Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ajajaj, to je nemilé probuzení..... snad to byla jen „jednorázová akce“ mrňouska a už si to bude pamatovat ![]()
U nás letěl Charlie v pátek. Jsem ho vzala, že ho zvážím, jak na tom jsme a ten prevít vyváděl a poškrábal mě než jsem došla do koupelny
Vyváděl jako bych ho chtěla utopit či co… no jak jsem měla vztek, tak letěl z koupelny ![]()
U něj je prostě problém, že když ho chci vzít do náručí, tak se šprajcuje, škrábe no katastrofa! ![]()
U nás to zase smrdí tak, že si sem návštěvu nemůžu pozvat ani náhodou
. Vše smrdí čůránkama od kocoura
. Stále nepřestal..
a co na to říká veterinář????? To přeci není jen tak samo sebou, že pořád tak čůrá … ![]()
Kačuli: ještě jsem nevolala na výsledky moči, ale tak nějak říká, že by to chtělo tu kastraci. Strašně smrdí už…
Fakt nevím, jak to bude dál
Lakynka píše:
Kačuli: ještě jsem nevolala na výsledky moči, ale tak nějak říká, že by to chtělo tu kastraci. Strašně smrdí už…Fakt nevím, jak to bude dál
Ajajaj, tak to je nemilé ![]()
Náš Charlie taky smrdí jak čůrá, naštěstí chodí jen na záchůdek, ale už musím 2× denně čistit. Ráno jsem tu lítala i se sprejem, jak jsem to pořád cítila…
Uvidíš, co ti řekne dr.
Tak výsledky moči: zlepšilo se to, ale kastraci vet nedoporučuje. Nabízí mi tu hormonální „antikoncepci“ Androcur. Tak to zkusíme.
Ahojte, můžu k vám? ![]()
My máme dvě kočky (resp. kočku a kocoura)…
A kocourek je teda dílo
Teď měl tři roky, je kastrovanej, ale stejně jakmile příjde jaro, čůrá všude možně, jenom ne do záchůdku ![]()
Zajímalo by mě, jestli to tak máte taky…
Naše kočky maj každá svůj záchod, nejsou to sourozenci, musíme je oddělovat, když jdeme pryč, protože jinak je počůranej a poblitej celej byt (ale trvalo to, než sme přišli na to, že je máme oddělit). Kocour (Bonie) totiž kočku (Ciri) pořád terorizuje…Kam si ona lehne, tam příjde a vyhodí ji odtud, kouše ji, pere se s ní…No děs…A taky chodí k ní do záchodu hodit bobek
No a jinak chodí asi tak 50× za den jen tak pro radost hrabat do obou záchodů a rozhazovat mi tak neustále stelivo po celým bytě ![]()
Mám je ráda, nedala bych je, ale teda v poslední době sou víc starost než radost ![]()
Ahojte…
Laky Teda preju pevne nervy
u nas kdyby toto delala kocka tak ji manzel vyhodi ven ![]()
kacaaa Vitej tu
Me zaujalo jmeno vasi kocky… to je inspirace Zaklinacem?
Ja jdu spat, tak doufam ze me uz zadny kote neposere
![]()
doriang: hlavně už to trvá 7měsíců a jsem z toho na prášky. Taky nevěřím, že se to někdy zlepší:(
doriang píše:
Ahojte…Laky Teda preju pevne nervy
u nas kdyby toto delala kocka tak ji manzel vyhodi ven
kacaaa Vitej tu
Ja jdu spat, tak doufam ze me uz zadny kote neposereMe zaujalo jmeno vasi kocky… to je inspirace Zaklinacem?
![]()
Jojo, je to Bonhart a Ciri
No co chcem, když sme je tak pojmenovali, že
Se nemůžou mít rádi ![]()
Ahoj holky, už jsem tady dlooooouho nebyla. STátnice mě trocha zaměstnaly;). Hlásím, že mám konečně za sebou a s kladným výsledkem. Jsem tedy týden po a v současné chvíli se plácám od ničeho k ničemu. Z toho presu jsem ještě nenajela na normální režim.
Lakynko je mi moc líto, že máš pořád takové starosti s kocourem. Doufám, že s těmi léky to nějak s kocourem zvládnete.
U nás s kočičkama žádné novoty. Možná jen, že si občas ty dvě rebeky spolu hrajou - což je naprosto výjimečné. No, hra zatím spočívá pouze v tom - ty dohoníš mě, a pak zase já dohoním tebe. Takže lítají z jednoho konce bytu do druhého. Moc se totiž nemají v lásce, snad každej den jsou provokace nebo bitky. Takže jsem happy, když vidím, že si spolu zkoušejí hrát. Po třech letech společného soužití už by mohly být ok, hm? ![]()
gratuluji ke státnícím
![]()
Můžu se zeptat, kde a z čeho jsi státnicovala??? Mně to čeká ted ve středu
a nervy jsou už pěkně na pochodu ![]()
U nás standartní situace - pidikocour nahání mouchy, škube Lotku a od pěti ráno na mě dělá nájezdy, abych vstala - skáče po mně, když se otočím že nic, tak mi loví nohy pod peřinou, nebo se přijde šííííleně mazlit o můj nos… no vydržím většinou tak půl hodiny a vzdávám to
![]()
Jo… a ve vedlejší zahradě od pěti ráno bečí oveéééčky od souseda ![]()
Tady je jedna fotka..... nechcete někdo 2 kg jahod????
![]()
JEště,že je ten náš pindal takový malý, ještě pořád se vejde do košíku od jahod ![]()
Včera jsem ho hledala a on si tam klidně chrněl ![]()
A dneska jsem si pobrečela
Psal otec, že jeho psí princezna Jollynka, kterou vychovali s mamkou, dnes zemřela v jejích krásných 12,5 letech.
Byla nejhodnější psí slečna, co znám…
De fakto vyrostla s mým synem, jak ti dva se kočkovali a hráli si, on se po ní válel… no zlatíčko. U babi mám fotku, jak Jollynka spala na gauči a u břicha jí spala černá kočka Mikeška ![]()
Omlouvám se za psí vsuvku mezi kočičky ![]()
ty jahody jsou nejake svetle, asi jeste nezrale ![]()
princezny mi je lito
ja obrecela taky milacka, vim jak to boli
a porad se bojim az jednou jedna z tech dvou plysovych bestii… ![]()