Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
506
15.4.11 11:58

kakika no dalo mi to prace, byla aranzovana ta fotka, ale holt prisla jsem o syr :mrgreen: od te doby fannyna ten syr miluje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
15.4.11 11:58

Tady na té fotce za Berrym jsou vidět staré mříže, co jsme měli ještě v dřevěných oknech, aby Berry nezdrhal. Tehdy mi nedošlo, že je Tazmán malý a v 6. patře mi ten zmeťour zdrhnul na parapet…jako na potvoru se nedal ničím uplatit…kapsička, hračky, chrastítka.....to tedy byl adrenalin. Nakonec se asi hodně nudil, tak si laskavě přišel zpátky, ale to už jsem skoro kolabovala.

Co máme plasťáky a sítě, tak už by se to stát nemohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
15.4.11 12:00
Kakika píše:
Jasterico, pán je gurmáááán :lol: :lol: :lol: Luxusní fotka :palec:My jsme měli zrovna čertvě vymalováno a .......

To musel taky pěkně vypadat, co?????
Mně Samík vyskočil na čestvě nalakovanou desku - hlídala jsem mrňouse a mezitím mi tam přistál ten nejchlupatější kocour..... jsem myslela, že mě omyje, naštěstí se to vsáklo do dřeva dříve, než tam přistál a tlapky byly čisté.

V létě nám Samík zdrhl stropníma schodama na půdu. Není tam dodělaná podlaha, takže samozřejmě vlítl pod desky a my ho hledali jak blbí… Nakonec jsme ho nalákali na krabičku s dobrůtkama. Jenže nevylezl kocour, ale obrovská koule prachu, pilin a minerální vaty ze zateplení..... jak jsem ho nasraná lapla za krkem, tak putoval rovnou do vany :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
15.4.11 12:00

Kačuli, to byl taky prďolka neviditelný proti Samovi :srdce:
Jasterice, krásná momentka…pusinky si dáváme taky, ale jen, aby zjisitili, jestli jsem někde nepožírala něco dobrého :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
15.4.11 12:02

Kačuli, naštěstí situace podobná lakované desce…stihlo to uschnout ještě než si lehl :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
15.4.11 12:03

Kakiko,

to věřím. Ještě na bytě kdysi Samík zdrhl na chodbu. Chlap mi volal, že nemají Samíka - já vyletěla z angličtiny rovnou domů - lítali jsme kolem domů, volali, hledali, ptali se lidí a nic. Šla jsem projít sklepy - nic, tak nahoru přes patra k půdě a nic… Na schodech bylo smotané staré lino a z něj na mě mrkly dvě oranžové tečky. Tak jsem volala chlapa a t přijde a zvedne to asi 5m lino. Ten náš vůl chlupatý tam totiž sklouzl dovnitř té role a ani nezamňoukal.
Takže chápu, jak velký šutr ti spadl ze srdce, když se Tazi vrátil domů :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
15.4.11 12:06

Kakiko,

Charlie byl 7 týdenní prceček, s váhou asi 700g :lol:
Samík 7 letý dacan se skoro 4 kg :lol:

Jinak Charlie nepohrdne ani fazolema z polívky, špenátem s bramborama, hotovou čočkou, buřtgulášem nebo zelím ze zelňačky :lol: :lol:

tady je Charliemu 8 měsíců…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
15.4.11 12:07

a tady 7 týdnů … foceno u stejného košíku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
15.4.11 12:11
KačuliKačka píše:
Charlie byl 7 týdenní prceček, s váhou asi 700g :lol:
Samík 7 letý dacan se skoro 4 kg :lol:

Jinak Charlie nepohrdne ani fazolema z polívky, špenátem s bramborama, hotovou čočkou, buřtgulášem nebo zelím ze zelňačky :lol: :lol:

tady je Charliemu 8 měsíců…

No, díky chlupům vypadá mnohem mohutnější.
A copak to má za vyholené místo na bříšku?
Tazimu bylo cca 6 týdnů (váhu vůbec netuším, mám to někde napsané) a Berry byl zrovna ve výstavní kondici, takže kolem 7 mi kil. Ale váha mi starosti nedělala jako to, že byl v té době právě hodně agresivní.

Nejlepší byla jedna posuzovatelka - polka, co s ním při posuzování pohazovala, natřásala ho a byla úplně blažená z jeho vražedného výrazu..že to je přesně to, co má správný maincoon mít. Ale ona vůbec netušila, jak blízko byla fyzickému zmrzačení, já byla orosená až na prdeli a vteřiny se vlekli neskutečně pomalu. A ona tomu prevítovi ještě nakreslila na posudek srdíčko a napsala, že je velmi milý kocourek :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzukaa
15.4.11 12:15
:srdce: :srdce:
  • Citovat
  • Upravit
zuzukaa
15.4.11 12:16
:huban:
  • Citovat
  • Upravit
17162
15.4.11 12:17

Kakiko,

to měl zrovna vyholené bříško, jak nám tak onemocněl. Vet.dr. mu dělal sono bříška, aby vyloučil střevní příhodu - mimochodem, při sonu mi pokousal obě dlaně, palce a dr. počůral :lol:
U rtg se ani nepohl, u sona srdíčka pak už taky v pohodě, ale to mu dělal přes srst, takže to nebyl asi až tak velký stres pro něj.

Jemu trvalo snad 2 měsíce, než mu bříško zarostlo a pacička po odběru krve taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
15.4.11 12:19

Zuzu,

to jsou myšáčci malincííííí, moc krásní :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
15.4.11 12:30

Zuzu, to jsou slaďáčci…úplně k zulíbání :srdce: :srdce: Kočičky a kocourky poznáte? On to bývá u prťat problém, takže se vlastně nic neděje, když vědět nebudete, ale jen mě honí zvědavost :lol:

Kačuli, Berry zvládl holení packy a zavádění kanyly bez mrknutí oka, ale holení břicha…to už bylo na svářečské rukavice.
Jinak…sic kočičí diskuze…ale náš pes, německý ovčák, se složil při obdběru krve, když se podíval na packu :mrgreen: Já jsem ho držela v sedu a najednou mi začal klouzat…myslela jsem, že si chce jen lehnout, ale byl úplně hadrovej. Já nevěděla která bije, první se vzpamatovala doktorka a řekla, že je to první zvíře, kterému vadí pohled na krev :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
15.4.11 12:41

Pes, co nesnese pohled na krev, tak to je dobrý :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lota snesla holení bříška statečně, tlapku taky, ale po operaci byla jejím úhlavním nepřítelem kanyla v tĺapě, takže si vytáhla ten špuntík a snažila se vyškubnout ten zbytek. Že měla tehdy na bříku zašitý pupek, tak to ji fakt nevadilo :think: Já jak magor lozila po ložnici a hledala špuntík. Tlapku i s kanylou jsme museli 2× zavazovat, aby si to neservala!

Když jsem to pak vyprávěla dr., tak se smál, že jsme výborně odvedli pozornost od „štopování“ na bříšku :-P

Jinak když bral tehdy Chrliemu krev, tak se mi tam složil synáček… čelem hezky k zemi, já v šoku, dr. taky, protože hlavou minul topení asi jen o 2 cm!! Další den pokousal Charlie mně a jak mi to ošetřoval, málem jsem se tam sesunula zase já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný