Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahojky holky teda ty posedy jsou genialni ![]()
a to smykani po linu, to zname taky, jednou mi takhle nevybrala zakrutu, provokovala psa a skoncila pod postely, vymetla pracha vlastni chlupy, oci jak tenisaky a ja smichy brecela ![]()
jasterica píše:Úplně to vidím a chlámu se tady
ahojky holky teda ty posedy jsou genialni
a to smykani po linu, to zname taky, jednou mi takhle nevybrala zakrutu, provokovala psa a skoncila pod postely, vymetla pracha vlastni chlupy, oci jak tenisaky a ja smichy brecela
no u nas tech zazitku bylo teda docela dost, ono doma dobrman a dve kocky, obcas na hlidani treti, stalo za to ![]()
nekdy infarktove stavy ![]()
treba kocour ktereho jsme tchyni obcas hlidali miloval sezeni na zachodovem okne do zahrady, samo v noci kdyz jsem sla na zachod tak jsem si svetlo nezapinala, sednu na zachod, okinko nademnou, on cernej, takze nic tam videt nebylo, najednou silena darda do zad, neco prezeme prelitlo, ja samo jesteze sedela na zachode, jinak se pos… jinam, samo jsem tak zajecela, ze jsem vzbudila asi i sousedy, na to se priritil za mnou do zachodu chlap s nozem v ruce, ze me nekdo snad vrazdi
no ale to uz jsem brecela smichi, pak kocicak chudak vydeseny sedel v chodbe a nechapal ten povyk a vzbuzeny dobrman si urcite myslel taky svoje
![]()
Jasterica, Ryzlink u našich taky sedává na okně záchoda…to okno je dost vysoko a nikdy jsem ho neviděla, jak dokáže tak vysoko vyskočit…ale skočit mi na záda, tak mi je asi prošlápne skrz
Taky bych ječela ![]()
Před chvílí se mi přítel „pochlubil“, co se dělo dneska v noci. Že si šel lehnout (cesta od svítícího monitoru počítače do totálně zatmavené místnosti, kde všichni spíme, navíc postel máme vyvýšenou 150cm nad zemí a leze se na ní přes takový vysoký schůdek). Nohou poslepu šátrá, kde je schůdek, aby se o něj OPĚT nepřerazil, vylézá na postel spokojený, že tentokrát se to povedlo a jak tak leze po čtyřech až k místu, kde sebou praští a usne, tak najednou pod rukou pohyb, hromada drápů a zubů se mu omotala kolem předloktí a on jak se lekl, tak rukou škubnul a katapultoval kocoura až na zem
Berrynek si zabral jeho půlku a jak měl nejspíš půlnoc, tak se přítele lekl (možná víc než přítel jeho) a rovnou hájil teritorium
Chlap okamžitě slezl, popadl ho a odnesl do kuchyně na světlo, aby zkontroloval, jestli je celý (jeho slova…kdyby mu něco bylo, tak bys mě zabila a to jsem nemohl riskovat
), kocour už na něj koukal značně nasupeně, takže zhodnotil stav jako obvyklý a uspokojivý a šel si lehnout. Tentokrát už se o schůdek přerazil
![]()
![]()
taky dobry, to me pripomelo dalsi nocni zazitek, rozespala, opet cesta na zachod, zvykla, ze pejsanek spinka jako vzdy na kresle vedle postele, jsem vyrazila… cestou jsem hned o neco plysoveho zakopla, v tom polospanku jsem si jeste rekla no mys, tak co zdrhne, mivali jsme v braku dost casto mysi, v kuchyni jsem si tentokrat rozsvitila a ohlidla se, na co se na me podivali obri krvave cervene oci, co me tak dostalo, ze jsem jecela jak prdla, samo tenkrat jeste pritel vylitl me opet zachranovat, ale to uz jsem sedela na zemi a hystericky se smala, chudak dobrman na me koukal pohledem ty kravo kdyz nekam jdes tak koukej kam slapes a nebud me
![]()
nevim proc si totiz prelez pod postel, cerny lezel na tmavem koberci takze nebyl videt a ja o nej zakopla jen spickou palce ![]()
Super historky
![]()
Přidávám tu slíbenou fotku koček na vaně a ve vaně. Ráno tam seděli jako vždy, takže vyfotit je nebyl problém ![]()
Lota na vaně a Samík dole ![]()
A ještě prťavec..... hupsla na mě nějaká rýma, už tak se mi blbě v noci dýchalo a Charlínek mi k tomu všemu spal na rameni nebo na hrudníku..... ještě že má jen těch svých 2,6 kg ![]()
Kakika píše:
jeho slova…kdyby mu něco bylo, tak bys mě zabila a to jsem nemohl riskovat
Kakika ty me fakt bavis
![]()
To je vyhoda, ze sem urcite nelezou ti, co nesnasi kocky (doufam)…jinak by je asi mrsklo z tech fotek…kocky v hrncich, vanach, postelich atd. ![]()
Kdyby to videla nase babrle, tak uz si ode me nevezme nic na jidlo
![]()
Brumla píše:
Kdyby to videla nase babrle, tak uz si ode me nevezme nic na jidlo![]()
![]()
Tak u nás je to v pohodě… obě babi mají kočku, starší (92) má venkovně domácí, mazlíka a ta mladší babi (79) má kočku, která celý den spí v posteli pod peřinou
a její Jůlinka může naprosto všechno ![]()
Jinak teda já neustále šlapu na králíka Bublu, protože když jsem u linky, tak s Charliem se melou rovnou pod mýma nohama a nebo se mi pořád Bublina motá pod nohama, takže občas tu skáču jak blázen, abych se všem vyhnula ![]()
Holky a co vaši chlapi? Já už třeba měla Pufína, když jsme se seznámili. Kočky moc v lásce neměl a to zvykání si, že kočka je prostě všude a nemůžu jí nic zakázat, protože mě stejně ignoruje bylo zezačátku na hlavu. Už sem mívala i období, kdy jsem si myslela, že mi dá vale, protože já bych se Pufína nevzdala
. Teď se s nim už i honí po bytě, jak prdlej. Museli se začít navzájem nějak respektovat. Ale můžu říct, že občas je to furt boj. Třeba když odcházím a pomuchluju Pufína, tak je přítel naoko uraženej, že jemu pusu nedám ![]()
tak manžel akceptoval Samíka, Lotynku jsem si musela vyloženě vyřvat a vydupat, ale nikdy ji neměl rád, říkal jí „mrcha“ a ona mu to dávala pěkně sežrat ![]()
Přítel mě poznal už s Lotkou a Samíkem, přesto, že jeho máti má kočky, on je zrovna nemusel. Ale zvykl si, černé oblečení téměř nenosíme a je to právě on, kdo naučil nejmenšího Charlieho do postele ![]()
Když mi umřela mamka, zůstal po ní kocour, 10 let, téměř bez zubů, starý a hrozně vyhublý (otec kočky vyhodil v mrazech ven na baráku), já to obrečela, bez rozmyslu jsem ho šoupla mezi své kočky a přítel tehdy konstatoval: „No, bud ho dáme do útulku anebo pojede s námi domů.“
A tak jsme měli doma třetího kocourka, Piškotka,který u nás žil 1,5 ročku, ale v červnu mu zkolabovaly ledvinky a nedalo se už nic dělat. Ale bylo to největší zlatíčko, co jsem zažila, a když mu bylo nejhůře, tak přítel s ním v noci ležel na zemi a hlídal ho (já to netušila, až ráno si říkám, kde je).
Když se Piškotek „ztratil“, týden jsme oba brečeli na gauči a po čase usoudili, že ten „třetí“ do party nám fakt chybí, a tak v září k nám příšel Charlienek - naše malá neřízená střela ![]()
Vepředu Piškotek a za ním Samík - věční pomocníci při učení ![]()
no u nas to bylo, ze me rodice nedovolili ani krecka, takze ja nutne si to potrebovala vynahradit. pritel mel dobrmana, jeho mamka rozmazlenyho znackujiciho kocoura, takze na kocky byl zvyklej a ja si vyskemrala vysnenou kocicku, ktera nez se u nas zabydlela, tak tchyne zachranarka nasla kote pomalu utopene v louzi, ktere jeji kocour nesnesl, tak slo k nam, nez mu najde domov a je u me doted
chlap uz je ex, kocky zustali u me, dobrmanek u nej, a ja bych ty moje mrchy plysove rozmazlene nevymenila za nic ![]()
a nejuzasnejsi bylo rocni dcerka a pet kotatek
uzasny, neopakovatelny, kotatka byly tak „vytrenovane“ ze ti co si je brali si je nemohli vynachvalit, pan s dvouma detma byl doslova nadseny co si nechaj delat od deti
az mi je lito, ze jak jsme se prestehovali mame kocoura priserne daleko ![]()
skusim pohledat nejakou fotecku ![]()