Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1312
8.3.11 10:13

Tak to je masakr 8-o. To kupujete taky u veta? Koukám, že my jsem na tom s tímhle hodně dobře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
8.3.11 11:26

Jj u veterinářky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
8.3.11 12:18

Holky, stále se nepočůral. :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

Ty granulky, to je darda:( to bych asi neutáhla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
8.3.11 12:32

Laky super!! vypadá to dobře!! :dance: :palec:

No však Bednuška bude mít ještě zítra poslední tyto granule a pak už dostane od Purina bo už nejsou penízky.Musím na nákup a na ty granule už by mi nevyšlo :-( Takže to do výplaty musí vydržet s těmi od Purina.Doufám,že se to tím nezhorší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
10.3.11 07:38

Tak holky, dneska nás probudila rána. Mio shodil z linky pánvičku, kde si manžel smažil večer rybu a samozřejmě to neuklidil. Chudák Mio se v tom asi válel, jak mu to vonělo, protože má zadek mastný, záda taky. Co s tím? V pondělí mám jít na kontrolu:D to až uvidí Vet:D.

Jinak v moči bílkoviny stále, ph stejný. :roll: . Ale hlavně, že tak nečůrá mimo. Včera jen manželovi do postele, asi že mu nedal tu rybu :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
10.3.11 08:11

Laky-tak hlavne ze necura.A jinak-ja bych ho okoupala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
10.3.11 08:16

Any: ale čím to smýt? Já nemám žádný šampon pro kočky:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
10.3.11 08:19

Pokud bys ho nechtěla z nějakého důvodu koupat, tak můžeš koupit solamyl (bramborový škrob..běžně na vaření)…ten bere vlhkost a mastnotu…takže prosypat mastná místa, ono to zcuckovatí a vyčesávat a vyčesávat. Ale je to pakárna to vyčesat, rychlejší je okoupat, pořádně vysušit a pokud to jen trochu půjde, tak vyfénovat (ale to většinou kočky nesnášejí ještě víc než koupel :lol: ). Nebo si můžeš zkusit koupit johnson´s baby pudr (na dětskou prdýlku), ten by to mohl taky vysušit, ale ideální vyčesávat kartáčem z přírodních štětin..běžný kočičí hřeben kožich „nevypráší“…nooo, po ránu hezké veselo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
10.3.11 08:20

Já kocoura koupala v dětským šamponu, když se nám takhle zaneřádil. Nejdůležitější je to pořádně smýt. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
10.3.11 08:21
Lakynka píše:
Any: ale čím to smýt? Já nemám žádný šampon pro kočky:D

Já jsem kocoura před výstavou koupala v kopřivovým šamponě, protože z těch super drahých kočičích se mu udělal na chupech takový lesklý film, nešlo to pořádně vypláchnout a ve finále z toho dostal vždycky lupy. Zlatý obyčejný kopřivy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
10.3.11 10:21

okoupala bych ho v detskym samponu.Nebo i v mycim gelu bez mydla(detskem)
Ja mela teda spesl sampon bez sajrajtu z obilnych klicku pro alergiky psa i kocku(nekolikrat drazsi nez muj :twisted: ),tak ten jsem mohla vklidu pouzit,pac nedrazdil pokozku a nedel film..Ted kdyz uz psa nemam bych spesl nekupovala,na to jedno okoupani…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
10.3.11 10:23

hehe,Kakika-tak fen u nas fakt neprochazel,to radej stokrat mokra kocka nez vyfenovana :lol: ,za ten by me uz fakt vyliskala :lol:
Sama se pak hystericky vylizala do sucha :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
10.3.11 12:30
Any píše:
hehe,Kakika-tak fen u nas fakt neprochazel,to radej stokrat mokra kocka nez vyfenovana :lol: ,za ten by me uz fakt vyliskala :lol:
Sama se pak hystericky vylizala do sucha :-P

Já mám kocoura cíťu, takže ten se radši nechal ofénovat, než aby byl vlhký. Navíc je pro něj maximálně ponižující olízat si něco víc než packy a pomocí nich si očistit hlavu…sám by schnul celý den :lol: Ale je pravdou, že díky výstavám na to byl fakt zvyklý. Teď už na něj koukám skoro půl roku, že by ho to chtělo protáhnout vanou, ale to je zase práce na 2 hodiny a nechat na něm ruce, tak se mi do toho tedy opravdu nechce :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
10.3.11 21:49

Haha tak u nás by fén taky neprošel.Už tak má amok jak vytahuju vysavač natož když je zaplý tak to by nejradši utekla na strop :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
11.3.11 09:13

Mona-a tak to vysavac Cherrynka milovala.Kdyz jsem ho vytahovala,uz si lehla do prostred mistnosti a nechala se kolem vysavat,pak s nim i posunovat,sem tam si na neho sedla(kdyz jel). :lol: Ale fen ne-ee :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný