Kočičí diskuse

• Fotoalbum (3327)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16694
21.2.11 12:54

hmm, tak to je na pytel. Asi bych chtěla celkový krevní obraz. Nemusí jít jen o problém močového traktu, to už může být jen další příznak k něčemu jinému :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
21.2.11 12:55

Ajuše, taky budu držet palce. A tu moč minule kontrolovali jen papírkem nebo alespoň pod mikroskopem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
21.2.11 13:04

Taky jí posílali na rozbor. Což jsem vlastně nepochopila, proč to teda neposlali rovnou na ten větší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
21.2.11 13:08

To taky nevím. Stojí víc, tak tě nechtěli ždímat rovnou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
21.2.11 13:14

No v důsledku mě vyždímaj úplně :-D. Kdyby nám to nabídli rovnou, tak bysme ho udělat nechali. Jenže jak tomu nerozumím, tak jsem myslela, že když se dělá rozbor, tak se dělá úplnej a né že jich je několik :zed:. Každopádně je pro mě největší boj mu pak odebrat moč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
21.2.11 13:16

Rovnou jim řekni, že chceš kompletní rozbor, ne aby ti pak řekli, že když další léčba nezabere, že udělají zase jiný test. To je fakt na palici :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
21.2.11 13:20

Děkuju za rady, snad už konečně něco vyzjistíme a bude tomu našemu bručounovi konečně dobře :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
21.2.11 13:27

Však budeme držet tlapičky, aby se na problém přišlo a mohlo se konečně řešit jinak, než slepým nasazováním antibiotik. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
21.2.11 18:43

Tak kocour chudák násilně spí. Je po narkoze, vet nám ho vycévkoval. Nakonec jsme jeli jinam a dobře jsme udělali. Vylíčili jsme mu situaci a bylo nám řečeno, že všechny ty vyšetření jsou zbytečný. Že prý stačí říct, že je to kastrát a že si nemůže dojít na záchod a je jasný, že je ucpanej. Omlouvám se nematuju si ty jejich odborný názvy. Takže to píšu tak jak nám to vysvětloval. Prohmatal ho a řekl nám, že ho musí uvolnit. Že tam má něco jako písek, akorát je to takový mazlavý a nemůže se kůli tomu vyčůrat. Taky nám řek, že kocouři kameny nemívaj, že je to spíš něco jako jemná mazlavá hmota a ta na sonu vidět není. Každopádně nám to pak ukázal, když jsme si pro něj jeli. Taky nám vysvětlil proč se to dělá, že domácí kočky maj míň pohybu a tím pádem i menší žízeň, takže by se měli nutit víc pít. Navíc nám dal i speciální granule na teď. Až je dojí, máme mu dávat zas klasický pro kastráty. No a kdyby něco tak hned přijet. Mají prý pohotovost na telefonu, takže v ordinaci nejsou furt, ale dojedou když je potřeba. Akorát je prý velká pravděpodobnost, že se to zas vrátí. Sice nám nedělal žádný vyšetření, ale mám z něj mnohem lepší pocit, protože mi přišlo, že nám to vysvětlil a navíc s kocourem zacházel, jak kdyby byl jeho. Taky jsme se schodli na tom, že ho docela dlouho trápili jen pro peníze. No uvidíme co bude dál …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
21.2.11 19:53

Ajuše, tak hlavně aby se kocourovi ulevilo a zase to chvíli vydrželo. K tomu pití…koupila jsem kocourům fontánu cat-it a jak to teče, tak je to láká častěji se napít. Mamka zas přidávala vodu do konzerv, co kocourům kupovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
21.2.11 20:14

Ajuše ahoj, tak doufám, že kocourkovi bude líp a granule pomůžou. Prošli jsme si něčím podobným, kocour měl hrozné problémy s moč. pískem, také ho cévkovali :-( Abychom mu zajistili dostatečný přísun vody, tak ho krmíme výhradně konzervami. A už 5 let je úplně v pořádku :-) Držím palce, ať to vše dobře dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
21.2.11 20:16

Ajuse,tak hlavne,ze se kocourkovi ulevilo :palec: .

K piti-u nas se hlavne pilo tak jak dala Lena to video :lol: .Ale taky hodne z misky,hlavne psi.Pes z kocici a kocka ze psi :mrgreen: ,pila teda pomerne dost(na to,jak s tim mivaj kocky problemy),nekolikrat denne preslapovala,kdyz jsem jim menila misky s vodou cela blazena.Jo a filtrovanou v misce mela radsi,z kohoutku ji to bylo fuk :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
21.2.11 20:19

U nás kocour pije z hrnečků - obávám se, že převážně dětských, jsou na dosah :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
21.2.11 20:50

Ajuše: Ty jo, to teda máte taky trápení. Ten nový dr vypadá dobře, snad to zabere. Já už taky nevím, je to fakt hrozný:(. Nevím, jak dlouho to ještě vydržím. :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: Já ho mám ráda, ale strašně se to s tímhle tluče.. S pastou čůrání neustává, tak si říkám, že to bude ta chronická infekce, to bude ještě masakr:(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
21.2.11 21:03

Lakynko, myslela jsem na vás, jak se máte. Já myslím, že ještě nevěš hlavu, může pomoct kastrace, antibiotika, nebo pak už bude Mio větší a budete moct vyzkoušet nějaké speciální granule třeba…
Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný