Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
jasterico děkuji moc!
Tak hurá, kytečko může jít někam na oko. (kytky za promoce mám na balkoně
)
Jinak ty koťátečka jsou nádherné! Nebo byly:). Musí to být masakr jich mít v bytě tolik. Já si jen vzpomenu, jak byla ta naše můra malá… to bylo dílo. ![]()
jasterica píše:
tos mela rict drive
tohle jsme meli presne pred rokem doma
Ježuuuuusky, to jsou krasotinky k pomuckání…
![]()
tak u nás padla totálně za vlast „nolina“, tu mi kočky ožraly až na cibulky, mršky jedny
Ted je v ložnici kam na ni nemůžou… Samuel i Charlie si za ní v koupelně vylezli přes umyvadlo až na dřevěný regál a hezky si dlabali… smradoši
![]()
Jinak mám na okně orchidejky a kupodivu ani jednu kočku nezajímají. Jen králík je občas ožírá, ale to hned slízne na zadek nebo za ušiska.
Ale mám taky marantu, a tu mi kočičáci totálně sežrali a zlikvidovali… chudák kytka ![]()
Lota chodí žrát králíkovi seno, jenže se pak do pár minut vždy poblije ![]()
Ale včera jsem si koupila po dloooouhé době časopis Kočky a je tam úžasný úryvek od Karla Čapka, z knihy Měl jsem psa a kočku. To jsme se řehtali i s malým v autě.
enule mi povidej
pet kotat v jednopokojaku, no zaclona padla za vlast… ![]()
ale stalo to za to, byly tak uuuuzasne ![]()
no ja mam kyticek docela dost, i kdyz porad touzim i po tech ktere ty mrchy plysove zerou
ale tak postupnou selekcii zustali jen ty co je nezajimaj, teda ted az na jednu, ale tu jsem ted pred nima vystehovala na jedno misto kam nemohou, ale tam nemuze byt vecne, tak jsem zvedava, asi ji pak daruju ![]()
jasterica píše:
tos mela rict drive
tohle jsme meli presne pred rokem doma
jezus ty jsou booooziiii
A vidis,chtela jsem se te zeptat,co chovas,a ty zrovna rusandy
.
jasterica píše:
vsechny mladatka se rodi s modrymi a az pak se jim vybarvuji
nase meli v cca tech 12 tydnech kdy jsem je mohla dat novym majitelum uz trosku dozelena, ale do roka se maj cas vybarvovat
jj,je to tak,i ty nase zelenoocky jsou vsechny modrooke,kdyz jsou mrnavoucke.I v dobe,kdy odchazi od maminky je to jeste modroockate,ale v dospelosti jsou nadherne zelene ![]()
dekuji,no vlastne jen jednu, ale totalne jsem ji propadla, tak uzasne, ukecane a spolecenske zvire jsem jeste nevidela
jen ted jsme se prestehovali a kocour kam jsme jezdii je ted pres celou republiku a jeste o kousek dal, takze je to v prcicich
tady zadny v okoli nejsou, nejbliz brno a do tech bych nesla ani zadara
takze mame po zizalkach
skoda co se da delat ![]()
Koťátka jsou boží. Já budu Miouška dávat jedné moc hodné paní- známe se z jedné diskuze. Ona má pro něj prostory a možnosti, aby nevadilo, že čůrá jinde a že má takovou dietku.. Alespoň tak..Chjo. Opláču to, ale bude v dobrých rukou. Tohle tady už nebylo možné
..
Přemýšlím do budoucna, když bych si vybrala třeba kočičandu z útulku, který tu máme kousek, jak by to brala, když by tu cítila všude po bytě moč kocoura
. To samé teda i kocour.. Co myslíte?
vím, že to bude bolestné loučení..... ale pokud víš, že se tam bude mít na 100% dobře a sem tam se za ním budeš moct podívat, tak je to přece jen o kousek lehčí. Ale cítím s tebou
![]()
Asi bych byt nechala nějaký čas „vyčichnout“ a vymalovala. Aby budoucí kočičí kamarád/-ka neměli potřebu přeznačkovat pach Miouška.
Laky-je mi to lito,ale pravdepodobne to tak bude lepsi.urcite to bude tezke louceni
.
Jinak ja bych taky nejaky cas nechala vycichnout a konkretne v tvem pripade bych si brala kocicku… ![]()
lakynko hlavne ze mu tam bude dobre ![]()
taky bych chvilku pockala, az to trosku vyprcha, co jde bych vydezinfikovala chlorem, ten nesnasej ![]()
Mám z toho špatný pocit, že jsem ho nezvládla…
Ale zas prakticky to fakt nejde už takhle:(.
A do budoucna nevím proč, ale instinktivně nějak s tou kočičkou počítám:).
Mám připravený ty granule, už mám vymyšlený, že je donesu do toho útulku a měla bych vzít přepravku s sebou asi:D..
Uvidím, jak dlouho to bez kočičky vydržím
.
no nevím, tchýně jak vytře savem, tak kočky se na tom vytřeném a smrdícím chlorem válí jak smyslů zbavené..... mně to smrdí a ony se můžou pos… aby se v tom vyválely…
![]()
Lakynko, to je správné rozhodnutí. Sice kocourovi asi bude chvíli smutno, ale zvykne si na novou paničku a bude spokojený, že má svoje prostory na čůrání
.
Pokud by tady byl někdo, kdo by si chtěl hýčkat dva bílé kocoury, tak mi napište zprávičku. Jsou úžasní, mazlinkový, hodní. Jeden krátkosrstý a druhý dlouhosrstý, ale přesto bratři. Taky bych jim ráda našla nějaký lepší domov.
Lakynko a co se týče toho tvého bytu. Já myslím, že to záleží zkrátka na konkrétní kočce. V útulku ti určitě poradí, která je hodná a nekonfliktní, která umí hezky čůrat do záchodku. Spíš si dej chvíli čas jen tak pro sebe
.
kaculi fakt?? me teda nechtej ani moc do zachodu kdyz jim to poradne nevyplachnu ![]()