Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17050
22.4.11 09:35

Kačuli: tedaa, to je kus. Krááásnej:)

Mě ten Mio zase šve :zed: . Tady to tak smrdí, já se zblázním… :cry: Přijde mi, že to z toho gauče už nikdy nedostanu, čpí to strašně a prášek to snad ještě zhoršuje :zed: . Včera mi ještě počůral batoh, pak karton co tu děti měly na hraní, podložku v předsíni…dneska postel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
22.4.11 12:21

Lakynko,

je to jeden ze 7 koček,c o má tchýně dole v přízemí (v domku). Jedině tenhle chodí ven, ale ted se začal toulat přes hlavní cestu, takže má „zaracha“. Tchánovci jsou už týden pryč (boží klid doma) a tak mu chybělo mazlení. Ale on je nejhodnější ze všech 7, takže pohoda.
Ale je rozdíl, když na mě leží náš 2,5 kg Charlie než 5kg Princátko :lol: :lol:

S Miuškem je mi to fakt moc líto. Bohužel nemám žádnou radu, jak a čím dostat ten zápach pryč. Posílám na dálku kočičí objetí :hug: pro pevné nervy a hodně sil!!!
A Miovi brzy zdravíčko, aby byl zase ten milovaný a zdravý kocourek :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzukaa
22.4.11 12:55

ahoj prosim opet radu kotatka mame 4 a mame je dole v krabici sou tam i z kockou ale tet vzala jedno a odnesla si ho na horu mame skrinku a chiby nam dole suplik a tam je dala vsechny a je tam snima co to znamena? kotatka maji od vcera us otevrene oci a abych rekla pravdu neliby se mi ze je dala na horu bude to tam smrdet prosim za rady co ma kocka v umyslu ? ja vubec netusim tet je ma vsechny nahore a porad mnouka pomoc nevim co mam delat

• Citovat
  • Upravit
5579
22.4.11 13:08

zuzko Nase kocka taky mela kotata v krabici a hned sotva se zvedla stehovala je k nam do loznice do supliku pradelniku (normalne mezi trika). Dvakrat jsem kotata odnesla zpatky do krabice a pak jsem to vzdala, vyklidila jeden suplik a dala ji tam ty rucniky co mela v krabici. Od ty doby je tam a spokojena, akorat jsem je zkusila prestehovat do nejspodnejsiho supliku (prave aby se nerozbily az budou padat), ale kocka je dalsi den nastehovala zas nahoru. Tak jsem dala dolu matrac z male stare postylky, aby padaly do mekkyho :mrgreen: s tim podle me nic nenadelas, ona je bude tahat kde ji zrovna bude dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
22.4.11 13:15

Jéé, to je roztomilý:D. pěkně uklidit mláďátka do šuplíku:D.
Ta představa, jak jim tam polstruješ zem, kdyby spadly :lol: ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzukaa
22.4.11 13:28
doriang píše:
zuzko Nase kocka taky mela kotata v krabici a hned sotva se zvedla stehovala je k nam do loznice do supliku pradelniku (normalne mezi trika). Dvakrat jsem kotata odnesla zpatky do krabice a pak jsem to vzdala, vyklidila jeden suplik a dala ji tam ty rucniky co mela v krabici. Od ty doby je tam a spokojena, akorat jsem je zkusila prestehovat do nejspodnejsiho supliku (prave aby se nerozbily az budou padat), ale kocka je dalsi den nastehovala zas nahoru. Tak jsem dala dolu matrac z male stare postylky, aby padaly do mekkyho :mrgreen: s tim podle me nic nenadelas, ona je bude tahat kde ji zrovna bude dobre.

joo tak sem klidna :-) ale musim to dat nekam jinak prestehovala je k dceri do pokoje a preci jen .. trosilinku sou citit takze zacina stehovani :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1076
22.4.11 14:00

Zuzi, kočky stěhují koťátka uplně běžně, jen dávat pozor, aby některé někde nezapomněla :wink: .
Lakynko, nemám moc přehled, tak se zeptám - a koucour není vykastrovaný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
22.4.11 14:03

eňula: není a vet ani nechce, protože on má od 6-ti měsíců problémy s močovými kameny, záněty močáku… Takže fakt nevím, jak jinak se to bude řešit, když ne kastrací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
22.4.11 14:11

Šuplík :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
22.4.11 14:13

božíííííí!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
22.4.11 14:14

zuzko A jestli už otevřely oči tak co už jim šupnout záchod a průběžně je učit (pokud je teda nezačne učit sama kočka)? Já to tak plánuju jak otevřou. Jinak taky ty hadry z šuplete každej den vytřepávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzukaa
22.4.11 14:16
doriang píše:
zuzko A jestli už otevřely oči tak co už jim šupnout záchod a průběžně je učit (pokud je teda nezačne učit sama kočka)? Já to tak plánuju jak otevřou. Jinak taky ty hadry z šuplete každej den vytřepávám.

joo? a jak je mam ucit?? a muzou mit spolecny zachod z kockou? nebo musim poridit novy? :oops:

• Citovat
  • Upravit
zuzukaa
22.4.11 14:17
doriang píše: Šuplík :mrgreen:

jéééé :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
Alisa25
22.4.11 14:58

slintající kočička

ahoj krásný Velký pátek všem. Mám doma asi 4 letou kočičku Saddinku,která posledního půl roku strašně slintá, je zároveň hrozně hubená. Začala být zároveň i hrozně milá,když mi skočí na klín tak mi na kalhotech zůstane mokrý flek v místě kde měla opřenou tlamičku. Nevíte o co by mohlo jít?

• Citovat
  • Upravit
5579
22.4.11 15:03

zuzko Já mám pro ty naše nachystanej náš starej. No a co vím, tak ona je to ta kočka prý učí, jako že je tam tahá, ale oni to někdy nechápou. Známí nakonec prostě vždycky jak našli loužičku, vzali koťe a šupli ho tam. Časem pochopily - ta naše byla právě ta nechápavá, ale když jsme ji v těch 3 měsících dostali, už neměla problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný