Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
20.5.11 20:04

Kakiko,

zcela bych sdílela tvé, v tu chvíli nenávistné, pocity :lol:

Charlie občas v noci „škube“ Lotu, takže to je pak řev, jako by ji někdo stahoval z kůže za živa - on je Charlínek pěkný hajzlík, který nemá respekt už z ničeho… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
22.5.11 21:26
KačuliKačka píše:
zcela bych sdílela tvé, v tu chvíli nenávistné, pocity :lol:Charlie občas v noci „škube“ Lotu, takže to je pak řev, jako by ji někdo stahoval z kůže za živa - on je Charlínek pěkný hajzlík, který nemá respekt už z ničeho… :cert:

Respekt? To je nějaké sprosté slovo? :mrgreen: :mrgreen:
Teď jsem tu měla na víkend tchánovce…odjížděli dneska s kruhama pod očima :lol: :lol: Tchán mluvil něco o nedělním obědu a k němu že udělá dva králíky, ale vůbec netuším, jak to mohl myslet :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
23.5.11 07:17
Kakika píše:
KačuliKačka píše:
zcela bych sdílela tvé, v tu chvíli nenávistné, pocity :lol:Charlie občas v noci „škube“ Lotu, takže to je pak řev, jako by ji někdo stahoval z kůže za živa - on je Charlínek pěkný hajzlík, který nemá respekt už z ničeho… :cert:
Respekt? To je nějaké sprosté slovo? :mrgreen: :mrgreen:
Teď jsem tu měla na víkend tchánovce…odjížděli dneska s kruhama pod očima :lol: :lol: Tchán mluvil něco o nedělním obědu a k němu že udělá dva králíky, ale vůbec netuším, jak to mohl myslet :jazyk: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:

Tchánovci asi hned tak nepřijedou co???? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
23.5.11 09:05

Jedna aktuální ranní - to jsou ti, co budou moct za to, že proletím u státnic :lol: :lol: :lol: Takhle to vypadá, když se zvednu od učení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
23.5.11 10:37

Kačuli,to je krásná fotka,jací hlídači :lol:

• Citovat
  • Upravit
17162
23.5.11 13:49
dada1511 píše:
Kačuli,to je krásná fotka,jací hlídači :lol:

Mají úžasnou vlastnost - být tam, kde zrovna nepotřebuju, aby byli :lol: :lol: Buď leží na učení, kradou mi tužky a průpisky (Samík) anebo mě podsednou na židli a když je 5× vyhodím,tak po šesté tam vlezou znova :lol:

A stejně je miluju :hug: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
24.5.11 16:28

Mě picne, já si tu vklidu sedím u netu, prndám si tady a říkám si, ten Charlie je nějaký hodný, asi spinká… a prd… smrad se vesele pustil do masa zapečneého s hříbkovou omáčkou :lol: :lol:
Já mu nadávám a on se olizuje div ne až za ušima..... :mrgreen:

Nejde to se nesmát… protože to je moje chyba… ale vidět ten jeho ksichtík, tak kdo ví co si v tu chvíli myslel :lol: A Samuel čekal dole, nic nehlásil a čekal až mu něco spadne… kluci vyčůraní :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
24.5.11 22:44

Kačuli, taky jsem dnes zaváhala a přišla o část míchaných vajíček. Vtipné bylo to, že jsme zrovna skypovali s tchánovci, oni to viděli, tlemili se jak pitomí a neřekli ani slovo :cert: :lol:
Jo a Berry slupnul rybičkám dvě tablety žrádla(aspoň myslím, že JEN dvě). Málem jsem přišla o prsty, když jsem mu brala zbytek tubičky. Chudáci rybičky by museli žrát kočičí granule :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
25.5.11 07:07
Kakika píše:
Kačuli, taky jsem dnes zaváhala a přišla o část míchaných vajíček. Vtipné bylo to, že jsme zrovna skypovali s tchánovci, oni to viděli, tlemili se jak pitomí a neřekli ani slovo :cert: :lol:
Jo a Berry slupnul rybičkám dvě tablety žrádla(aspoň myslím, že JEN dvě). Málem jsem přišla o prsty, když jsem mu brala zbytek tubičky. Chudáci rybičky by museli žrát kočičí granule :-P

