Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky ty posedy jsou skvělý
.
Jak se říká, že je kočka obratný zvíře, tak to u našeho vůbec neplatí. Když jsme byli naposled na chatě, kocour seskakoval z okna, zakopnul a dopadnul přímo na čumák. Já to neviděla, ale běžela jsem se kouknou proč se ségra tak strašně směje. Když jí aspoň trochu přešel ten záchvat smíchu, tak mi vyprávěla, že vypadnul jak brambora. V první chvíli prý nevěděla jestli nespadnul pes. Pak že kočky dopadaj na všechny 4. Škoda, že to nenatáčela. ![]()
teda, tak to nemá chybu, fakt
..... a pak že jsou kočky falešné a blbé… Co kočanda, to osobnost ![]()
Naše teda i když skáčou odkudkoliv, tak naštěstí na tlapky. Ale Charlie jak je v lítacím amoku, tak občas doskočí až za gauč a vymele se, nebo cestou trefí hlavou nohu od stolu a to je pak perda jako prase… si říkám občas, že nemít srst, tak je samá modřina ![]()
Holky, fakt super fotky…máte doma opravdu kvalitní povaleče ![]()
Aju, ta tvoje vede..to je tedy póza ![]()
Brumlo, kocour bude chodit mimo do té doby, dokud bude mít pocit, že to není v pohodě…bohužel. Kdyby značkoval, tak by nepřidřepával vždycky, ale postavil by se i zadkem ke zdi/skříni/gauči, zaškubal vztyčeným ocáskem a stříknul si i do výšky zadku.
Aju, Kačuli, i já mám doma příklad, že kočky nemusí padat jen na všechny 4. Taz mi spadl ze skříně (cca 2 metry) na bok. To byl placák jak hrom, zůstal nehybně ležet a i když to bylo asi jen pár vteřin, tak mě to přišlo jako hodinu. V tu chvíli jsem myslela, že se zabil.
Jeho oblíbená legrace je..nevypočítat si doskok a tak skočí a vrazí do něčeho hlavou. Největší úlety ale dělají u tchánovců. Ti mají všude buď lino nebo plovku a ta se jim smeká. Jim se to líbí, tak tam lítají a řežou zatáčky jak blázni. Berry už se po letech tréninku a nárazů jakžtakž naučil, ale Tazmán často nestíhá brdit a končí narolovaný pod topením. Vztekle si odfrkne a do toho ještě přijde Berry, postaví se k němu a fakt to vypadá, jako by se mu vysmíval. Taz se naštve a jedou další kolo. Já se většinou pak už ani nadechnout nemůžu, jak mě bolí břicho ![]()
Kakika píše:
Jeho oblíbená legrace je..nevypočítat si doskok a tak skočí a vrazí do něčeho hlavou. Největší úlety ale dělají u tchánovců. Ti mají všude buď lino nebo plovku a ta se jim smeká. Jim se to líbí, tak tam lítají a řežou zatáčky jak blázni. Berry už se po letech tréninku a nárazů jakžtakž naučil, ale Tazmán často nestíhá brdit a končí narolovaný pod topením. Vztekle si odfrkne a do toho ještě přijde Berry, postaví se k němu a fakt to vypadá, jako by se mu vysmíval. Taz se naštve a jedou další kolo. Já se většinou pak už ani nadechnout nemůžu, jak mě bolí břicho
Tý jo, se tu řehtám
… to musí být fakt pokoukáníčko… nemáš je náhodou někde natočené????? Musí to být správní úleťáci ![]()
Kačuli, nemám. Vždycky říkám, že je musím natočit, ale to fakt nejde, páč bych foťák ani neudržela.
Třeba mi to časem přijde vtipné míň a už budu schopná natáčet, ale zatím jsou to 3 roky a já z nich pořád nemůžu ![]()
Kakika píše:
Kačuli, nemám. Vždycky říkám, že je musím natočit, ale to fakt nejde, páč bych foťák ani neudržela.Třeba mi to časem přijde vtipné míň a už budu schopná natáčet, ale zatím jsou to 3 roky a já z nich pořád nemůžu
No to věřím, tady když to „lítá“, většinou Charlie nahání Lotu až lítají chlupy, tak občas musím zůstat stát, protože by mi podrazili nohy… Pak zjistím, že koberec v koupelně je o 2 dále, koberečky v ložnici zmuchlané, postel poskákaná
a chudák Lotka neví, kam se před tím mrňavým vetřelcem schovat do bezpečí
![]()
Ted tu zase svorně všichni tři chrupkají na gauči. Charlie by potřeboval tak puboša k sobě, ale 4. kočka už mi doma fakt neprojde ![]()
Kakika:
to jsem ráda, že takový nemehlo nemáme jen my
To klouzání známe taky, jen se mu bohužel posmíváme jen my.
Náš kocour má zvláštní úchylku, že chodí se mnou do koupelny, když se koupu, nebo sprchuju. Lehne si na pračku a čeká. No a když vylezu z vany tak tam skočí sám (teda když už odteče voda). Potom mu to taky strašně podjíždí na těch dlaždicích. Co, ale nechápu, že se takhle koupat chodí jen se mnou, s přítelem vůbec. Tak nevím jestli mě chodí očumovat nebo co ![]()
Kakika píše:
Brumlo, kocour bude chodit mimo do té doby, dokud bude mít pocit, že to není v pohodě…bohužel. Kdyby značkoval, tak by nepřidřepával vždycky, ale postavil by se i zadkem ke zdi/skříni/gauči, zaškubal vztyčeným ocáskem a stříknul si i do výšky zadku.
Jo jo…dekuju za objaseni
My si prave rikali, aby to nebyl nejaky predvoj znackovani…to curani…
![]()
Jinak paradni historky
![]()
Ajuše píše:
Náš kocour má zvláštní úchylku, že chodí se mnou do koupelny, když se koupu, nebo sprchuju. Lehne si na pračku a čeká. No a když vylezu z vany tak tam skočí sám (teda když už odteče voda). Potom mu to taky strašně podjíždí na těch dlaždicích. Co, ale nechápu, že se takhle koupat chodí jen se mnou, s přítelem vůbec. Tak nevím jestli mě chodí očumovat nebo co
Taky dobry
![]()
To se taky melo jmenovat antistresova diskuze ![]()
To se taky melo jmenovat antistresova diskuze
Ajuše píše:
Kakika:to jsem ráda, že takový nemehlo nemáme jen my
To klouzání známe taky, jen se mu bohužel posmíváme jen my.Náš kocour má zvláštní úchylku, že chodí se mnou do koupelny, když se koupu, nebo sprchuju. Lehne si na pračku a čeká. No a když vylezu z vany tak tam skočí sám (teda když už odteče voda). Potom mu to taky strašně podjíždí na těch dlaždicích. Co, ale nechápu, že se takhle koupat chodí jen se mnou, s přítelem vůbec. Tak nevím jestli mě chodí očumovat nebo co
Tohle dělává Lotka, taky jen mě. Sedí na vaně v rozšířeném místě, čumákuje, většinou má ve vaně ocásek, takže ho má od sprchy mokrý, když na ni mluvím, tak mi olizuje čelo. Po osprchování skočí do vany a olizuje zbytky vody
Jinak má celý den ve vaně napuštěnou kaluž vody a chodí pít tam
No, jako na potvoru nemůžu najít fotku Loty ve vaně… ráno ale na 100% bude sedět a čekat na vodu ![]()
Charlie 2× skočil omylem za mnou do vany, a jak se škrábal hooonem pryč, tak samo stáhl osušku do vody a celý mokrý pelášil pryč ![]()
Taky mě chodí kocouři šmírovat. Příteli to nedělají. Taky mě chodí Berry doprovázet na záchod, opět..jen mě. A Tazmán, když se večer vykoupe Lukášek a vanu vypustíme, tak nakluše a jde olizovat zbytky vody..vždycky si dělám legraci, že se šel napít Lukáškova vývaru ![]()
Když byl Charlie menší -myslím věkově, prcek je pořád - chodil s přítelem na záchod, skočil si k prkýnku a koukal, jak mu to ráno jde
Párkrát jsem slyšela, jak mu říká: „no zkus si něco a uvidíš“
![]()