Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3730
3.5.11 20:51

My mame Lindu,její dítě Lindu a malinkatý kotatko Chlupa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
3.5.11 20:56
dada1511 píše:
Připojuji se :-D ,není nad kočku,my teda máme kocoura,a do vykastrování jsme si sním užili své,značkoval co mohl,ale už je v pohodě,i když už jen poloviční chlap :-D .Je to člen domácnosti,a jsem ráda,že i po narození miminka s ním nemáme žádný problém.

nÁDHERNEJ KOCOUR. :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
4.5.11 08:06
jani09 píše:
dada1511 píše:
Připojuji se :-D ,není nad kočku,my teda máme kocoura,a do vykastrování jsme si sním užili své,značkoval co mohl,ale už je v pohodě,i když už jen poloviční chlap :-D .Je to člen domácnosti,a jsem ráda,že i po narození miminka s ním nemáme žádný problém.
nÁDHERNEJ KOCOUR. :palec: :palec:

Dík,a nebýt internetu,tak si myslím kdo ví co doma mám :lol: ,přitom už ho má kde kdo :-D

• Citovat
  • Upravit
1965
4.5.11 08:48

Ahojte :mavam:

Tak to nase jelito normalka na drzo v noci chodi hrabat a curat do kvetinacu, pokud ma pristup do obyvaku. Pokud je zavreny v kuchyni, tak nezapomene nekde udelat louzicku :roll: Pritom pres den normalne chodi do zachodku. Tak ja uz tomu nerozumim :nevim:
Kdyby znackoval, tak strika a nedela louzicky, ne? A kdyby mu neco bylo, tak to dela i pres den, ne?
Mne uz pripada jestli to nedela z trucu :cert: Kdyz je nastvanej, ze ho nechci v noci pustit ven…kdyz tu lita a ma sou zvanici hodinu :zed:
Nebo myslite, ze je to tim, ze jeste neni vykastrovany? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
4.5.11 09:11

Brumla: no, Mio taky čůrá a dělá loužičky, kamarádce to taky kocour dělal v pubertě. Buďme rády, že nestříká moč:D.

Já se bojím, že budu muset dát Miouška pryč, jestli to finančně neutáhnu:(… :cry: Nějak na mě dopadly nervy ze všeho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
4.5.11 09:28

Laky tak myslis, ze to chce vykastrovat a bude pokoj? :-?

A nestresuj…vis co se rika „nac stahovat kalhoty, kdyz brod je jeste daleko“…treba zjistis, ze to financne pujde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
4.5.11 09:32

Brumla: no nevím, když si spočítám, kolik jsem za něj dala od nového roku:(. + kastrace by u něj vyšla na 2tisíce, který teď opravdu nemám :nevim: ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
4.5.11 10:10

Laky,

2 tisíce???? To máte i s ubytováním???? Já dala za Lotku dvojku, ale to bylo i s operací zánětu dělohy, totál čištěním a léčbou…

Neboj, ono se to nějak zvládne ;-) Pořešila bych s vet.dr. situaci, jak se to s Miouškem má, uvidíš, najdete řešení ;-)
Př. my s naším vet.dr. byli domluveni, že budu splácet… jednak nás už zná a taky to za Charlieho byla pálka jako blázen :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
4.5.11 10:14

Kačuli: on má jedno varle v bříšku, takže by to byla operace a záleží za jak dlouho by to varlátko prý našel, podle toho cena uspání.. :nevim:
Momentálně ale nemám ani na obyčejnou kastraci.. Uvidíme, nechci si to připouštět, že bych ho musela někomu dát, tak uvidíme. Budem bojovat:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
4.5.11 10:31
Lakynka píše:
Kačuli: on má jedno varle v bříšku, takže by to byla operace a záleží za jak dlouho by to varlátko prý našel, podle toho cena uspání.. :nevim:
Momentálně ale nemám ani na obyčejnou kastraci.. Uvidíme, nechci si to připouštět, že bych ho musela někomu dát, tak uvidíme. Budem bojovat:)

Bobínek… chápu tvé pocity… ale bojuj, Mio je pro tebe určitě stejně tak důležitý, jako ty sama sobě a dětičky :hug:
Kdyby fakt nebylo zbytí s tou kastrací, domluv se s vet.dr., pokud je fajn, jak píšeš, určitě situaci pochopí a dohodnete se nějak :-)

A když bude krize, uspořádáme na Mia sbírku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
4.5.11 10:43
KačuliKačka píše:
A když bude krize, uspořádáme na Mia sbírku :lol:

Jasna vec :palec: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
4.5.11 10:49

vy jste prdlý:D. Už takhle mi tu pomáhá tuna lidí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
4.5.11 10:59

Tak ta tuna pomůže tobě a my Miovi :-D :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
4.5.11 11:02

:oops: :kytka: budu bojovat, ať mi nemusíte pomáhat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
4.5.11 11:05

Laky, jsi statečná. Já přemýšlím, jestli bych finančně utáhla být sama na děti, až se vrátím do práce. S rodičákem si to neumím představit vůbec :-(
Určitě to zvládneš a bude vám samotným líp :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný