Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Any, to je užasný
Náš kocour zdrhá, myslím, už když vidí, že se začínají uklízet hračky. Ani nemusí vidět vysavač ![]()
Tak u nás má Puff taky z vysavače hrůzu. Nejlepší je, když utíká a nedopatřením se dostane do místa, ze kterýho není úniku. Musím pak vysavač vypnout, počkat až se pán s vytřestěnýma očima uklidí do jiného pokoje a pak můžu pokračovat
. Jinak fén jako takovej mu nevadí. To třeba sedí na pračce a pozoruje mě, ale nedej bože abych to na něj namířila.
jooo ona byla desne kapo,si myslela,ze osefuje vsechny,vcetne vysavace
,kdyz davala na frak psovi,ktereho doslova tryznila,coby nenandala te hucici bedne
..
Bohuzel foto nemam a ani uz mit nebudu
,ted budu plna ocekavani jestli nova kocicka bude stejne neohrozena ![]()
Any, ten můj darebák po psech vyloženě jde, ale vysavač…to je jiná
Kdyby jste ho viděli, tak on nechce dát najevo, že se něčeho bojí, takže nenápadně odchází, ale tváří se u toho děsně důležitě, přitom je vidět, jak má prdel strachy sraženou k zemi ![]()
Tady posílám foto Taziho i Berryho a jejich nového místečka…ještě že ten páníček ví, že polička musí být co nejvíc u stropu ![]()
kakika-uzasne!! jak ja se tesim,az si ponufnam ten kozisek ![]()
Jinak my budem delat cely novy detsky pokoj a chcem udelat mmj.patro(postel zavesenou do zdi a stropu),to bude uzas pro kocicaka ![]()
A ja az vysoupnu detsko postylku z loznice dam misto ni obri skrabadlo ![]()
Any, my právě tu poličku máme u vyvýšené postele…ta tedy není zavěšená pod stropem, je nižší a pod ní jsou úložné prostory, ale i těch 150cm nad zemí je pro kocoury ideální prostor pro trávení většinu dne. No a teď ta polička a oni už nevědí, kam se ještě nacpat
Dost dlouho (než bylo potřeba přestěhovat před příchodem prcka) měli kolem celé místosti obíhačku…skříně rozestavěné tak, že se fakt mohli dostat všude a kde zrovna byla velká mezera, tam dostali most ![]()
kaki ten zrzavej je úžasnej já miluju zrzavý kočičky ![]()
Any to byla Cherrynka fakt doslova šéfka ![]()
Mono, taky mám slabost pro zrky, i když jsem za život měla jen dva…tohoto a pak ještě Jokera Jerryho, ale ten mi strašně brzy odešel. Pak jsem si pořídila Berryho (ten tmavý), aby mi Jokera nepřipomínal a stejně jsem pak domů přibrala zase zrzouna
Jsou takový něžnější a mazlivější, aspoň tak mi to přišlo u našich, kde byl koček vždycky plný barák.
kaki-mne se taky moc libi zrcounci.Navrhovala jsem ted cervenou kocicku,ale syn se drzi zarite ne a ne,chce zrovna takovu,jako byla Cherrynka,takze stribrnaka.Ale posleze bych rada(i syn)jeste cervenaka
,coz teda manzel nechce ani slyset..pry maly byt…(ale on planuje casem domek a kdyz domek tak ja chci vice barev a rovnou chovnou stanici
)
Ahoj holky, tak další postup:
Má pořád hodně bílkovin v moči a hodně vysoké PH… Dle tam těch výsledků tam měl i bakterie, jenže ATB nezabírají:(.
Sice nečůrá mimo, ale jinak je to furt blbý.
Zítra nesu moč na nějakou bakterologii nebo jak, prostě na ještě detailnější rozbor. Pak může prý nasadit nejsilnější atb jaká jsou a pak už neví:(. Dieta nás nemine.
Lakynko, chudák Mio
Snad zaberou jiná antibiotika. Ale alespoň trochu mu to přeci už pomoci muselo, když to počůrávání je lepší…
Myslím na vás, abyste to všechno spolu zvládli ![]()
On říkal, že sice se nepočůrává tolik, ale výsledky jsou stejné:(. Dneska se mi smál, když jsem mu hlásila svoje jméno
, že takový případ si pamatuje i mě jménem. On se ještě obává nějaké genové vady nebo tak něco, prostě něco hnusnýho říkal. Předpokládá, že to bude ještě něco ošklivýho, o čem nevíme. To ph nereaguje ani na tu pastu, ani na ATB, je to divný. Má vlastně už druhý druh antibiotik. Uvidíme no. ![]()
Že nezabrala už dvoje antibiotika, to je divné, ale po bakteriologickém rozboru alespoň opravdu budete vědět, jaké bakterie ho trápí, tak snad pak vymyslí nějaká účinná.
A co vyzkoušet nějaké ty granule na úpravu pH? Nebo je na to pořád ještě moc malý?
Držím moc palečky ![]()