás už je to lepší číča nečůrá nikde jidne než do svýho záchůdku :palec: Dostala opět antibiotika takže se léčíme teda já ne :mrgreen: Po dobrání antibiotik mám donést opět moč na rozbor…
Ale hlavně už nemá v moči krev :dance:

Eňul teda ty si taky nevybereš jedna číčula nemocná a i druhá :-( Chudinky malý doufám,že budou obě v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
3.7.11 17:02

Eňulo,

u nás se schyluje k rozhodování, zda vykastrovat to naše prťě už teď, protože dneska zase tak zaútočil na Lotu, že mi jí bylo až líto. Dostal na zadek, vytřepala jsem ho za kožich a zatrest jsem ho zavřela do ložnice.
Občas ho to popadne, ale jede po ní až hrůza :cert: :cert: Pak je dva dny zase jak andílek :nevim:

A dneska ráno od šesti hodin otravovali všichni tři, at už vstávám, což se stalo poprvé, že i peršánek Samík vlezl až na polštář, vrněl si u toho a Lotynka mi olizovala oční víčka :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
3.7.11 23:45

Jéé, oční víčka? Tak to je dobrý! :mrgreen: To ta naše divoška se teď rozhodla, že bude chrnět na mojem zlepšováku do postýlky - vyskládala jsem si peřinu na chladnější období pod nohy, protože mám problémy s natýkáním. Předevčírem jsem se v noci několikrát probudila a opakovaně jsem zjistila, že ji nevidím na jejím obvyklém místě (deka vedle mojí hlavy). Při cca čtvrtém takovémto probudezní mi to nedalo a rozhlížela jsem se po ložnici, načež jsem zjistila, že moje drahá želvovinová číčena leží na mojí poskládané peřině a já obkročmo chrním nejspíš už několik hodin :mrgreen: . Ale vyhoďte ji, že?
Mončo jsem ráda, že je kočičce už dobře! Tak hlavně, ať to vydrží!!! :palec: Sama jsem jednu dobu měla problémy s močákem, takže vím, že není co závidět.
Jo a Kačuli, já bych tu kastraci zkusila. Snad se drobek zklidní. Naše holky se sice perou kastrace-nekastrace. Ale je to teda už o mnoho mnoho mnoho lepší, než na začátku, když jsem si Andulínu přinesly domů. To byla urážka prvního stupně, že jsme si dovolili si domů přivést další kočku. Jsem nadšena, když si moje holky občas (naprosto výjimečně) spolu hrajou - zatím ale jen stylem: „já dohoním tebe, a ty pak zase mě, jo?“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
4.7.11 08:24

Eňulo,

tak dnes ráno na mě opět spal Charlie a to tím stylem, že bud mi přímo na obličej nacpe zadek anebo celé záda, takže mám ty jeho chlupy snad i v nose :lol: A ještě si u toho vesele vrní :lol:
Dnes jsem byla ale poctěna hlavičkou na obličeji a mazlinkáním… :hug:

p.s. taky občas spím obkročmo a kocour mezi kolenama a já jak paragraf,aby se bobánek nevzbudil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
4.7.11 10:47

Kačuli, přesně! Pak, když už se opravdu potřebuju nějak přetočit, tak předvádím v posteli umělecké kreace, abych do té svojí míceny (případně dvou) nějak nešťouchla. Zato manžel, ten spí jako balvan, takže když jsem zrovna při vědomí, když se otáčí, a náhodou u nás na peřině chrní některá z našich holek, tak ho hned patřičně upozorním, ať dává pozor, ať ji nevzbudí (případně mu vynadám, když ji vzbudí, nebo v nejhorším shodí s postele!). :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
4.7.11 18:17
eňula píše:
(případně mu vynadám, když ji vzbudí, nebo v nejhorším shodí s postele!). :mrgreen:

Tak to je dobrý :lol: :lol: :lol: Svým způsobem chudák manžel..... :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
4.7.11 18:30

