Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
dada1511 píše:
Připojuji se,není nad kočku,my teda máme kocoura,a do vykastrování jsme si sním užili své,značkoval co mohl,ale už je v pohodě,i když už jen poloviční chlap
.Je to člen domácnosti,a jsem ráda,že i po narození miminka s ním nemáme žádný problém.
nÁDHERNEJ KOCOUR.
![]()
jani09 píše:dada1511 píše:nÁDHERNEJ KOCOUR.
Připojuji se,není nad kočku,my teda máme kocoura,a do vykastrování jsme si sním užili své,značkoval co mohl,ale už je v pohodě,i když už jen poloviční chlap
.Je to člen domácnosti,a jsem ráda,že i po narození miminka s ním nemáme žádný problém.
![]()
Dík,a nebýt internetu,tak si myslím kdo ví co doma mám
,přitom už ho má kde kdo ![]()
Ahojte ![]()
Tak to nase jelito normalka na drzo v noci chodi hrabat a curat do kvetinacu, pokud ma pristup do obyvaku. Pokud je zavreny v kuchyni, tak nezapomene nekde udelat louzicku
Pritom pres den normalne chodi do zachodku. Tak ja uz tomu nerozumim ![]()
Kdyby znackoval, tak strika a nedela louzicky, ne? A kdyby mu neco bylo, tak to dela i pres den, ne?
Mne uz pripada jestli to nedela z trucu
Kdyz je nastvanej, ze ho nechci v noci pustit ven…kdyz tu lita a ma sou zvanici hodinu ![]()
Nebo myslite, ze je to tim, ze jeste neni vykastrovany? ![]()
Brumla: no, Mio taky čůrá a dělá loužičky, kamarádce to taky kocour dělal v pubertě. Buďme rády, že nestříká moč:D.
Já se bojím, že budu muset dát Miouška pryč, jestli to finančně neutáhnu:(…
Nějak na mě dopadly nervy ze všeho..
Laky tak myslis, ze to chce vykastrovat a bude pokoj? ![]()
A nestresuj…vis co se rika „nac stahovat kalhoty, kdyz brod je jeste daleko“…treba zjistis, ze to financne pujde ![]()
Brumla: no nevím, když si spočítám, kolik jsem za něj dala od nového roku:(. + kastrace by u něj vyšla na 2tisíce, který teď opravdu nemám
..
2 tisíce???? To máte i s ubytováním???? Já dala za Lotku dvojku, ale to bylo i s operací zánětu dělohy, totál čištěním a léčbou…
Neboj, ono se to nějak zvládne
Pořešila bych s vet.dr. situaci, jak se to s Miouškem má, uvidíš, najdete řešení ![]()
Př. my s naším vet.dr. byli domluveni, že budu splácet… jednak nás už zná a taky to za Charlieho byla pálka jako blázen ![]()
Kačuli: on má jedno varle v bříšku, takže by to byla operace a záleží za jak dlouho by to varlátko prý našel, podle toho cena uspání.. ![]()
Momentálně ale nemám ani na obyčejnou kastraci.. Uvidíme, nechci si to připouštět, že bych ho musela někomu dát, tak uvidíme. Budem bojovat:)
Lakynka píše:
Kačuli: on má jedno varle v bříšku, takže by to byla operace a záleží za jak dlouho by to varlátko prý našel, podle toho cena uspání..
Momentálně ale nemám ani na obyčejnou kastraci.. Uvidíme, nechci si to připouštět, že bych ho musela někomu dát, tak uvidíme. Budem bojovat:)
Bobínek… chápu tvé pocity… ale bojuj, Mio je pro tebe určitě stejně tak důležitý, jako ty sama sobě a dětičky ![]()
Kdyby fakt nebylo zbytí s tou kastrací, domluv se s vet.dr., pokud je fajn, jak píšeš, určitě situaci pochopí a dohodnete se nějak ![]()
A když bude krize, uspořádáme na Mia sbírku ![]()
KačuliKačka píše:
A když bude krize, uspořádáme na Mia sbírku
Jasna vec
![]()
Laky, jsi statečná. Já přemýšlím, jestli bych finančně utáhla být sama na děti, až se vrátím do práce. S rodičákem si to neumím představit vůbec ![]()
Určitě to zvládneš a bude vám samotným líp ![]()