Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Kačuli: tedaa, to je kus. Krááásnej:)
Mě ten Mio zase šve
. Tady to tak smrdí, já se zblázním…
Přijde mi, že to z toho gauče už nikdy nedostanu, čpí to strašně a prášek to snad ještě zhoršuje
. Včera mi ještě počůral batoh, pak karton co tu děti měly na hraní, podložku v předsíni…dneska postel.
je to jeden ze 7 koček,c o má tchýně dole v přízemí (v domku). Jedině tenhle chodí ven, ale ted se začal toulat přes hlavní cestu, takže má „zaracha“. Tchánovci jsou už týden pryč (boží klid doma) a tak mu chybělo mazlení. Ale on je nejhodnější ze všech 7, takže pohoda.
Ale je rozdíl, když na mě leží náš 2,5 kg Charlie než 5kg Princátko
![]()
S Miuškem je mi to fakt moc líto. Bohužel nemám žádnou radu, jak a čím dostat ten zápach pryč. Posílám na dálku kočičí objetí
pro pevné nervy a hodně sil!!!
A Miovi brzy zdravíčko, aby byl zase ten milovaný a zdravý kocourek ![]()
ahoj prosim opet radu kotatka mame 4 a mame je dole v krabici sou tam i z kockou ale tet vzala jedno a odnesla si ho na horu mame skrinku a chiby nam dole suplik a tam je dala vsechny a je tam snima co to znamena? kotatka maji od vcera us otevrene oci a abych rekla pravdu neliby se mi ze je dala na horu bude to tam smrdet prosim za rady co ma kocka v umyslu ? ja vubec netusim tet je ma vsechny nahore a porad mnouka pomoc nevim co mam delat
zuzko Nase kocka taky mela kotata v krabici a hned sotva se zvedla stehovala je k nam do loznice do supliku pradelniku (normalne mezi trika). Dvakrat jsem kotata odnesla zpatky do krabice a pak jsem to vzdala, vyklidila jeden suplik a dala ji tam ty rucniky co mela v krabici. Od ty doby je tam a spokojena, akorat jsem je zkusila prestehovat do nejspodnejsiho supliku (prave aby se nerozbily az budou padat), ale kocka je dalsi den nastehovala zas nahoru. Tak jsem dala dolu matrac z male stare postylky, aby padaly do mekkyho
s tim podle me nic nenadelas, ona je bude tahat kde ji zrovna bude dobre.
Jéé, to je roztomilý:D. pěkně uklidit mláďátka do šuplíku:D.
Ta představa, jak jim tam polstruješ zem, kdyby spadly
..
doriang píše:
zuzko Nase kocka taky mela kotata v krabici a hned sotva se zvedla stehovala je k nam do loznice do supliku pradelniku (normalne mezi trika). Dvakrat jsem kotata odnesla zpatky do krabice a pak jsem to vzdala, vyklidila jeden suplik a dala ji tam ty rucniky co mela v krabici. Od ty doby je tam a spokojena, akorat jsem je zkusila prestehovat do nejspodnejsiho supliku (prave aby se nerozbily az budou padat), ale kocka je dalsi den nastehovala zas nahoru. Tak jsem dala dolu matrac z male stare postylky, aby padaly do mekkyhos tim podle me nic nenadelas, ona je bude tahat kde ji zrovna bude dobre.
joo tak sem klidna
ale musim to dat nekam jinak prestehovala je k dceri do pokoje a preci jen .. trosilinku sou citit takze zacina stehovani
![]()
Zuzi, kočky stěhují koťátka uplně běžně, jen dávat pozor, aby některé někde nezapomněla
.
Lakynko, nemám moc přehled, tak se zeptám - a koucour není vykastrovaný?
eňula: není a vet ani nechce, protože on má od 6-ti měsíců problémy s močovými kameny, záněty močáku… Takže fakt nevím, jak jinak se to bude řešit, když ne kastrací.
zuzko A jestli už otevřely oči tak co už jim šupnout záchod a průběžně je učit (pokud je teda nezačne učit sama kočka)? Já to tak plánuju jak otevřou. Jinak taky ty hadry z šuplete každej den vytřepávám.
doriang píše:
zuzko A jestli už otevřely oči tak co už jim šupnout záchod a průběžně je učit (pokud je teda nezačne učit sama kočka)? Já to tak plánuju jak otevřou. Jinak taky ty hadry z šuplete každej den vytřepávám.
joo? a jak je mam ucit?? a muzou mit spolecny zachod z kockou? nebo musim poridit novy? ![]()
ahoj krásný Velký pátek všem. Mám doma asi 4 letou kočičku Saddinku,která posledního půl roku strašně slintá, je zároveň hrozně hubená. Začala být zároveň i hrozně milá,když mi skočí na klín tak mi na kalhotech zůstane mokrý flek v místě kde měla opřenou tlamičku. Nevíte o co by mohlo jít?
zuzko Já mám pro ty naše nachystanej náš starej. No a co vím, tak ona je to ta kočka prý učí, jako že je tam tahá, ale oni to někdy nechápou. Známí nakonec prostě vždycky jak našli loužičku, vzali koťe a šupli ho tam. Časem pochopily - ta naše byla právě ta nechápavá, ale když jsme ji v těch 3 měsících dostali, už neměla problém.