Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4306
31.3.11 14:10
A co útulek?
Borufka píše:
Ahoj, omlouvám se že vám sem takhle vpadávám ale sháním kotě :wink: Říkala jsem si že to nebude vůbec problém ale je 8-o Chci zdarma, obyč kočku, žádné PP ani spešl rasa, vlastně i pohlaví je nám jedno :wink: Máme domek a zahradu, u nás v okolí už mají všichni kastrované a koťata žádná :nevim: Nemáte nebo nevíte o někom? Nejlépe Praha a blízké okolí. Kujíííííí
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
31.3.11 14:17
Borufka píše:
Ahoj, omlouvám se že vám sem takhle vpadávám ale sháním kotě :wink: Říkala jsem si že to nebude vůbec problém ale je 8-o Chci zdarma, obyč kočku, žádné PP ani spešl rasa, vlastně i pohlaví je nám jedno :wink: Máme domek a zahradu, u nás v okolí už mají všichni kastrované a koťata žádná :nevim: Nemáte nebo nevíte o někom? Nejlépe Praha a blízké okolí. Kujíííííí

Borufko,ja nevim.Ale koukni treba na bazos,nekdy jsou tam i obyc kotatka zdarma..At brzo najdes :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
31.3.11 14:20

depozitum? Kočičí naděje? jukni i tam ;)
Mimibazar… Teď toho bude mraky si myslím. Hned bych si vzala dalšího chlupáče, chjo:D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
31.3.11 14:35

Borufka :koukla bych na jakýkoliv inzertní server viz třeba http://www.kotata-zdarma.cz/, poohlídla se po útulkách apod. Kočiček je všude vždycky spousta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5910
31.3.11 18:38

Ono se to zdá že jich je mraky ale fakt není, brouzdám už týden a buď jsou od nás hodně daleko nebo jsou už větší a já bych ráda aby si je děti užily ještě jako klubíčka, nejlíp čerstvě odstavená :wink: Útulky mají nejdříve od 3 měsíců, spíš starší a to už jsou větší kočičky. Budu ještě hledat, děkuju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
31.3.11 18:52

jejda Borufko,ono 3mesicni kote je akorat to klubicko :wink: ,driv bych od kocicky kotatka nebrala,to je vek „akorat“

Preji ti,abys nasla nekoho s kotatky ve vasi blizkosti a treba se na to vase vybrane chodili divat uz od narozenatka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
31.3.11 20:11
Babička si vzala hoooodně brzo odstavené kotě - kočce bylo asi 5 týdnů. Strašně brzo to kotě odtrhli a díky i dalším faktorům je kočka magor - nesocializovaná, nenávidí lidi (kromě babičky), má fobii z venku a další tiky. Raději bych si vybrala z útulku socializované, mazlivé a kamarádské koťátko, a díky útulku i ošetřené. Nešla bych do kotěte od „známých“.
Borufka píše:
Ono se to zdá že jich je mraky ale fakt není, brouzdám už týden a buď jsou od nás hodně daleko nebo jsou už větší a já bych ráda aby si je děti užily ještě jako klubíčka, nejlíp čerstvě odstavená :wink: Útulky mají nejdříve od 3 měsíců, spíš starší a to už jsou větší kočičky. Budu ještě hledat, děkuju :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
31.3.11 20:41
JanaK88 píše:
Babička si vzala hoooodně brzo odstavené kotě - kočce bylo asi 5 týdnů. Strašně brzo to kotě odtrhli a díky i dalším faktorům je kočka magor - nesocializovaná, nenávidí lidi (kromě babičky), má fobii z venku a další tiky. Raději bych si vybrala z útulku socializované, mazlivé a kamarádské koťátko, a díky útulku i ošetřené. Nešla bych do kotěte od „známých“.
Borufka píše:
Ono se to zdá že jich je mraky ale fakt není, brouzdám už týden a buď jsou od nás hodně daleko nebo jsou už větší a já bych ráda aby si je děti užily ještě jako klubíčka, nejlíp čerstvě odstavená :wink: Útulky mají nejdříve od 3 měsíců, spíš starší a to už jsou větší kočičky. Budu ještě hledat, děkuju :wink:

presne s tim souhlasim.Ale od znamych proc ne,kdyz chteji pozorovat jeho rust a sledovat od „miminka“..ale driv jak 12-13tydnu bych kotatko od maminky nebrala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
31.3.11 20:42
JanaK88 píše:
Borufka píše:

