Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky. Kačuli je mi líto hafíka, nám loni umřeli tři pejskové… debilní rok
.
Co se týče státnic, tak jsem je dělala z eka, práva a žurnalistiky. Byla jsem strááášně nervní. Však jsem taky ještě den před tím opakovala do půl jedné do rána a pak vstávala ve 4…
. Šla jsem hned druhá. Na přípravě se mi tak klepaly ruce, že jsem to psaní vzdávala. Naštěstí jsem si vytáhla dobré otázky, takže jsem to měla v hlavě. Pak u toho zkoušení mi to všechno hrozně rychle uteklo. A hurá, bylo to za mnou
. Jo, Kačuli, já mám ve středu promoce
. Budu ti pořádně držet palce!! A neboj, to zvládneš
!
Jinak ten tvůj pidi kocourek je prostě sladkej. S tím buzením jsme na tom doma stejně, akorát, že holky většinou nelezou po nás, ale spíš nás budí, protože jdou na záchodek a strašně nutně to všechno musí pořádně zahrabat, nebo se začnou honit, nebo si zrovna teď potřebujou vyzkoušet, jestli támhleta krabice nejde rozdrápat… no prča. Každej kdo má kočky, tak jistě zná
.
Kačuli jo a kde - na Báni. Kam chodíš ty na školu? Koukám, že jsi taky z Ostravy.
no on tam začal chodit i spát, no je to exot
Já ho hledám, volám a frajer si tam hezky chrupčí a baví se tím, jak začínám plašit ![]()
Eňulo,
končím letos univerzitu Komenského, takže jedu z Ostravy na státnice do Prahy ![]()
NErvy na pochodu, už sem blbě spala, k tomu Charlieho budíček od pěti ráno… ted nad tím sedím a nemůžu se od rána soustředit. Byla jsem i se psem tchána venku u vody, a prd z toho ![]()
Chlapa jsem vyhnala pryč, tak jel na kolo a stejně nejsem schopná se už učit.
Loni jsem dělala absolutorium a ty nervy byly stejně jako letos. I pocit, že nic neumím, i když se fakt poctivě měsíc učím. ![]()
7.6. mám ještě příjmačky na Mgr. obor v Ostravě, a v noci razíme do Prahy. Já jdu jako první na porážku,t akže o to víc nervů..... bojím bojím ![]()
Jinak mně psal otec, se kterým se moc nestýkám (jeho vinou). Ale vzalo mě to ![]()
Loni v červnu jsem musela nechat uspat kocourka, co mu zkolabovaly ledviny. Bobek, měl už 12 let a podědila jsem ho po mamince… ale byl to fakt zlatíčko největší. Týden jsme ho obrekávali oba i s chlapem. A v září jeho místečko v
nahradil Charlie - ten pidikocour v košíku od jahod ![]()
Jo a už váží 2,9 kg
Jen teda furt neroste a už neporoste, dacan jeden ![]()
Ty jo, až do Prahy… masakr. Jinak jít první není zase až tak od věci, budou na tebe hodní a budeš to mít brzo za sebou
! Já jsem byla první u bakalářek - pak jsem se vdala, tak jsem se na tyhle státnice o něco posunula
.
teda holky statnice nezavidim, ale zvladnete je ![]()
ja jsem se pred tim nez jsem vlezla dovnitr malem zhroutila, kdyz se kazdy vyptaval otazky, ktere ja slysela poprve a oni je meli vypracovane
no stacili tri panaky a za desem minut jsem byla vevnitr, na prazdny zaludek skvela kombinace
ale prezili jsme to, nejvetsi prdel byla kdyz se mi zhadali oponent s vedoucim diplomovky a vsichni na ne koukali jak na cvoky ![]()
kaci kocourek je sladkej ![]()
u nas je ted nejvetsi zabavka chlastat rybicce vodu z akvarka a dnes jsem zjistila ze rybicka mlaska a ja obvinovala kocky v noci ze ji zas pijou vodu ![]()
a rano se jedna nacpe prdelce do postele a budi ji, ja bych ji za to zabila
muru jednu sedivou ![]()
a nocni nahaneni… to taky stoji za to kdyz je to popadne ![]()
Kačuli, vím jak ti je. V únoru u našich taky umřel ovčák Arex. Moje školní láska
Narodil se, když jsem byla v devítce na základce a prošel se mnou celou pubertu. Zemřel ani ne měsíc po svých 12.tých narozkách. Fotku teď v pc nemám, formátujeme
, tak místo ní hodím jednu pohodovou
Takhle se mi tady válejí oba dva každou chvilku. Být ta „sedačka“ o kus větší, tak se tam i Tazmán nacpe, ale on nerad tlačenici ![]()
Dnešní score: 3 pračky: peřiny, povlečení, znovu peřiny, polštář, Verči potah do postýlky 2×
už to nedávám…
Lakynko a nemáte doma nějakou chodbu, kde by kocour mohl být zavřenej, když na něj nemá kdo dávat pozor?
Věřím, že to musí být děs a hrůza. Kocour sám z toho je asi taky dost na palici.
eňula: to by se umňoukal:(.. Jen bych ho pustila, tak by se počůral zas někam. To neuhlídám prostě, když se věnuju dětem a normálně funguju. To je nemožné. Navíc přes chodbu se jde rovnou do pokojíku a kuchyně. Je mezi.
lakynka to musi byt des, znam to taky, extchyne milacek byl rozmazlenej parchat, kterej se timhle mstil, kdyz nemel dostatecnou pozornost a bylo to sileny ![]()
Lakynko já ti teda nevím, jestli je to nemocí nebo fakt zlozvykem. Zkoušela jsi mu dát více záchodků? Je mi tě líto, musí to být fakt peklo, pořád všechno prát a drhnout.
eňula: myslím, že víc wc by to nevyřešilo, i když jsem to teda nezkoušela, ale víš co? On to dělá i když má úplně čistý záchůdek… ![]()
Holky, nechcete některá granule Brit Care Kitten? Mám tu velký pytel, vzala jsem z něj málo- odvážím. Protože Mioušek ten bude na diet furt..
Lakynko my jsme taky na dietkách, takže snad se najde někdo jiný. Jinak mě ještě napadlo s tím tvým kočičákem. Kočkám většinou smrdí citrusové plody - a to tak, že radši zdrhají, než by k tomu měly čichat. Nechceš místa, kam chodí, potřít tou citrusovou kúrou? Ono je to hodně aromatické. Nebo i existují spreje, které mají zase zabránit škrábání nábytku, tak třeba by to pomohlo i u tohohle. Jde o to, že to těm kočkám smrdí, tak se tomu smradlavému místu raději vyhnou. Ale nevím, do jaké míry by se jedno či druhé dalo aplikovat na peřiny.
A co mě ještě napadlo teď zrovna. Nechceš kocourovi na zadek dát takové ty kalhotky pro hárající feny? Určitě se dají sehnat i malinké. A jestli jenom učůrává, tak by to určitě ta buničina v těch kalhotkách pojmula. Věřím, že z toho nebude 2× odvázaný, ale třeba by to na dobu, než by se to jeho učůrávání vyřešilo, vydržel. ![]()