Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17050
8.6.11 08:39

eňula: tak ty kalhotky taky něco stojí určo. Ale jinak on neučůrává, to jsou vždycky mega louže.

Citron jsem zkoušela :roll: jakoby nic.. TO samé ocet. Ani granule na posteli mu nevadí, to se počůral hned vedle.. Čuně:D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
8.6.11 09:06

lakynka kamarada davala kocourovi na prdel klasika pampersky, na ocas mu vystrihla dirku, pockej pohledam foto, ona ma teda chovneho, takze jednou za cas, kdyz mel doma vic holek tak ji znackoval tak to vyresila takhle :-)je to jen z mobilu ale videt to je ;-)
u tebe to ale bude problem ze chce upoutat pozornost :-(
no stejne te obdivuju, ja uz bych mu hledala novy domov, ja mela dost tech par tydnu co jsme hlidali toho zmetka, a nejlepsi ze pred vanocema, co jsem uklidila tak to okamzite pochcal a chodil znackovat zed u vesakove skrine, to jsme zjistili teprve az vypadl a my furt cichali, co tam jeste muze smrdet, a az za tyden dva vylezli mapy, takze ja savem a houbou drbala celou zed a nanovo malovala :twisted: a to nemluvim o zaclonach a nabytku :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
8.6.11 09:13

já už to taky vzdávám.....
nejen tohle čůrání, ale i to, že finančně to vypadá bledě. Prostě teď už sama s dětma se 4tisícema na všechno, to nedávám. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
8.6.11 09:27

lakynka to me mrzi, vim jaky to je :-(
ja jsem taky na vse sama s malou, penizky je hruza, ale porad si rikam, hlavne ze jsme zdrave, nejak to zvladneme ;-)
drz se holka ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
8.6.11 09:39

Lakynko tak koukám na ty kalhotky a stojí to do stovky. TA buničina se tam tuším mění. Já bych to s nima zkusila.
Jo, Kačule držím dneska palce, jak jsem slíbila!!! Těším se na dobrou zprávu! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
8.6.11 10:23

Náš kocour taky občůrává, normálně se vyčůrá, taky žádný značkování :roll: naštěstí ne na postel, jen na zem a jen na dlažbu, nevím proč, ale děkuju bohu, že ne na plovoučku :nevim: A taky sme už zkusili všechno, záchůdek má svůj, ale ten zůstává povětšinou netknutý a chodí na záchod ke kočce :nevim: do toho svýho si chodí jen tak pro radost zahrabat a vyházet ven kilo steliva…Jo ataky si čurá k jídlu, žádnej stres :cert:
Zatím je malá mimčo, ale až bude lozit po té věčně s prominutím pochcané zemi, tak nevim…už si s ním taky nevíme rady, včera sem si té louže nevšimla a vjela sem do toho vysavačem :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
8.6.11 14:25

Ahoj holky,dlouho jsem tu nebyla,ale co koukam z posledni stranky,tak Laky,myslela jsem,ze uz jsi za vodou :-( ,mrzi me,ze Mio porad neni o.k…

Jinac,holky,mate nektera zasitovany balkon?ja o tom uvazuju,nenechala jsem predtim zasklit,pak me to mrzelo,jsme v patem patre.Ted bych ho s novou kocickou chtela nechat zasitovat,at tam muze vegetit,anebo pripadne kdyz mi uplachne,at nemam nervy,ze spadne,ci mi zase zdrhne k sousedum 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
8.6.11 14:38

any ja zasitovany nemam, bydlime v prvnim patre, na balkon je poustim uplne v poho :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
8.6.11 14:41
jasterica píše:
any ja zasitovany nemam, bydlime v prvnim patre, na balkon je poustim uplne v poho :wink:

ja ne,protoze by me kleplo,kdyby spadla.(memu znamemu se zabily dve kocky ze ctvrteho patra).A taky chodila porad k sousedum a nechtela se pak vratit a jen me provokovala.Musela jsem tam porad zvonit jak tytyd :lol: ,a to jsem ji tam nepoustela,jen mi tam vzdy zdrhla,kdyz jsem prochazela a hned hup k nim a tam se prochazela po jejich zabradli a ja namrtvici 8-) .Na oknech mam site proti hmyzu a vim,jak miluji sedet u otevrenych oken,tak si rikam,co rovnou zadelat cely balkon.(a do skla se mi nechce)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
8.6.11 14:53

no moje jsou zvykle :-)
ale videla jsem uz zasitovany balkon, rozhodne lepsi nez zasklit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
8.6.11 18:34

Ahoj holky, my jsme původně chtěli taky nechat zasíťovat balkon, ale nakonec z toho sešlo, protože ten sajrajt, co je na balkoně v téhle špinavé Ostravě… no že by po tom měly camrat moje čisté krásné kočičky… ee. Máme balkon ze strany hlavní silnice, takže ten bordel ve vzduchu je ještě 2× větši. Tak máme akorát sítě ve dvou oknech na opačné straně, kde teda vysedávají a koukají na ptáčky. To zatím musí stačit, než se přestěhujem někam do čistějšího prostředí.
Jinak si tak říkám - zlaté moje holky. Sice v noci občas pořádně čertí, ale záchodek používají poctivě (ťuk ťuk ťuk!). Všem přeju pevné nervy a rozumné kocoury a kočeny, ať si nechají říct a pěkně chodí na záchodek!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
9.6.11 07:55

Kočenky moje,

tak hlásím, že mám státnice úspěšně za sebou, se třema 2 a úžasným pocitem v duši :dance:

Lakynko, to mě mrzí, že Mio se tak pořád chová zlobivě… je to ale divné, zajímalo by mě, co za tím může stát :think: Spíš než zdravotní důvod mi přijde, že má nějaké duševní trápení :nevim:

Mně dneska čeká totální debordelizace bytu, protože to co tady je za ty týdny, to je fakt na po :poblion: :poblion: No hrůza co je tu bince :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
9.6.11 08:00

Kačuli: gratulujuuu:)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
9.6.11 08:36

Lakynko

děkuji… Loni jsem to tak neprožívala, když jsem udělala DiS., ale letos je to fakt úžasný pocit. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
9.6.11 08:37

Kaculi gratulace velika :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie