Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Extra jemný zverlit néééé
S ním se u nás pojí další historka
Krom toho, že to kolem záchodu vypadalo jak na předměstí sahary…tak jsem potřebovala vykoupat Miky (fretku) a zapomněla jsem jí záchodek vyndat ven. Šoupnu mokrou fretku do klece a ona první, co udělala, že vlítla do toho super jemného steliva a celá, KOMPLET CELÁ se v něm vyválela. Neumíte si přestavit, jaké krásné kuličky to na srsti udělá a jak je skoro nemožné to z kožichu dostat. Fakt se to úplně přicuclo na chlupy a já pořád vymývala bláto a bláto, fretka totál slizská, měla jsem chuť jí mrchu narvat do pračky ![]()
Jinak přítelova slova „kočka nepřejde práh tohodle bytu“. Dala jsem mu šanci, kdyby na tom trval stále, tak už nejsme spolu, ale vzala jsem ho k chovatelce, od které máme Berryho (to byl Berrynek čerstvě narozený, když jsme jeli na čumendu) a pan Kratochvíl přinesl Danovi ukázat tatínka miminek, krásného Corkyho. Z Dana vypadlo jen „tý vole!!!“…pak se ještě asi 10 minut omlouval, že mu to ujelo
a nebylo pochyb, že to čerstvě narozené miminko bude naše ![]()
ahoj tak z ceciku ji kape mlicko a kotatka nemaji problem se prisat tak asi bude vse ok … kdy kotatka oteviraji oci?? je to krasny
dam sem take fotecku nasich kotatek
hnedka jak odvarim ![]()
Kakika píše:
Extra jemný zverlit nééééS ním se u nás pojí další historka
Krom toho, že to kolem záchodu vypadalo jak na předměstí sahary…tak jsem potřebovala vykoupat Miky (fretku) a zapomněla jsem jí záchodek vyndat ven. Šoupnu mokrou fretku do klece a ona první, co udělala, že vlítla do toho super jemného steliva a celá, KOMPLET CELÁ se v něm vyválela. Neumíte si přestavit, jaké krásné kuličky to na srsti udělá a jak je skoro nemožné to z kožichu dostat. Fakt se to úplně přicuclo na chlupy a já pořád vymývala bláto a bláto, fretka totál slizská, měla jsem chuť jí mrchu narvat do pračky
Kakiko, a ted si představ, že mně takhle vlítl trucovat do zverlitu čerstvě okoupaný peršan
![]()
Jsem ho tahala z hajzlíku asi pět minut, stávkoval a jak sebou mlel, tak byl fakt komplet obalený zverlitem ![]()
Od té doby při koupání schovávám záchůdky mimo dosah trucujícího mokrého kocoura ![]()
Ale jinak jemný zverlit si nemůžu vynachválit. Kromě teda „sahary“ okolo, to máme stejné
Lopatka se smetákem je neustále připravená k zametení ![]()
Právě jsem vytáhla cd s fotkami, když byl Taz malý a tady máme taky spící pózu ![]()
Zuzu, kolem desátého dne by měli prokukovat. Hlavně je pak neber na ostré světlo, aby ses podívala jak koukají, mohla by jsi jim způsobit zánět spojivky. Miminka často pláčou, pokud mlíčko teče a oni se dokáží přisát, tak můžeš akorát zkusit každý den zvážit na kuch. váze a budeš mít jistotu.
Kačuli, když si vezmu, jak blbě to šlo z fretky, tak peršana bych asi po půl hodině snahy oholila ![]()
Takhle se prďolka naše vešel do váhy ![]()
Kakika píše:
Právě jsem vytáhla cd s fotkami, když byl Taz malý a tady máme taky spící pózu
Tak ta nemá chybu
![]()
Taky jsem našla vzácnou, kdy mi jako mimikotě usnul na rukou.....
Když byl tak maličký, tak jsem měla fakt strach, aby mi ho Berry nezakousl ![]()
Kakika píše:
Kačuli, když si vezmu, jak blbě to šlo z fretky, tak peršana bych asi po půl hodině snahy oholilaTakhle se prďolka naše vešel do váhy
Víš, jak jsem si pak nadávala, že jsem to nezadělala???????
Ta fotečka nemá chybu, bobiš malinkatýýýý ![]()
KačuliKačka píše:Kakika píše:Tak ta nemá chybu
Právě jsem vytáhla cd s fotkami, když byl Taz malý a tady máme taky spící pózu![]()
Taky jsem našla vzácnou, kdy mi jako mimikotě usnul na rukou.....
Kakika píše:
Když byl tak maličký, tak jsem měla fakt strach, aby mi ho Berry nezakousl
No, tak to se nedivím, ten byl tak prťavoučkýýýý oproti Berrymu
Myslím, že by se nedal, je to beztak bojovník ![]()
nam se ocicka zacali otvirat tak paty sesty den ![]()
a ber to tak, ze deti placem stimuluji mlicko u maminky, tak ty kotatka je to stejny kdyz pisti ![]()
ty zablaceny zviratka museli byt fakt prdel ![]()
to mi pripomelo jak mi kamaradka vykladala jak jim korela usla na kuchynske lince a spadla do palacinkoveho testa
umite si predstavit pak cerstve vymalovanou kuchyn??
do toho jak se lekl a byl tezkej pry spadnul do narvanyho popelnika, takze popel, testo vajgly vsude
![]()
KačuliKačka píše:
Víš, jak jsem si pak nadávala, že jsem to nezadělala???????
No, nadávala jsi asi o 6kg chlupů víc, než já při fretce ![]()
Tady už jako dorost ![]()
Jasterico, pán je gurmáááán
Luxusní fotka ![]()
My jsme měli zrovna čertvě vymalováno a .......
No to jo, on lítal, lítal a pak někde padl… když byl uplně pidi, tak se rád uspával u nás na rukou, pak se nechal přenést do košíčku s dekou a pak po spaní se ještě potřeboval jakoby dotulit. Po 5 min. tulení otevřel ty své očiska a huráááá zpacifikovat některého dosplěláka ![]()
no u nas nastesti po koupani zdrhaj co nejdal abych je probuh nechtela narvat do vany jeste jednou ![]()
a fannynku u te pri koupani vzdy cekam, ze mi zaklepe na dvere socialka, anebo ochranari, ze tyram dite nebo zvire, ona tak neskutecne beci jako dite hrozny hrdelny hlas, fakt hruza a mam co delat abych ji sama vykoupala, to je fakt boj kdo z koho ![]()