Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Kačuli,asi bych zašla za tím psychologem,nebudu se tady nijak chlubit,ale když mi onemocněla na základce maminka,tak jsem školu taky bojkotovala,a propadala i s tělocviku a hudebky
,jako naschvál,a molh mi každý říkat co chtěl.To bude puberta spojená s nějakým vědčím problémem,no a jestli je učitelka megera,tak tak se bojkotu ani nedivím.Ale máš pravdu,nemůžeš ho nechat
,to budeš mít náročné,ale i tvůj tě musí podpořít.
Jéje, tak nějaký kočičí trpaslíček. Mamčina kočka měla koťátko (kočičku), která taky moc nevyrostla. Byla od malička taková podivná, ale roztomilá. Točila se často kolem vlastní osy, podivně chodila, měla takové měkké drápky, které jí pořád někde zůstávaly viset, takže věčně se někde chudera zabrzila. Od malička spíš jen mektala, než mňoukala. Protože za mnou pořád chodila jako kachňátko za kačenou, tak dostala jméno Kachně
. Vzala si ji sousedka, páč ji umřela kočička a bylo jí smutno, tak se tam má Kachně u ní určitě dobře. ![]()
Kačuli, když tak nám sem dej fotečku, ať víme, jak vypadá soužití králíka s kočkou ![]()
Co se týče tvého syna, tak snad začne brzo sekat latinu!! Jsi dobrá. Přísnost musí být! ![]()
jeje,vy jste toho zase nakecaly
..
kytky…zrovna dnes jsem se divala,jak mi to tu roste a najednou ty kytky i prospivaji,co nemame pul roku kocicku,vsude zelen..Ale stejne se tesim,az ty kvetinace zase budou padat
,radej bez kytek nez bez kocky..A jinak u nas nejela kocicce zadna kytka ani trava,zadny sachor,obili nic..Ale kytky nerostly,protoze byly porad vysypane z kvetinacu
vzdy se tvarila,ze to asi vitr ![]()
Kaculi-pevne nervy s pubertakem! ![]()
Laky taky gratuluji k hodně pozitivnímu výsledku
Konečně už bude Miovo lépe ![]()
Teda ta fotečka kde prcek vlézá do kočičího záchodu je super!
![]()
Jinač my máme granule na parapetu je to jediné místo kde se muže bednuš realtivně v klidu najíst,ikdyž na ní zespodu huláká Ada
A záchod ten máme v předsíni,máme taky zakrytej záchůdek akorát bez těch lítacích dvířek bo číča přes to nechtěla chodit.No ale Ada ze začátku jak se naučila plazit k tomu taky pořád chodila a koukala dovnitř,sahala tam a ochutnávala stelivo
To mě vždycky braly mory
naštěstí hovínko se tam v tu dobu nevyskytovalo
Ale teď už dlouho ví,že se tam sahat nesmí,tak aspoň do toho záchodu buší
Nejlepší když tam Bednuš zrovna dělá potřebu to vždy vystřelí jak raketa ![]()
jo a ja zapomnela Laky-supeeer
ze je Miovi lepe
Snad uz se ted vse da na tu spravnou cestu ![]()
Ahojky ![]()
Tak Sam už má taky konečně snad klid,zatím chodí čůrat sám, uhlídat je to těžký zvlášť když je člověk skoro celý dny v práci.Ale v sobotu brečel,chodil skrčený a dvakrát jsem ho načapala v posteli,stál jako socha a snažil se vyčůrat a ono to nešlo,a taky se pořád lízal.Tak jsme šli hned k vet. ten ho prohlíd a hned mu nasadil atb, než jsme došli domů(asi 400 m)Tak se vyčůral,ještě že měl v košíku polštářek,jinak by se v tom vymáchal, a že toho bylo.Na záchůdku už dvířka taky dávno nemáme protože se to v noci nedalo poslouchat jak tam do nich pořád hrabali.Nejdřív jeden a pak druhej,choděj hned po sobě
A zeď vedle máme taky pěkně poškrábanou,protože tam se to musí zahrabat nejvíc
Zelený mi potvory vůbec nechtějí,ale jak se domů přinese nějaká vázaná kytka tak tu by sežrali i s vázou.
burák: ty jo, to musel mít rozjetý, ne? Když se nemohl vyčůrat už ani. Dr nasadí atb hned? Dělá ještě pak nějaký vyšetření?
Foto- krásneej:)
A jinak holky, náš kocour vstává až s náma ráno
![]()
tak tady je fotečka našeho pidi kocourka ![]()
V lednu měl těžký zánět plic, pravou zavodněnou, nedýchala, bylo podezření že mu neroste srdíčko, podezření na FiV, FeLV - naštěstí negativní. Ještě nás čeká test na FiP. ale až časem, až se finančně zvetíme.
No a od té nemoci neroste, nepřibírá, ale řádí jak čert
Dneska ve 3 ráno jsme měli budíček - shodil svíčku, lezl do sáčku s piškotama (ty žere taky), pak se tu rvali s Lotou, v noci skákal z mých nohou nahoru na věšák, no úúúžasná noc
![]()
A ještě jedna..... takhle spolu spali asi po hodině lítání a rvaček ![]()
Jinak se tu rozčiluju nad stupidním systémem jakosti, píšu taháčky, protože takové hovadiny (pardon za ten výraz) jsou k ničemu
![]()
A dítě je u svého otce, takže mám víkend na to, vychladnout, vymyslet jak na něj. P.uč. z matiky mi poslal jeho meil, tak snad už budu vědět co se má učit a zatlačím na něho.
Holky díky za podporu
Jste moc hodné.
Tady můžete porovnat,kdo je větší… jestli kocour Charlie nebo králík Bubla
![]()
Hromadně jsme opsaly co šlo, takže testík úspěšně za mnou… a úplně poslední zkouška přede mnou… pak už jen státnice ![]()
Všem kočkomilkám přeju krásný víkend ![]()
Jeee Kaculi to je krasna fotka, jak spolu spi
![]()
Tak kocour je dneska nejakej divnej
Asi blba otazka, ale jak poznam jestli ma zacpu a nebo se nemuze vycurat?
Burak ma s necuranim asi bohate zkusenosti ![]()
Kačuli fotky jsou super
Jsou sladcí, jak hajají!!! Jestli někam s kocourem cestuješ, tak máš výhodu, že je to drobek ![]()
Brumlo zácpu nevím, možná, když bude mít tvrdší bříško a jinak, když se nemůžou vyčůrat, tak chodí na záchodek, hrabou, stavějí se, ale čůrání se nedostavuje… tak to alespoň začalo u nás, když jsme zjistili, že naše divoška má problémy s močákem (struvity). Zkus mu „nenápadně“ do záchodku přidat čisté granule a strčit ho tam - to u nás většinou zabere (používáme hlavně večer, když nechceme být v noci rušeni hrabáním na záchodku
).
Tak teda nevim…uz byl trikrat na zachode a zachod porad cisty ![]()
To uz by se urcite od rana vycural, ne?
A ted jsem na neho koukala jak sel na zachod…zustal jednou zadni nohou venku a ztuhnul. Docela dlouho tak divne zustal stat a pak zase odesel.
Ja nikdy nestudovala kolikrat denne cura ![]()
Naše děti budou mít kvalitní srst
,teda vlasy