Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
jasterica píše:
ta svine znackuje kdyz se mrouska,
Krásné označení milované kočenky
![]()
Samuel byl kastrován v roce a čtvrt, ale neznačkoval. Lota měla na podzim rozsáhlý zánět dělohy, takže nedobrovolně šla pod nůž taky… jinak se během mrouskání abnormálně mazlila ![]()
Charlie půjde taky, ale až v zimě, podle toho, jak budou stíhat jeho plíce… 17.7. měl roček, ale zatím dobrý, neznačkuje… spíš je stále zaprclý v pubertě
I když se občas snaží znásilnit kocoura od tchýně ![]()
Ale protože kočky od tchýně mají věčně blechy, ona to neřeší a její to pak nosí k nám domů, zakázala jsem „návštěvy“, protože jen já pak vrážím prachy do pipet a je to bezvýsledný kruh
![]()
KačuliKačka píše:
My máme dospěláky oba kastrované… na prcka to čeká až v zimě, pokud doté doby bude v pohodě (kvůli těm plicím).Jo a kdybyste nevěděly, kdo myje v myčce nádobí, tak tady je jeden šotek z naší myčky![]()
![]()
jé, tak to je super fotka, krása ![]()
Když se tady zmínily ty blechy, my máme u našich jednoho kocoura, na kterého ty kapky neplatí
Na veterině nám řekli, že se stává, že jsou některé kočky vůči tomu imunní. Zkoušeli jsme postřik i přímo z láhve, zkoušeli jsme i psí kapku, ale bezvýsledně. Setkal se s tím taky už někdo a co se dá proti těm blechám ještě udělat?
Už jsme z toho úplně zoufalí…díky za tipy.
tak to slyším prvně, že kočičák na nic nereaguje… ![]()
Je mi jasné, že i obojky jste zkoušeli, co?
Sousedky kocour dostal nějaké jiné pipety než Frontline a dostal šílenou plíseň kůže… bobek.
Nám naštěstí Frontline zabírá, jenže když odblešuju ty své jen já, tak je to na pytel, protože od tchýně zdola se to stejně zase šine k nám a je to začarovaný kruh bez možnosti úspěšného výsledku
![]()
Tady jeden pidi zahradník
Frajer si sedl do truhlíku mezi kytky a jako by nic čumákoval domů… kdyby zhučel ven, tak by se asi hoooodně divil ![]()
KačuliKačka píše:
tak to slyším prvně, že kočičák na nic nereaguje…![]()
Je mi jasné, že i obojky jste zkoušeli, co?
Nám naštěstí Frontline zabírá, jenže když odblešuju ty své jen já, tak je to na pytel, protože od tchýně zdola se to stejně zase šine k nám a je to začarovaný kruh bez možnosti úspěšného výsledku
Sousedky kocour dostal nějaké jiné pipety než Frontline a dostal šílenou plíseň kůže… bobek.![]()
![]()
bohužel nezkoušeli. Polovinu dne tráví venku a naši mají strach, aby se o obojek někde nezachytil a nezůstal tam…
Mamka říkala, že jedině dávat jen na noc, když je doma a ráno sundat, ale to jí veterinář řekl, že to nemá význam, tak já nevím…
kaculi kdyz to provede tak ji tituluju jeste hur ![]()
ale stejne bych ty mrchy plysove rozmazlene za nic nedala ![]()
jasterica píše:
kaculi kdyz to provede tak ji tituluju jeste hur
ale stejne bych ty mrchy plysove rozmazlene za nic nedala
TO je mi jasné ![]()
Ahoj holky, tak už jsme zase všichni doma. Holky se měly o víkendu fajn, tchýně byla mooooc hodná, uklidila celej byt, kytky nakufrovala do ložnice, takže holky měly celý byt pro sebe
.
S těma bleškama je to fakt o nervy. Já se snažím s holkama vyhýbat podobným bleším příležitostem veeeeeelkýýýým obloukem. Zatím se nám to úspěšně daří (ťuk ťuk ťuk)
.
Ahojky kočkomilky
Ta fotka v tý myčce je úžasná,taky máme takovou. Dokud byla Bastina menší tak tam byla pořád. Jinak u nás nic nového. Máme teď od dubna pokoj s tím čůráním, kočičáci Baštěj dietku a je klid. Ale Bastině přilepšuju protože je jako chrt a Sam přibral,je to pěkný čuňátko,přitom toho teď sní o polovinu míň než předtím,tak nevím čím to je. Kytky u nás taky nemaj šanci,protože Bastina je všechny shazuje dolů, tak mi zůstaly jen velký a orchidee jsem musela dát vysoko,aby k nim nemohla potvora jedna.
eňula píše:
Ahoj holky, tak už jsme zase všichni doma. Holky se měly o víkendu fajn, tchýně byla mooooc hodná, uklidila celej byt, kytky nakufrovala do ložnice, takže holky měly celý byt pro sebe.
S těma bleškama je to fakt o nervy. Já se snažím s holkama vyhýbat podobným bleším příležitostem veeeeeelkýýýým obloukem. Zatím se nám to úspěšně daří (ťuk ťuk ťuk).
No jo, jenže moje skrotchýně bydlí pod námi na baráčku a my procházíme domů přes jejich obývák. Její kočeny načumují pod dveřma, kde je mezera cca 1 cm a ty mrchy blechy beztak hážou k nám
Ale tchýně tvrdí, že její kočky blechy nemají......
![]()
Bastinka je teda krasavice..... úžasná princezna. Nevím, co ty naše rarášky na té myčce tak láká, že???
![]()
To naše prďole dneska v noci kašlalo, takže jsem byla v pozoru, co se děje. Ted tu chodí po obýváku, zase naříká (dělá to pořád, nevím proč)
A celou noc mi spal opět na obličeji nacpaný ![]()
![]()
ty fotky jsou bozi, my mycku nemame, ale jak vypnu troubu a vystydne na prijatelnou teplotu tak je v ni ![]()
Boziii fotky
![]()
U nas vedla mycka taky, kdyz byla mensi, ted uz ji to nelaka…
Do trouby a pracky to ma moc vysoko, takze tam neleze, ale zato stresni okna miluje
Vzdycky je vyklonena az nekam k okapu, prdeli jak pribita na parapetu ![]()
jasterica píše:
ty fotky jsou bozi, my mycku nemame, ale jak vypnu troubu a vystydne na prijatelnou teplotu tak je v ni
Mamka měla obyč černou kočku Mikešku, která byla jako kotě asi trápena hladem. Takže jak se dostala k jídlu, žrala až skoro do prasknutí a bylo jedno co to je ![]()
Jednou mamce skočila do trouby aniž by si toho všimla, a tak troubu zavřela. Kočka dole a nad ní na roštu pekáč masa. Byla tam zavřená celou noc a ráno, když mamča zkontrolovala pekáč, vyletěla Mikeška z trouby jak namydlený blesk ![]()
Víte co to musely být za muka, být tam celou noc ve vůni pečeného masa a nemoct na něj??????
![]()