Koukám, že tchánovci se pomstili za probdělý víkend, co????
A tablety pro rybičky????? To musela být ale doooobrotáááááá a ty mu to vezmeš :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
25.5.11 08:38
KačuliKačka píše:Koukám, že tchánovci se pomstili za probdělý víkend, co????
A tablety pro rybičky????? To musela být ale doooobrotáááááá a ty mu to vezmeš :lol: :lol: :lol:

To je u nich normální :lol: Však na odplatu nebudou muset dlouho čekat, za 14 dní tam jedu s kocourama na celý týden :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
26.5.11 07:09
Kakika píše:
KačuliKačka píše:Koukám, že tchánovci se pomstili za probdělý víkend, co????
A tablety pro rybičky????? To musela být ale doooobrotáááááá a ty mu to vezmeš :lol: :lol: :lol:
To je u nich normální :lol: Však na odplatu nebudou muset dlouho čekat, za 14 dní tam jedu s kocourama na celý týden :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: to se těším na nové historky :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
26.5.11 10:26

Jeden úsměvný postřeh z FB :lol: :lol:

Jak můžete chtít, aby děti poslouchly své rodiče, když Tarzan žije napůl nahý, Popelka se vrací domů o půlnoci, Pinocchio stále lže, Aladdin je král zlodějů, Batman jezdí 480 km/h, Šípková Růženka je líná a Sněhurka žije se 7 chlapy. Neměli bychom být překvapeni, když děti zlobí! Mají to ze svých pohádkových knížek! Zkopírujte tento text zeď, jestli jsem tě rozesmál. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
26.5.11 12:21
KačuliKačka píše:
Jeden úsměvný postřeh z FB :lol: :lol:Jak můžete chtít, aby děti poslouchly své rodiče, když Tarzan žije napůl nahý, Popelka se vrací domů o půlnoci, Pinocchio stále lže, Aladdin je král zlodějů, Batman jezdí 480 km/h, Šípková Růženka je líná a Sněhurka žije se 7 chlapy. Neměli bychom být překvapeni, když děti zlobí! Mají to ze svých pohádkových knížek! Zkopírujte tento text zeď, jestli jsem tě rozesmál. :-)

Muzu sdilet, muzu sdilet??? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
26.5.11 13:27
doriang píše:
KačuliKačka píše:
Jeden úsměvný postřeh z FB :lol: :lol:Jak můžete chtít, aby děti poslouchly své rodiče, když Tarzan žije napůl nahý, Popelka se vrací domů o půlnoci, Pinocchio stále lže, Aladdin je král zlodějů, Batman jezdí 480 km/h, Šípková Růženka je líná a Sněhurka žije se 7 chlapy. Neměli bychom být překvapeni, když děti zlobí! Mají to ze svých pohádkových knížek! Zkopírujte tento text zeď, jestli jsem tě rozesmál. :-)
Muzu sdilet, muzu sdilet??? :lol: :lol: :lol:

Jasan ;-)
Pro pobavení je to super, jen ty děti by to raději neměly číst :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
30.5.11 07:06

Ahojte…

holky ještě spí, já jsem od 5:45 vzhůru :zed: ráno na peřině velká kočka, si říkám co je, nikdy mi nedrápe peřinu… děcka to rezavý kotě se mi posralo na peřinu a ona se to snažila jako zahrabat :zed: :cert: v ložnici smrad jak kdyby si tam děda složil tu svou tradiční vlečku hnoje co dává každoročně na zahradu, a to i po převlečení :cert: kotě letělo na záchod, od té doby se předemnou schovává :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný