Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1965
23.6.11 20:20

Ahojte :mavam:

Omlouvam se, ze vam sem zase tak skacu, ale nepouzivate nekdo granule Iams? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
23.6.11 20:56

ja je pouzivala hooodne dlouho, ted jsem se odstehovala a stratila dodavatele, proc? :-)
jsou to nej granule co znam a moje holky jsem si tak rozmazlila, ze mi nechteli nic jineho :mrgreen:

Brumla píše:
Ahojte :mavam:Omlouvam se, ze vam sem zase tak skacu, ale nepouzivate nekdo granule Iams? :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
23.6.11 21:09

No mne je poradila veterinarka, ale koukam na netu a mam nejaky chaos :-? Proc nekde je u jehnecich napsano, ze je to hlavne z kureci moucky a jehneci maso je >4 %…a jinde je jehneci maso >18 % a jsou tam jenom drubezi vnitrnosti :think: Pritom podle nazvu je to to stejny :zed: Tak nevim, jestli jsem pako :oops: a spatne koukam a nebo je v tom nejaka finta…lepsi/horsi varianta granuli :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
23.6.11 22:04

aha tak to nevim, me je vozil kamarad primo z velkoskladu, stridala jsem jim prichute, a teda ja musim rict, ze lepsi jsme nemeli :-) sezrali toho podstatne min, srst uplne nadherna, tu nam chvalili i na vystavach, zuby taky v poho, ted je to horsi, mame jine, nejsou tak kvalitni, a je to znat :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
23.6.11 22:18

Tak to jsem z toho jelen :think:

Nazev stejny, ale jiny obaly a jiny slozeni :zed: Treba tohle a tohle :nevim: Nebo to je starsi a novejsi provedeni obalu…a zmenili slozeni? :roll: No asi se budu muset zeptat te veterinarky, kdyz nevim, ktery je to, co myslela :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
23.6.11 22:18

jasterica ale aspon dekuju za objasneni, ze je to dobry krmivo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
24.6.11 08:10

jj je i novejsi verze krmiva, to mi tenkrat spominal ten kamarad, kdyz jsem naposled od nej brala, pry neco jeste vylepsovali, jen nevim ktera verze z nich to je, to si nejsem jista :-)
ale je to fakt super krmivo, jen hur dostupne…

Brumla píše:
jasterica ale aspon dekuju za objasneni, ze je to dobry krmivo :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
24.6.11 08:20

Aha :think: Tak to se asi fakt radsi popatam dr. Ja bych spis radsi to bez te kureci moucky :mrgreen: Ale to by pak podle tech obalu byla spis ta starsi verze :think: :cert:

No uvidime…jeste jednou dekuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
24.6.11 09:07

Dobré ráno holky, tak my dneska jedem navštívit veta. Naše kočička milá nekadí. Posledních 14 dní kadila ob den a teď už podruhé dva dny nic… Dostala chudinka zase olej do papule, tak se jí to moc nelíbilo, ale za odměnu jsem si s ní hrála s provázkem, ten ona miluje :wink: . Teď hlavně, aby to byly jen chlupiska v bříšku a ne nic važného. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
24.6.11 20:35

Tak naše hrdinka se taky bojí buřky :-D A vůbec všeho hlučnýho.Jo a dneska madam spadla z okna (pžízemí) na trávu bo se sápala poholubech co nám pod okny žerou co jim lidi nad náma hazí :roll: A jak pak řvala naž jsem pro ni doběhla a ty vočka vykulený a rudý čumák 8-) Bobek můj :hug:

Eňulna vet. jdu v pondělí nasadí se zase ATB to už jemi jasný :-( Už se vyčůrala na rohožky co na nich máme položený boty a odnesly to moje Adidasky a gumový boty :roll: Tak už si je vypraný suším…Zatím se drží a nečůrá do peřin.Douám,že ani znova nezačne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
24.6.11 21:26

tak u nas se bojime jen vysavace :mrgreen:
bourka jim nevadi :mrgreen:
holky mate to trapenicko :-( at je brzo co nejlepe :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
26.6.11 14:33

Mono,

když jsme bydleli ještě na bytě, tak jsme měli okna cca 3 m nad zemí. Kočičáci obvykle trůnili na parapetech a vyhřívali se. Lotynka 2× spadla z okna, protože ráda lehávala předníma packama v truhlíku s kytkama. No a truhlík spadl i s kočkou, že???
V obou případech zůstala schovaná pod kapradím, co rostlo pod oknem… ale ty nervy. Ona je komplet takový strašpytlík… bojí se cizích lidí, hlučných dětí a vysavače taky. :-D

Samík se už vysavače tolik nebojí, jen z uctivé vzdálenosti pozoruje, zda se nepřiblíži moc blízko a je nachystaný k úprku. Cítí-li se ohrožen, hrdě odchází jinde :lol:

Charliemu je vysavač šuma fuk, za to ta bouřka, té se bál a byl na mě přilepený jak placka :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
28.6.11 21:55

AHoj holky! Tak jsem dneska byla u veta - zase… ještěže je paní doktorka taková hodná. Jinej už by si asi ťukal na čelo. Ta naše babula pořád nechce kadit, jak se má, tak jsem z toho na nervy. No, dostali jsme několik přípravků na vyzkoušení, co by těm střevům mělo pomoci. Paní doktorka zmínila diagnozu - cosi jako megakolon, tak prý kdyby to hrozilo, nebo ještě hůř bylo, tak by bylo zle… prý ho ale v břiše nenahmatala, takže si myslí, že se nemusím bát. Ale já se samozřejmě stejně bojím. No, budeme pěkně krmit konzervičkama (dovezli jsme si nějaké nové z veteriny), budeme dávat pastičku a jakési doplňky stravy, tak snad už se to konečně spraví!!!
Mončo jak jsi dopadla ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
29.6.11 07:38

Eňulo,

tak to je mi líto, že máte zase trápení :-(

Kocour od tchýně měl v sobě jednou velký smotek chlupů, vypadalo to jako kdyby spolkl kus sáčku. 10 dní ho sledovali pod RTG jak se to posunuje a za 10 dní to vykadil. On je celkově takový exůtek od ostatních.

Držím palečky, at je bobínek bzry zase zcela fit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
3.7.11 11:59

Ahoj holky kočkomilky! Tak naše Dandula se snad už s těma střevama sklidní - i když včera opět kadila až třetí den :roll: . A dneska pro změnu zvrací z konzervy, kterou jsme jí koupili… není nad to mít doma jednu kočku s močákem, druhou s citlivým žaludkem a ještě k tomu, když se rozhodne nekadit :mrgreen: . No, hlavně, aby jí nic nebylo!!!! Teď jsem si ještě všimla, že několik dnů kucká, tak jsem z toho na nervy! Snad ji jen lochtají nějaké chlupy nebo já nevím. Vypadá spokojeně, lítá, hraje si, baští, mazlí se… tak snad ok.
A jak zbytek kočičáků? Mončo co u tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný