Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Me mrskne…porad cura vsude, jenom ne v zachodku
Jestli to potom nevycuchne, tak k nam uz v zivote nepustim zadnou navstevu, jaky je tu smrad ![]()
A navic ted mi ty louzicky prisly zbarveny do ruzova
To bude zase asi neco blbe, ne? ![]()
Brumlo to už je fakt divné, že pořád učůrává a ještě má v té moči krev. Kočka fakt čůrá tak jednou dvakrát denně. Pokud máš šanci to vychytat, tak odeber do něčeho moč a skoč s tím na veterinu. Myslím, že nejstarší může být tak 1-2 hoďky. Já jsem takhle chodila, když se mi ta naše čičina nezdála. Oni to tam hodili na papírek, jestli jsou zývšené (co já vím už co) v moči a podle toho se jednalo. Musí ho to chudáčka fakt trápit.
Pokud nemáš možnost to sama někde odebrat, tak ho vem sebou, oni si nějakou tu kapičku vymáčknou (když to tak musím říct) a uvidí se. Dostane asi další pigáro, dietku a bude všem dobře - až na kamarádku peněženku. ![]()
Brumla jejda to už je špatný,že čůra hodně mimo a navíc je tam krev.Odchyť moč-nejlépe nasaj stříkačkou.Já jí odchýtavala taky tak a veterinářka říkala že můžu i za celý den a k večeru pinést ale po každém odsání to dej do lednice.Na rozbor by mělo být 2,5ml .
Tak jsem volala dr. a mam byt vklidu. Vzhledem k tomu, ze to spatny curani ma nejspis diky tomu hematomu na mocaku, tak to muze trvat dyl nez se ten hematom spravi
Pry muze curat mimo tak 14 dni
I ta krev v moci je normalni. Pokud by se mi to vyslovene nezdalo, tak mame prijit znovu na ultrazvuk i s moci. Ale ze by to jeste nechala…ze se to bude spravovat pomalinku postupne ![]()
Brumlo tak já bych možná i vyzkoušela zavolat jinému vetovi a optat se na jeho názor. Nicméně držím palce, ať už je kočičák co nejdřív v pohodě!! ![]()
enula to je dr. ktera kockam opravdu rozumi
Ja normalne chodim k jinemu dr., ale u neho vim, ze on se v kockach moc nevyzna…a uz vubec ne v mainkach
Tak proto jsem schvalne sla k ni, protoze tam mam fakt jistotu, ze vi, co dela ![]()
Kačuli dívala jsem se na videa a to koťátko v tý vaně je prostě uplně best of
. To fakt člověk neviděl. Měli mu tam dát nějako plavací balonek, myslím, že to by byl teprve nářez
.
eňula píše:
Kačuli dívala jsem se na videa a to koťátko v tý vaně je prostě uplně best of. To fakt člověk neviděl. Měli mu tam dát nějako plavací balonek, myslím, že to by byl teprve nářez
.
Jo jo, smála jsem se v práci a říkala si, že tohle vám tady musím dát ![]()
Náš Charlie s Lotkou chodí pít vodu do vany, takže tam máme pořád malou kaluž vody ![]()
Brumlo, tak to mi je líto, že se může takhle trápit ještě další dva týdny… a domácnost.. co na to říct,že? Snad jen, že přeju pevné nervy ať to vydržíte a kocourkovi se brzy uleví a je zase jako dříve ![]()
Jinak jsem dnes doma a ráno k nám vlítlo 5 koček od tchýně z dola, tak to měl mrňous radost, ale jen dočasnou… kocouři od tchýně mu totiž dali jasně najevo, že žádné kousání a hraní nebude, tak konečně narazil, že si nemůže dovolovat na všechny ![]()
Dnes ráno jsem našla obal od paštiky vytažený z koše, taky vytáhl slupky od banánů a dal si na brzkou snídani zbytek vánočky, co tu zůstal v sáčku… si to i hezky odbalil, smrad jeden
![]()
KačuliKačka píše:
Dnes ráno jsem našla obal od paštiky vytažený z koše, taky vytáhl slupky od banánů a dal si na brzkou snídani zbytek vánočky, co tu zůstal v sáčku… si to i hezky odbalil, smrad jeden![]()
No přeci to nebude jíst i s obalem
![]()
Mona.M píše:KačuliKačka píše:
Dnes ráno jsem našla obal od paštiky vytažený z koše, taky vytáhl slupky od banánů a dal si na brzkou snídani zbytek vánočky, co tu zůstal v sáčku… si to i hezky odbalil, smrad jeden![]()
![]()
No přeci to nebude jíst i s obalem
![]()
Mono,
on je hrozné číslo… dokáže udělat dírku do sáčku a nakousat malému nebo velkém svačinu do práce/školy ![]()
Peršan Samík si zase jednou vybalil kuřecí játru ze sáčku, z balíčku a sežral cca 30dg játry, upatlal koberec od té vody a pak jsem ho dvě hodiny nemohla najít, jak se schoval,a by nedostal do kožichu
Jsem se divila, že mu nebylo zle ![]()
Tohle doma taky známe. Nechat pytlík s rohlíkama večer na lince je katastrofa. Ráno ho najdu nakousanej, a rohlík rozdrobenej po celým bytě. Ale nejspíš ho nežere, jen ho baví dělat bordel ![]()
Ajuše píše:
Tohle doma taky známe. Nechat pytlík s rohlíkama večer na lince je katastrofa. Ráno ho najdu nakousanej, a rohlík rozdrobenej po celým bytě. Ale nejspíš ho nežere, jen ho baví dělat bordel
Tak Charliemu stačí 5 minut
a on žere všechno - suchý rohlík, chleba i piškoty si sám dokáže vytáhnout ze sáčku a zbaštit i 3 na posezení
Minule si baštil vesele hotovou čočku přímo z hrnce, předevčírem si zase ve chvíli nepozornosti uzmul z hrnce trošku buřtguláše… prostě tohle nemůže být čistá kočka, tohle zvíře je křížené s několika dalšími druhy
![]()
Jednou volal malý, že přijel ze školy a všude po bytě jsou chleby s hořčicí, ale salám nikde
Chlap si zapomněl sváču a náš Samík si prostě dal sváču za něj, ale sežral jen salámek. To jsme ještě neměli Charlinka, takže viník byl jasný ![]()
Dnešní kočičí chumelenec… konečně se mrňous uvolil, že bude chvíli spát ![]()
Lota spí tradičně s packou na čumáčku, Samík zase v neuvěřitelné vývrtce… A mrňous mezi nimi ![]()
Dámy, buďte rády, že vám vyžírají obsah pytlíků. Mít doma mého Tazmána…to je teprv kočičí škola života. Ten igelity žere. Žere gumičky, seřzal nohu gumové aportovací kachně pro psa (veterina - skoro 5 tis.). Když koupím pro dítě balík plín, on je u nich první a hned slastně olizuje obal ![]()
Prostě poklad ![]()