Tak nějak…štěňata se dávají tuším na 8mi týdnech, ale koťata by měla zůstat s kočkou do toho 12tého. Učí se správné návyky a ne náhodou bývají brzy odstavená koťata nečistotná, ,protože neměla čas to okoukat od maminky. Můj druhý kocour je taky vzatý od kočky v pěti týdnech..dobré zvyky se naučil od staršího, ale je nervově labilnější. Nevím, zda je to následek prostě vrozené povahy nebo brzkého odstavení, ale s novými podněty se srovnává jen velmi těžko. V tu chvíli má zatmění a útočí na vše, okolo sebe…na nás, dokonce i na druhého kocoura a to spolu nemají žádné konflikty. Prostě totální error v mozečku :lol: Už bych si nikdy takto brzy kotě nevzala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
31.3.11 20:43

jo ale kdyz to ted ctu jeste jednou,tak ty zname myslis kvuli osetreni,tak to je tez pravda :palec: ..ona ta veterina potom je fakt draha.. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
1.4.11 00:24

No tím „známé“ jsem myslela ty drahoušky kamarády, kteří nabízejí právě takto vadná koťata - ví, že je odtržené kotě, které bude špatné. Kočka je labilní po stránce psychické, čistotná je - stačilo hned hodit na záchůdek a pochopila. Nemocná byla jen 2× - jednou si urvala šlachu v noce - trochu poskakovala :mrgreen: a podruhé se jí objevila bulka a byla v pohodě vyoperovaná :-D Na to že jí je 12 let, tak vypadá báječně a to si sama naordinovala to nejhnusnější složení krmiva (whiskas a kitekat) :mrgreen: Ale to chování je dost hrůza :-( . Když kotě, tak socializované a radši starší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
1.4.11 06:54

Borufka: Tak teda nevím, ale třeba na těch stránkách co jsem posílala je jich hned v Praze 30. Jo a jinak souhlasím s holkama s tím věkem. Svatosvatá pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
1.4.11 07:21

Holky,

tak náš Charlie je odstavený od 6 týdne, jeho mamča ho přestala kojita začala ho odmítat, tak ho dokrmovali a chodil se mazlit se starou fenkou labradora. Brali jsme ho v 7 týdnech.

ALe je čistotný, socializovaný, hodný,jen má šííííleně moc energie i přes svou zakrslou postavičku a moc se nechce nechat nosit na rukou… ale vnoci se chodí mazlit, spí s námi v posteli a rád spí na klíně. Cizích se trošku bojí. Ale jinak je to zlatíčko :huban:

Dneska ráno na mě provedl nálet a snažil se mi vyšplhat po noze, dělala jsem svačiny se šunkou… no ten letěl dolů hned, prevít :lol: :lol: :lol:

Ale určitě bych když už, brala kotě z útulku nebo depozitu, tam je jistota, že je kotátko čistotné, zdravé a naučené papat obyč stravu ;-) Rozmazlit si ho pak můžu doma sama, že ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
1.4.11 08:49

Kačuli, zas tak normální asi není, když si myslí, že je králík :mrgreen: :mrgreen: Ale to neber zle, je dobře, že je v pohodě :palec: Sice trošku raplík, ale za to s ním je super sranda, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
1.4.11 08:57
Kakika píše:
Kačuli, zas tak normální asi není, když si myslí, že je králík :mrgreen: :mrgreen: Ale to neber zle, je dobře, že je v pohodě :palec: Sice trošku raplík, ale za to s ním je super sranda, že?

Kakiko,
tak to byla výjimka, že vlezl do klece :lol: Udělal to jen ten den, pak už zase ne… a to jsem jim vyčistila hoblinky, at se válí v čistém :lol:
A trošku raplík??? Velký raplík :lol: Ale zjistila jsem, že když si nechce kocour hrát s králíkem, tak ho králík nahání a kouše do zadku, tak si vyber, který z těch dvou je více cálký :lol: :lol: OBa jsou v pubertě, takže snad se oba zklidní ;-)

Ale zase od přichodu Charlieho nemáme problém s čistotností, s vybíravostí v jídle, se škrábáním nábytku… jen prostě všude šmejdí, je hrozně zvědavý a věřím, že až nastane vhodná doba na kastraci, tak že se začne pak i více mazlit ;-)

A přišli jsme na super hračku - list od kedlubny, dokáže s ním lítat po bytě, házet si ho a dělat s ním kotrmelce celé hodiny :lol:
Nebo když škrábu brambory, stepuje u koše a snaží se mi krást šlupky od brambor :lol:

Ale jinak je to moje zlatíčko a díky nemoci trošku protěžovaný kočičák oproti těm dvěma dospělákům ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný