Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Viky, dokud nebudeš mít kocoura najisto zavřeného v baráku, tak přepravku ani nevyndávej, jinak ho nedostaneš…tohle oni nezapomínají ![]()
Jinak…stehy…většinou nebývá vůbec žádný problém. Spousta vetů ani vnější stehy na pytlíku nedělá, protože je to fakt max. centimentrová ranka a dobře se hojí. A na vnitřní stehy si nedosáhne
Budou tě jen upozorňovat, že by neměl skákat z výšek, protože by si ty vnitřní stehy mohl potrhat, ale tolik se toho neboj. Kocour mi první den lítal z polici na polici, na skříně a na zem a taky dobré. Pokud mu v tom budeš moct nějak zabránit, tak dobré, ale betonové botičky aby zůstal na zemi, mu stejně nevyrobíš ![]()
co tak nalákat ho na nějaké dobrotky a nechat doma př. den, dva a pak šoupnout do přepravky???? Náš peršan se nacpe do přepravky hned, i když zrovna on nikam nejede
Jinak jim ji nechávám přístupnou, střídají se ve spaní unvitř ![]()
Ale je fakt, že př. Charlie po léčení je na vet. tak na nervy, že se snaží utéct a schovat v přepravce, minule mi vylezl až za krk a nemohla jsem ho dostat dolů
tak ho vet.dr. poslouchal za mým krkem, jak mu dýchá ta přeléčená plíce… to bylo kino ![]()
Snad ho nějak přelstíte a dopadne to dobře ![]()
ještě mám čas, sedí tvrdošíně na dvoře a nejde
manžel dojede ve 13hod, na kastraci máme být ve 14hod, takže už bych ho ráda měla pro jistotu doma, asi jsem ho vůbec neměla ven poštět , ale on by nedal pokoj huláká jak na lesy ![]()
viky23 píše:
ještě mám čas, sedí tvrdošíně na dvoře a nejde![]()
manžel dojede ve 13hod, na kastraci máme být ve 14hod, takže už bych ho ráda měla pro jistotu doma, asi jsem ho vůbec neměla ven poštět , ale on by nedal pokoj huláká jak na lesy
A nepřijde ani na zavolání se pomazlit????
to nepřijde na zavolání se nechat pohladit, on je hluchej
ale znakové řeči rozumí, mávám na něj rukou pojď sem a jde, ale on tam teď není, určitě šel chrápat někam na půdu, nejvyšší čas abych ho měla už doma…to bude ještě komedie ![]()
viky: ale je nádhernej!!! Já miluju tyhle bílé kocoury, jsou strašně zvláštní, kouzelní. A pak zrzečky a čokoládové barvičky a šedivé a …prostě všechny
![]()
viky23 píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ale znakové řeči rozumí, mávám na něj rukou pojď sem a jde, ale on tam teď není, určitě šel chrápat někam na půdu, nejvyšší čas abych ho měla už doma…to bude ještě komedie
Jééé, já nevěděla, že neslyší, bobeš malý… no tak snad ho najdeš a podaří se ti úspěšný lov na kocoura ![]()
viky23 píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ale znakové řeči rozumí, mávám na něj rukou pojď sem a jde, ale on tam teď není, určitě šel chrápat někam na půdu, nejvyšší čas abych ho měla už doma…to bude ještě komedie
Měli jsme hluchou fenečku a ta reagovala i na silné dupnutí, když se zrovna nedívala, ale to je u kocoura asi problém, když se na zemi moc nezdržuje
Tak to je potom rada těžká…jedině rozdělat hooodně voňavou mňamku (rybičky v oleji apod.) a doufat, že se vůně donese až k němu ![]()
takhle to u nás vypadá zrovna teď…Tazi opět předvádí jednokolejku ![]()
krásnej kocourek(kočička)
už jsem ho našla, spal na půdě, vzbudila ho, ale nechytala aby nebyl vystresovanej, počkala až sejde dolů, hrála si s ním s větývkou ale do baráku nechtěl
tak jsem ho čapla a už je doma, on není divokej, je to domácí kočka abyste si nemysleli, ale dnes něco čuje
jinak chodí všude za mnou jak pes, je to mazel
teď už jen manža a odchyt do přepravky, jestli ji zbystří tak ho ani doma nechytíme
![]()
Kakika píše:
takhle to u nás vypadá zrovna teď…Tazi opět předvádí jednokolejku
Máš oba meinské mývalí lumpíky??? Jsou úúúúžasníííííí
Tohle je náš kočičí chumelenec, většinou spí každý sám, někde zašitý po bytě ![]()
Z leva - Charlie 8 m., Lotynka 6 let a Samík, skoro 8 let ![]()
Viky, tak sláva… snad to dobře dopadne s odchytem kocourka a s návštěvou vet. ![]()
Kakika píše:
Viky, dokud nebudeš mít kocoura najisto zavřeného v baráku, tak přepravku ani nevyndávej, jinak ho nedostaneš…tohle oni nezapomínají
Jinak…stehy…většinou nebývá vůbec žádný problém. Spousta vetů ani vnější stehy na pytlíku nedělá, protože je to fakt max. centimentrová ranka a dobře se hojí. A na vnitřní stehy si nedosáhneBudou tě jen upozorňovat, že by neměl skákat z výšek, protože by si ty vnitřní stehy mohl potrhat, ale tolik se toho neboj. Kocour mi první den lítal z polici na polici, na skříně a na zem a taky dobré. Pokud mu v tom budeš moct nějak zabránit, tak dobré, ale betonové botičky aby zůstal na zemi, mu stejně nevyrobíš
Kaki-u nas se skakanim to same
,kdyz jsem ji brala,tak vypadala na umreni a za dve hodiny uz litala po byte,vecer uz skakala dva metry vysoko.Pravda,jizva ji z toho hodne otekla,vet konstatoval,ze je to divoch,ale vse o.k. ![]()
KačuliKačka píše:černý v pozadí je maiňák, v zrzavý je kříženec (tmavého syn s obyčejnou číčou…zjistil mrouskající kočku u našich dřív než myKakika píše:
takhle to u nás vypadá zrovna teď…Tazi opět předvádí jednokolejkuMáš oba meinské mývalí lumpíky??? Jsou úúúúžasníííííí
ale jsou oba krásní
![]()
S tím klidem - jak se Charliemu ulevilo, tak lítal jak čert a dr. - musí mít klidový režim… jenže jak to zařídit, když má energie za deset??? Dr pak jen konstatoval, že ted je otázka, zda je to dobře nebo špatně ![]()
prosim o radu ma kocka je tehotna nevim jestly to stim muze nejak souvyset…ale us po 4 se mi vykadila za televyzi kockolit ma chodi i ven opravdu to neni nic prijemneho smrdi mi cely byt asi se i vycurala jak co mam delat? i kdybi mi mohl nekdo poradit jak ucite odstranic curanky? ![]()