Ahojte…

nějak teď jak začaly prázdniny nestíhám, tak vás ani nemám dočtený, jen poslední dvě strany…
Akorát tuším eňula má nemocný, tak pevné nervy ať je brzo líp :hug:

A k tomu padání z oken - naše koťátko má o ten jeden kočičí život míň, bo vypadlo ze střešního okna (představu o výšce baráku nemám, ale přízemí, pak patro a až poté my, stropy standartní výšky kolem 2,5m ve všech třech bytech). Matka kočka je totiž zvyklá lozit do střešních oken a vyklánět se (nepadá a když jo vyleze z ryny zpátky) tak koťe lezlo za ní (v 1 v noci :roll: ) a spadlo a nechytlo se o rynu, takže proletělo až dolů kde naštěstí nepřistálo na betoně na chodníku, ale na zahradním plastovým stolku. Jako já jsem už pomalu lezla z okna vylovit ho z okapu než mě došlo, že mňouká z moc velké dálky než aby bylo kousek pod oknem v rýně. Tak jsem ho šla zachraňovat dolů a normálně koťe dobrý 8-o akorát bylo pak další den viditelně klidnější (teď už je to zase žravá potvora).
Jako fakt, já myslím, že už má jen 8 životů :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
5.7.11 20:11

Ahojky, muzu se taky pridat? mam dve kociny :-) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
5.7.11 21:02

sarusinko, zcela určitě;)
doriang, děkuji moc! No, snad ta naše rebeka bude brzo ok. Dneska jsem opět měli bobek až po dvou dnech :roll: . Já fakt nevím. Snad se můžu spoléhat na to, že kočena je jinak uplně v pohodě!
Jinak doufám, že tvému koťátku je dobře. Ještěže jsou taková lehoučká, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
6.7.11 07:45

Sarusinko vítej mezi nás :kytka:

Doriang, no chudák kotě… to muselo mít šok, stejně jako ty :roll: Hlavně, že to dobře dopadlo ;-)

Eňul, snad už bude kočence dobře a budete si zase užívat bezstarostné společné dny :hug: Ti naši snad čůrají první ligu (chválabohu do písku)… :-P

Já zase měla dneska ráno prďolu omotaného kolem krku :lol: škoda, že mě neměl ráno kdo vyfotit, museli jsme vypadat komicky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
6.7.11 09:03

:mrgreen: to si taky kolikrát říkám. Teda mě by mohl vyfotit manžel, jenže toho probudit :mrgreen: . A navíc, ty naše rebeky stejně vždycky poznají, že bude foto, tak se jak na sviňu pokaždé pohnou:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
8.7.11 07:14

ahojte, dnes si jedeme pro koťátko a zajímalo by mne, kolik sypete kočkolitu do kočičího záchodu? Dala jsem tam vrstvu 6 cm, není to málo? díky moc. Měli jsme 15 let psa a kočka je naše premiéra. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
8.7.11 08:11

Ahojky ZdeMac, myslím, že 6 cm je docela dost, aby ti do toho koťátko nezapadlo :wink: . My dáváme obvykle tak 3cenťákovou vrstvu. Nedávám moc, protože se pak dlouho ten kočkolit obměňuje a ten čistý postupně načichne. Takže podle mě raději méně. Ale však vyzkoušíš :wink: .
Gratuluji k rozhodnutí mít číču, určitě nebudete litovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
8.7.11 08:25
ZdeMac píše:
ahojte, dnes si jedeme pro koťátko a zajímalo by mne, kolik sypete kočkolitu do kočičího záchodu? Dala jsem tam vrstvu 6 cm, není to málo? díky moc. Měli jsme 15 let psa a kočka je naše premiéra. :-)

taky myslim, ze tohle bude mit spis na hrani :wink: neboj casem zjistis co je optimum, jen ti to parkrat vyhazi :mrgreen:
tak at se dari a kocicky jsou uzasne stvorenicka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
8.7.11 08:27

Moc díky za odpověď. Nechám to, jak to je. Uvidíme, jak to bude vyhovovat. Už se na koťátko moc těšíme, teda příjde mi, že nejvíc já. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný