Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
30.5.11 08:26

Doriang

ajajaj, to je nemilé probuzení..... snad to byla jen „jednorázová akce“ mrňouska a už si to bude pamatovat ;-)

U nás letěl Charlie v pátek. Jsem ho vzala, že ho zvážím, jak na tom jsme a ten prevít vyváděl a poškrábal mě než jsem došla do koupelny :cert: Vyváděl jako bych ho chtěla utopit či co… no jak jsem měla vztek, tak letěl z koupelny :lol:
U něj je prostě problém, že když ho chci vzít do náručí, tak se šprajcuje, škrábe no katastrofa! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
30.5.11 08:40

U nás to zase smrdí tak, že si sem návštěvu nemůžu pozvat ani náhodou :cry: :cry: :cry: . Vše smrdí čůránkama od kocoura :zed: :zed: :zed: :zed: . Stále nepřestal..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
30.5.11 09:03

Ahoj Laky,

a co na to říká veterinář????? To přeci není jen tak samo sebou, že pořád tak čůrá … :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
30.5.11 09:05

Kačuli: ještě jsem nevolala na výsledky moči, ale tak nějak říká, že by to chtělo tu kastraci. Strašně smrdí už… :nevim: Fakt nevím, jak to bude dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
30.5.11 09:37
Lakynka píše:
Kačuli: ještě jsem nevolala na výsledky moči, ale tak nějak říká, že by to chtělo tu kastraci. Strašně smrdí už… :nevim: Fakt nevím, jak to bude dál

Ajajaj, tak to je nemilé :-(
Náš Charlie taky smrdí jak čůrá, naštěstí chodí jen na záchůdek, ale už musím 2× denně čistit. Ráno jsem tu lítala i se sprejem, jak jsem to pořád cítila…

Uvidíš, co ti řekne dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
30.5.11 21:43

Tak výsledky moči: zlepšilo se to, ale kastraci vet nedoporučuje. Nabízí mi tu hormonální „antikoncepci“ Androcur. Tak to zkusíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
30.5.11 22:12

Ahojte, můžu k vám? :)
My máme dvě kočky (resp. kočku a kocoura)…
A kocourek je teda dílo :roll: Teď měl tři roky, je kastrovanej, ale stejně jakmile příjde jaro, čůrá všude možně, jenom ne do záchůdku :roll:
Zajímalo by mě, jestli to tak máte taky…
Naše kočky maj každá svůj záchod, nejsou to sourozenci, musíme je oddělovat, když jdeme pryč, protože jinak je počůranej a poblitej celej byt (ale trvalo to, než sme přišli na to, že je máme oddělit). Kocour (Bonie) totiž kočku (Ciri) pořád terorizuje…Kam si ona lehne, tam příjde a vyhodí ji odtud, kouše ji, pere se s ní…No děs…A taky chodí k ní do záchodu hodit bobek :lol: No a jinak chodí asi tak 50× za den jen tak pro radost hrabat do obou záchodů a rozhazovat mi tak neustále stelivo po celým bytě :roll:
Mám je ráda, nedala bych je, ale teda v poslední době sou víc starost než radost :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
30.5.11 23:36

Ahojte…

Laky Teda preju pevne nervy :hug: u nas kdyby toto delala kocka tak ji manzel vyhodi ven :-?

kacaaa Vitej tu :mrgreen: Me zaujalo jmeno vasi kocky… to je inspirace Zaklinacem?

Ja jdu spat, tak doufam ze me uz zadny kote neposere :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
31.5.11 07:32

doriang: hlavně už to trvá 7měsíců a jsem z toho na prášky. Taky nevěřím, že se to někdy zlepší:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
31.5.11 07:40
doriang píše:
Ahojte…

Laky Teda preju pevne nervy :hug: u nas kdyby toto delala kocka tak ji manzel vyhodi ven :-?

kacaaa Vitej tu :mrgreen: Me zaujalo jmeno vasi kocky… to je inspirace Zaklinacem?

Ja jdu spat, tak doufam ze me uz zadny kote neposere :mrgreen: :mrgreen:

Jojo, je to Bonhart a Ciri :lol: No co chcem, když sme je tak pojmenovali, že :lol: Se nemůžou mít rádi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
4.6.11 00:26

Ahoj holky, už jsem tady dlooooouho nebyla. STátnice mě trocha zaměstnaly;). Hlásím, že mám konečně za sebou a s kladným výsledkem. Jsem tedy týden po a v současné chvíli se plácám od ničeho k ničemu. Z toho presu jsem ještě nenajela na normální režim.
Lakynko je mi moc líto, že máš pořád takové starosti s kocourem. Doufám, že s těmi léky to nějak s kocourem zvládnete.
U nás s kočičkama žádné novoty. Možná jen, že si občas ty dvě rebeky spolu hrajou - což je naprosto výjimečné. No, hra zatím spočívá pouze v tom - ty dohoníš mě, a pak zase já dohoním tebe. Takže lítají z jednoho konce bytu do druhého. Moc se totiž nemají v lásce, snad každej den jsou provokace nebo bitky. Takže jsem happy, když vidím, že si spolu zkoušejí hrát. Po třech letech společného soužití už by mohly být ok, hm? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
5.6.11 09:11

Eňulo

gratuluji ke státnícím :potlesk: :kytka:
Můžu se zeptat, kde a z čeho jsi státnicovala??? Mně to čeká ted ve středu :zed: a nervy jsou už pěkně na pochodu :-(

U nás standartní situace - pidikocour nahání mouchy, škube Lotku a od pěti ráno na mě dělá nájezdy, abych vstala - skáče po mně, když se otočím že nic, tak mi loví nohy pod peřinou, nebo se přijde šííííleně mazlit o můj nos… no vydržím většinou tak půl hodiny a vzdávám to :lol: :lol:
Jo… a ve vedlejší zahradě od pěti ráno bečí oveéééčky od souseda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
5.6.11 09:48

Tady je jedna fotka..... nechcete někdo 2 kg jahod???? :lol: :lol:
JEště,že je ten náš pindal takový malý, ještě pořád se vejde do košíku od jahod :lol:
Včera jsem ho hledala a on si tam klidně chrněl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
5.6.11 11:20

A dneska jsem si pobrečela :cry: Psal otec, že jeho psí princezna Jollynka, kterou vychovali s mamkou, dnes zemřela v jejích krásných 12,5 letech.

Byla nejhodnější psí slečna, co znám… :srdce: De fakto vyrostla s mým synem, jak ti dva se kočkovali a hráli si, on se po ní válel… no zlatíčko. U babi mám fotku, jak Jollynka spala na gauči a u břicha jí spala černá kočka Mikeška :lol:

Omlouvám se za psí vsuvku mezi kočičky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
5.6.11 13:05

ty jahody jsou nejake svetle, asi jeste nezrale :mrgreen:
princezny mi je lito :cry: ja obrecela taky milacka, vim jak to boli :cry: a porad se bojim az jednou jedna z tech dvou plysovych bestii… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný