Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
5.4.11 13:51

Any,

tak já mám na kocoury fígl… vitamínovou nebo maltsoft pastu, do ní prášky zamíchat a vetřít do tlamičky. Ti se dají obalamutit ;-)

S Lotynkou to byla potíž - nefungovalo na ni nic - pasta, prášek do krku, salámky, sýry ani rozmíchané s vodou ve stříkačce. S ní to byl opravdu boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
5.4.11 13:58
KačuliKačka píše:
Any píše:
Brumla píše:
Stejne nechapu, ze tolik lidi nesnasi kocky :think: :cert: A nebo na ne mam ve svym okoli extra stesti :roll:
Hele Brumlo,nas kvuli kocce chteli i vydedit :twisted: .To bylo reci,narku a vyhrozovani,kdyz jsme rekli,ze si poridime kocku :lol:
Neblázni, to jako fakt????? Tak to musel být mazec v rodině… :zed: :zed: :zed: Snad rodina pochopila, že jste normální a soužití s kočkou je super ;-)

jooo,oni pak pochopili,nastesti :palec: .A i odpurci si pak kocicku hladili :palec: (a museli uznat,ze je to krasne inteligentni zvire).Ted vsak se tvari ponekud kysele(ale uz se to obchazi bez tech vyhruznych reci),ze cekame na nove kotatko 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
5.4.11 13:59
KačuliKačka píše:
tak já mám na kocoury fígl… vitamínovou nebo maltsoft pastu, do ní prášky zamíchat a vetřít do tlamičky. Ti se dají obalamutit ;-)S Lotynkou to byla potíž - nefungovalo na ni nic - pasta, prášek do krku, salámky, sýry ani rozmíchané s vodou ve stříkačce. S ní to byl opravdu boj.

Ona to byla potiz,nezabiralo nic,a kdyz uz tak jen parkrat,ja ji musela davat leky denne,dvakrat nebo i trikrat,podle obtizi,a to hodne dlouhou dobu..nekdy uz toho fakt mela plne zuby,tak mi to dala nalezite najevo :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
5.4.11 14:07
Any píše:
KačuliKačka píše:
tak já mám na kocoury fígl… vitamínovou nebo maltsoft pastu, do ní prášky zamíchat a vetřít do tlamičky. Ti se dají obalamutit ;-)S Lotynkou to byla potíž - nefungovalo na ni nic - pasta, prášek do krku, salámky, sýry ani rozmíchané s vodou ve stříkačce. S ní to byl opravdu boj.
Ona to byla potiz,nezabiralo nic,a kdyz uz tak jen parkrat,ja ji musela davat leky denne,dvakrat nebo i trikrat,podle obtizi,a to hodne dlouhou dobu..nekdy uz toho fakt mela plne zuby,tak mi to dala nalezite najevo :twisted:

No to se jí nedivím… Charlie ke konci, po 8 týdnech braní léků - ráno 3 tab. a večer 4 tab. - taky občas stávkoval a jak viděl pastu na mém prstu, tak zdrhal :lol:
Na poslední kontrole byl druhý vet.dr. a teda ho se bál, že mi vylezl za krk a ani poslechnout se nenechal. Zvláštní je, že toho dr. co mu dělal sono, rtg, bral krev a prostě ho víc trápil, tak toho se až tolik nebojí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
5.4.11 14:09

Any, nehody na veterině přecházím…mají strach, dá se to pochopit. Ale ten mrzák mě prokousl ruku schválně a ještě o tom chvilku předtím přemýšlel…umíte si představit, jak to vypadá, když nase.ete kočku na vodítku a víte, že po vás ta kočka půjde? :mrgreen: Takový naštvaný výraz, stažené uši dozadu, důrazné odfrknutí, mrsknutí ocasem a pak se ke mě vydal jak tygr na lovu, hlavu sklopenou…no, bylo mi jasné, že poteče krev :lol: Po druhé už jsem se nesnažila ani nic narychlo vymyslet, protože už jsem věděla, že je mi to houby platné a dokud si nekousne, tak neuteču :lol: Pak jsem to ještě dvakrát slízla v zimě…zlatá zimní bunda, to mě zuby jenom škrábli, ale nedokázal tu tlamu otevřít tolik, aby to vzal jak srkz bundu tak i skrz ruku :-P

