Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2100
11.3.11 11:21

Any, to je užasný :-D Náš kocour zdrhá, myslím, už když vidí, že se začínají uklízet hračky. Ani nemusí vidět vysavač :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
11.3.11 11:28

Tak u nás má Puff taky z vysavače hrůzu. Nejlepší je, když utíká a nedopatřením se dostane do místa, ze kterýho není úniku. Musím pak vysavač vypnout, počkat až se pán s vytřestěnýma očima uklidí do jiného pokoje a pak můžu pokračovat :-D. Jinak fén jako takovej mu nevadí. To třeba sedí na pračce a pozoruje mě, ale nedej bože abych to na něj namířila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
11.3.11 11:45

Ježiš to bych chtěla vidět, kočku na luxu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
11.3.11 13:41

jooo ona byla desne kapo,si myslela,ze osefuje vsechny,vcetne vysavace :lol: ,kdyz davala na frak psovi,ktereho doslova tryznila,coby nenandala te hucici bedne :lol: ..
Bohuzel foto nemam a ani uz mit nebudu :-( ,ted budu plna ocekavani jestli nova kocicka bude stejne neohrozena 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
11.3.11 13:53

Any, ten můj darebák po psech vyloženě jde, ale vysavač…to je jiná :lol: Kdyby jste ho viděli, tak on nechce dát najevo, že se něčeho bojí, takže nenápadně odchází, ale tváří se u toho děsně důležitě, přitom je vidět, jak má prdel strachy sraženou k zemi :mrgreen:

Tady posílám foto Taziho i Berryho a jejich nového místečka…ještě že ten páníček ví, že polička musí být co nejvíc u stropu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
11.3.11 13:55

A ještě co jsem si přivezla z Globusu :lol: Tazmánka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
11.3.11 14:02

kakika-uzasne!! jak ja se tesim,az si ponufnam ten kozisek :dance:
Jinak my budem delat cely novy detsky pokoj a chcem udelat mmj.patro(postel zavesenou do zdi a stropu),to bude uzas pro kocicaka :mrgreen:
A ja az vysoupnu detsko postylku z loznice dam misto ni obri skrabadlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
11.3.11 14:24

Any, my právě tu poličku máme u vyvýšené postele…ta tedy není zavěšená pod stropem, je nižší a pod ní jsou úložné prostory, ale i těch 150cm nad zemí je pro kocoury ideální prostor pro trávení většinu dne. No a teď ta polička a oni už nevědí, kam se ještě nacpat :lol: Dost dlouho (než bylo potřeba přestěhovat před příchodem prcka) měli kolem celé místosti obíhačku…skříně rozestavěné tak, že se fakt mohli dostat všude a kde zrovna byla velká mezera, tam dostali most :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
12.3.11 13:11

kaki ten zrzavej je úžasnej já miluju zrzavý kočičky :palec:

Any to byla Cherrynka fakt doslova šéfka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
12.3.11 13:16

Mono, taky mám slabost pro zrky, i když jsem za život měla jen dva…tohoto a pak ještě Jokera Jerryho, ale ten mi strašně brzy odešel. Pak jsem si pořídila Berryho (ten tmavý), aby mi Jokera nepřipomínal a stejně jsem pak domů přibrala zase zrzouna :lol: Jsou takový něžnější a mazlivější, aspoň tak mi to přišlo u našich, kde byl koček vždycky plný barák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
14.3.11 08:48

kaki-mne se taky moc libi zrcounci.Navrhovala jsem ted cervenou kocicku,ale syn se drzi zarite ne a ne,chce zrovna takovu,jako byla Cherrynka,takze stribrnaka.Ale posleze bych rada(i syn)jeste cervenaka :mrgreen: ,coz teda manzel nechce ani slyset..pry maly byt…(ale on planuje casem domek a kdyz domek tak ja chci vice barev a rovnou chovnou stanici :pankac: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
14.3.11 19:34

Ahoj holky, tak další postup:
Má pořád hodně bílkovin v moči a hodně vysoké PH… Dle tam těch výsledků tam měl i bakterie, jenže ATB nezabírají:(.

Sice nečůrá mimo, ale jinak je to furt blbý.
Zítra nesu moč na nějakou bakterologii nebo jak, prostě na ještě detailnější rozbor. Pak může prý nasadit nejsilnější atb jaká jsou a pak už neví:(. Dieta nás nemine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
14.3.11 19:46

Lakynko, chudák Mio :cry: Snad zaberou jiná antibiotika. Ale alespoň trochu mu to přeci už pomoci muselo, když to počůrávání je lepší…
Myslím na vás, abyste to všechno spolu zvládli :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
14.3.11 19:48

On říkal, že sice se nepočůrává tolik, ale výsledky jsou stejné:(. Dneska se mi smál, když jsem mu hlásila svoje jméno :lol: , že takový případ si pamatuje i mě jménem. On se ještě obává nějaké genové vady nebo tak něco, prostě něco hnusnýho říkal. Předpokládá, že to bude ještě něco ošklivýho, o čem nevíme. To ph nereaguje ani na tu pastu, ani na ATB, je to divný. Má vlastně už druhý druh antibiotik. Uvidíme no. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
14.3.11 19:59

Že nezabrala už dvoje antibiotika, to je divné, ale po bakteriologickém rozboru alespoň opravdu budete vědět, jaké bakterie ho trápí, tak snad pak vymyslí nějaká účinná.
A co vyzkoušet nějaké ty granule na úpravu pH? Nebo je na to pořád ještě moc malý?
Držím moc palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný