Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojte ![]()
Omlouvam se, ze vam sem zase tak skacu, ale nepouzivate nekdo granule Iams? ![]()
ja je pouzivala hooodne dlouho, ted jsem se odstehovala a stratila dodavatele, proc? ![]()
jsou to nej granule co znam a moje holky jsem si tak rozmazlila, ze mi nechteli nic jineho ![]()
Brumla píše:
AhojteOmlouvam se, ze vam sem zase tak skacu, ale nepouzivate nekdo granule Iams?
No mne je poradila veterinarka, ale koukam na netu a mam nejaky chaos
Proc nekde je u jehnecich napsano, ze je to hlavne z kureci moucky a jehneci maso je >4 %…a jinde je jehneci maso >18 % a jsou tam jenom drubezi vnitrnosti
Pritom podle nazvu je to to stejny
Tak nevim, jestli jsem pako
a spatne koukam a nebo je v tom nejaka finta…lepsi/horsi varianta granuli ![]()
aha tak to nevim, me je vozil kamarad primo z velkoskladu, stridala jsem jim prichute, a teda ja musim rict, ze lepsi jsme nemeli
sezrali toho podstatne min, srst uplne nadherna, tu nam chvalili i na vystavach, zuby taky v poho, ted je to horsi, mame jine, nejsou tak kvalitni, a je to znat ![]()
Tak to jsem z toho jelen ![]()
Nazev stejny, ale jiny obaly a jiny slozeni
Treba tohle a tohle
Nebo to je starsi a novejsi provedeni obalu…a zmenili slozeni?
No asi se budu muset zeptat te veterinarky, kdyz nevim, ktery je to, co myslela ![]()
jasterica ale aspon dekuju za objasneni, ze je to dobry krmivo ![]()
jj je i novejsi verze krmiva, to mi tenkrat spominal ten kamarad, kdyz jsem naposled od nej brala, pry neco jeste vylepsovali, jen nevim ktera verze z nich to je, to si nejsem jista ![]()
ale je to fakt super krmivo, jen hur dostupne…
Brumla píše:
jasterica ale aspon dekuju za objasneni, ze je to dobry krmivo
Aha
Tak to se asi fakt radsi popatam dr. Ja bych spis radsi to bez te kureci moucky
Ale to by pak podle tech obalu byla spis ta starsi verze
![]()
No uvidime…jeste jednou dekuju ![]()
Dobré ráno holky, tak my dneska jedem navštívit veta. Naše kočička milá nekadí. Posledních 14 dní kadila ob den a teď už podruhé dva dny nic… Dostala chudinka zase olej do papule, tak se jí to moc nelíbilo, ale za odměnu jsem si s ní hrála s provázkem, ten ona miluje
. Teď hlavně, aby to byly jen chlupiska v bříšku a ne nic važného. ![]()
Tak naše hrdinka se taky bojí buřky
A vůbec všeho hlučnýho.Jo a dneska madam spadla z okna (pžízemí) na trávu bo se sápala poholubech co nám pod okny žerou co jim lidi nad náma hazí
A jak pak řvala naž jsem pro ni doběhla a ty vočka vykulený a rudý čumák
Bobek můj ![]()
Eňulna vet. jdu v pondělí nasadí se zase ATB to už jemi jasný
Už se vyčůrala na rohožky co na nich máme položený boty a odnesly to moje Adidasky a gumový boty
Tak už si je vypraný suším…Zatím se drží a nečůrá do peřin.Douám,že ani znova nezačne.
tak u nas se bojime jen vysavace ![]()
bourka jim nevadi ![]()
holky mate to trapenicko
at je brzo co nejlepe ![]()
když jsme bydleli ještě na bytě, tak jsme měli okna cca 3 m nad zemí. Kočičáci obvykle trůnili na parapetech a vyhřívali se. Lotynka 2× spadla z okna, protože ráda lehávala předníma packama v truhlíku s kytkama. No a truhlík spadl i s kočkou, že???
V obou případech zůstala schovaná pod kapradím, co rostlo pod oknem… ale ty nervy. Ona je komplet takový strašpytlík… bojí se cizích lidí, hlučných dětí a vysavače taky. ![]()
Samík se už vysavače tolik nebojí, jen z uctivé vzdálenosti pozoruje, zda se nepřiblíži moc blízko a je nachystaný k úprku. Cítí-li se ohrožen, hrdě odchází jinde ![]()
Charliemu je vysavač šuma fuk, za to ta bouřka, té se bál a byl na mě přilepený jak placka
![]()
AHoj holky! Tak jsem dneska byla u veta - zase… ještěže je paní doktorka taková hodná. Jinej už by si asi ťukal na čelo. Ta naše babula pořád nechce kadit, jak se má, tak jsem z toho na nervy. No, dostali jsme několik přípravků na vyzkoušení, co by těm střevům mělo pomoci. Paní doktorka zmínila diagnozu - cosi jako megakolon, tak prý kdyby to hrozilo, nebo ještě hůř bylo, tak by bylo zle… prý ho ale v břiše nenahmatala, takže si myslí, že se nemusím bát. Ale já se samozřejmě stejně bojím. No, budeme pěkně krmit konzervičkama (dovezli jsme si nějaké nové z veteriny), budeme dávat pastičku a jakési doplňky stravy, tak snad už se to konečně spraví!!!
Mončo jak jsi dopadla ty?
tak to je mi líto, že máte zase trápení ![]()
Kocour od tchýně měl v sobě jednou velký smotek chlupů, vypadalo to jako kdyby spolkl kus sáčku. 10 dní ho sledovali pod RTG jak se to posunuje a za 10 dní to vykadil. On je celkově takový exůtek od ostatních.
Držím palečky, at je bobínek bzry zase zcela fit ![]()
Ahoj holky kočkomilky! Tak naše Dandula se snad už s těma střevama sklidní - i když včera opět kadila až třetí den
. A dneska pro změnu zvrací z konzervy, kterou jsme jí koupili… není nad to mít doma jednu kočku s močákem, druhou s citlivým žaludkem a ještě k tomu, když se rozhodne nekadit
. No, hlavně, aby jí nic nebylo!!!! Teď jsem si ještě všimla, že několik dnů kucká, tak jsem z toho na nervy! Snad ji jen lochtají nějaké chlupy nebo já nevím. Vypadá spokojeně, lítá, hraje si, baští, mazlí se… tak snad ok.
A jak zbytek kočičáků? Mončo co u tebe?