Tchánovci byli taky dost „paf“, když se dozvěděli, že jsme si pořídili kočku. A když jsem se ptala, jestli Berrouse můžeme vzít sebou, tak prý jo, ale do baráku nepůjde. Tak jsem poděkovala, že bez kocoura nikam nejedu a takovou kočku ven fakt nepustím. Rok jsme tam nebyli, než se sami ozvali, že ho máme přivézt (nevěděli, že už jsou dva :lol: ). Berry se na první návštěvě předvedl jako gentleman a tchána pokousal, tchýni vyhnal z obýváku :oops: , ale nakonec se naučili, jak se k němu chovat (prostě nedráždit, nechat ho být) a teď? Když jsem řekla, že až se narodí druhé mimi, tak už se nám asi kocouři do auta nevejdou a budou muset zůstávat doma, tak tchán úplně zesinal a řekl, že to určitě půjde nějak udělat, že si dyžtak koupíme větší auto…on se na ně prostě těší víc než na nás :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
5.4.11 14:12
KačuliKačka píše:
Any píše:
KačuliKačka píše:
Ona to byla potiz,nezabiralo nic,a kdyz uz tak jen parkrat,ja ji musela davat leky denne,dvakrat nebo i trikrat,podle obtizi,a to hodne dlouhou dobu..nekdy uz toho fakt mela plne zuby,tak mi to dala nalezite najevo :twisted:
No to se jí nedivím… Charlie ke konci, po 8 týdnech braní léků - ráno 3 tab. a večer 4 tab. - taky občas stávkoval a jak viděl pastu na mém prstu, tak zdrhal :lol:
Na poslední kontrole byl druhý vet.dr. a teda ho se bál, že mi vylezl za krk a ani poslechnout se nenechal. Zvláštní je, že toho dr. co mu dělal sono, rtg, bral krev a prostě ho víc trápil, tak toho se až tolik nebojí :think:

Když jsem byla u našich, tak jsme měli vyšetřovací exoty…kocour jménem Azor a kocour jménem Černobílý :lol:
Azor při příchodu do čekárny začal slintat…než jsme se dostali do ordinace, tak mu šla pěna od huby a sliny se táhli až na zem. Jednou se nová doktorka lekla, že má vzteklinu a teprve příchod naší doktorky jí přesvědčil, že je to normální jev u Azora.

Černobílý zase začal vrnět. Strachy. Ale vrněl tak, že NIKDY nebylo možné ho poslechnout. Nepřestával vrnět ani po očkování :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
5.4.11 14:19

Any,

ty tvé historky mě málem opět rozesmály na celé kolo, být doma, tak se od srdce zasměju :lol: :lol: :lol:
Ty malé chlupaté koule jsou prostě nejúžasnější tvorečkové…

Pokousat tchána, to je fakt mazec :lol: a ted tchán vymýšlí, jak nasoukat do auta rodinku, děti a taky kocoury, to opravdu nemá chybu :lol: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
5.4.11 14:21
Kakika píše:
Ale ten mrzák mě prokousl ruku schválně a ještě o tom chvilku předtím přemýšlel…umíte si představit, jak to vypadá, když nase.ete kočku na vodítku a víte, že po vás ta kočka půjde? :mrgreen: Takový naštvaný výraz, stažené uši dozadu, důrazné odfrknutí, mrsknutí ocasem a pak se ke mě vydal jak tygr na lovu, hlavu sklopenou…no, bylo mi jasné, že poteče krev :lol: Po druhé už jsem se nesnažila ani nic narychlo vymyslet, protože už jsem věděla, že je mi to houby platné a dokud si nekousne, tak neuteču :lol:

Fakt se nedá nesmát, at jsem v práci enbo doma… kolegyně tu na mě kouká přes monitor, to jí budu muset dát přečíst :lol: :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
5.4.11 14:36
KačuliKačka píše:
Pokousat tchána, to je fakt mazec :lol: a ted tchán vymýšlí, jak nasoukat do auta rodinku, děti a taky kocoury, to opravdu nemá chybu :lol: :palec: :palec: :palec:

Víš co, jsem toho názoru, že kočky nesnáší jen ten, který nikdy žádnou doma neměl. Tchánovci taky kočku nikdy neměli a zrovna nedávno jsme se s tchýní bavili a ona říkala, že nečekala, že mají kočky odlišné povahy. Říkala si noo, kočka..sere na písek, honí myši a to je všechno. Ale u Taziho a Berryho poznala, že to tak není. Že jsou i kočky, co myši honit neumí :mrgreen: ..ne, to si dělám srandu…ale fakt přiznala, že je překvapená a i se na sebe zlobí, že měla o kočkách tak povrchní mínění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
5.4.11 14:38

Kakika-tchyne :pankac: :pankac: :pankac: .Moje aspon uznala,ze se pletla,ze kocky fakt nesmrdi a ze nejsou blbe :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
5.4.11 14:42
Kakika píše:
KačuliKačka píše:
Pokousat tchána, to je fakt mazec :lol: a ted tchán vymýšlí, jak nasoukat do auta rodinku, děti a taky kocoury, to opravdu nemá chybu :lol: :palec: :palec: :palec:
Víš co, jsem toho názoru, že kočky nesnáší jen ten, který nikdy žádnou doma neměl. Tchánovci taky kočku nikdy neměli a zrovna nedávno jsme se s tchýní bavili a ona říkala, že nečekala, že mají kočky odlišné povahy. Říkala si noo, kočka..sere na písek, honí myši a to je všechno. Ale u Taziho a Berryho poznala, že to tak není. Že jsou i kočky, co myši honit neumí :mrgreen: ..ne, to si dělám srandu…ale fakt přiznala, že je překvapená a i se na sebe zlobí, že měla o kočkách tak povrchní mínění.

Tak to je od ní krásné, že ti takhle řekla :wink: :palec:

Moje bývalá tchýně mi dopomohla, že máme doma Lotynku - ukecávala tchána i mého dnes už ex, at si ji vezmeme. Byla nalezenec,v zimě seděla vyhublá a zmrzlá na okně. Já tehdy odjela, že se na to nemůžu dívat,jak tam sedí a smutně kouká. DOma jsem měla smsku: „vem přepravku a přijed pro kočku“. Tak jsem v osm večer jela přes půl Ostravy pro kočku ;-)
Má současná skoro-tchýně má sama doma 7 koček, ale ta péče o ně je jaksi nedostačující, ikdyž tchýně nepracuje a je celé dny doma bez koníčků a zájmů :nevim: :zed: :zed: Ale kočičáci její jsou fajní, jen nevychovaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
5.4.11 14:53

Pro dnešek se loučím, sbalím se a frčím domů za tím svým kočičím chumelencem - pomačkat ty jejich kožíšky a podrbat ouška.

Mějte krásné odpoledne :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
5.4.11 16:05

Neboj, kocourovi se snad ani stehy dělat nemusí, aspoň ten náš žádné neměl. Jen jsme mu dávali tři dny preventivně antibiotika. A zůstal hravý jako kotě, už je mu deset let.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
5.4.11 16:59

Burak jak si tam vznešeně hoví v tom hrnci :palec:
Kakika vidím že jsi pod dvojtým dohledem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
5.4.11 22:36

Brumla
S tím rodokmenem to sice zní logicky.Ale my když jsme Bastinu koupili, tak jsme dostali kopii rodokmenu, a až po tom co jsme poslali my potvrzení od vet. o kastraci tak nám chovatelka poslala originál rodokmenu.Takže kdybych nedala kastrovat tak by to ta chovatelka věděla.Asi to má každý s kupní smlouvou jinak.Kdybych jí do ukončeného prvního roku číči neposlala to potvrzení o kastraci tak bych musela zaplatit docela mastnou pokutu.
Kocour po kastraci žádný stehy neměl,vet. mu to jen slepil nějakým asi lepidlem :think: Asi týden s námi Samík taky nemluvil,bála jsem se,že budeme mít doma protivu.Ale teď je to mazel první třídy.Taky má problémy s ledvinama,dvakrát do roka chodíme na atb,zrovna teď už má za sebou pět injekcí.Jinak když má lehčí problémy tak léčíme pastou uro pet,to mu celkem pomáhá.Ale chodit s ním na veterinu je za trest on to tam přímo nesnáší,ještě nás čekají dvě pigára a pak snad bude mít pokoj,aspoň na půl roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný