Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
hmm, tak to je na pytel. Asi bych chtěla celkový krevní obraz. Nemusí jít jen o problém močového traktu, to už může být jen další příznak k něčemu jinému ![]()
Ajuše, taky budu držet palce. A tu moč minule kontrolovali jen papírkem nebo alespoň pod mikroskopem?
Taky jí posílali na rozbor. Což jsem vlastně nepochopila, proč to teda neposlali rovnou na ten větší ![]()
No v důsledku mě vyždímaj úplně
. Kdyby nám to nabídli rovnou, tak bysme ho udělat nechali. Jenže jak tomu nerozumím, tak jsem myslela, že když se dělá rozbor, tak se dělá úplnej a né že jich je několik
. Každopádně je pro mě největší boj mu pak odebrat moč.
Rovnou jim řekni, že chceš kompletní rozbor, ne aby ti pak řekli, že když další léčba nezabere, že udělají zase jiný test. To je fakt na palici ![]()
Děkuju za rady, snad už konečně něco vyzjistíme a bude tomu našemu bručounovi konečně dobře ![]()
Však budeme držet tlapičky, aby se na problém přišlo a mohlo se konečně řešit jinak, než slepým nasazováním antibiotik. ![]()
Tak kocour chudák násilně spí. Je po narkoze, vet nám ho vycévkoval. Nakonec jsme jeli jinam a dobře jsme udělali. Vylíčili jsme mu situaci a bylo nám řečeno, že všechny ty vyšetření jsou zbytečný. Že prý stačí říct, že je to kastrát a že si nemůže dojít na záchod a je jasný, že je ucpanej. Omlouvám se nematuju si ty jejich odborný názvy. Takže to píšu tak jak nám to vysvětloval. Prohmatal ho a řekl nám, že ho musí uvolnit. Že tam má něco jako písek, akorát je to takový mazlavý a nemůže se kůli tomu vyčůrat. Taky nám řek, že kocouři kameny nemívaj, že je to spíš něco jako jemná mazlavá hmota a ta na sonu vidět není. Každopádně nám to pak ukázal, když jsme si pro něj jeli. Taky nám vysvětlil proč se to dělá, že domácí kočky maj míň pohybu a tím pádem i menší žízeň, takže by se měli nutit víc pít. Navíc nám dal i speciální granule na teď. Až je dojí, máme mu dávat zas klasický pro kastráty. No a kdyby něco tak hned přijet. Mají prý pohotovost na telefonu, takže v ordinaci nejsou furt, ale dojedou když je potřeba. Akorát je prý velká pravděpodobnost, že se to zas vrátí. Sice nám nedělal žádný vyšetření, ale mám z něj mnohem lepší pocit, protože mi přišlo, že nám to vysvětlil a navíc s kocourem zacházel, jak kdyby byl jeho. Taky jsme se schodli na tom, že ho docela dlouho trápili jen pro peníze. No uvidíme co bude dál …
Ajuše, tak hlavně aby se kocourovi ulevilo a zase to chvíli vydrželo. K tomu pití…koupila jsem kocourům fontánu cat-it a jak to teče, tak je to láká častěji se napít. Mamka zas přidávala vodu do konzerv, co kocourům kupovala.
Ajuše ahoj, tak doufám, že kocourkovi bude líp a granule pomůžou. Prošli jsme si něčím podobným, kocour měl hrozné problémy s moč. pískem, také ho cévkovali
Abychom mu zajistili dostatečný přísun vody, tak ho krmíme výhradně konzervami. A už 5 let je úplně v pořádku
Držím palce, ať to vše dobře dopadne ![]()
Ajuse,tak hlavne,ze se kocourkovi ulevilo
.
K piti-u nas se hlavne pilo tak jak dala Lena to video
.Ale taky hodne z misky,hlavne psi.Pes z kocici a kocka ze psi
,pila teda pomerne dost(na to,jak s tim mivaj kocky problemy),nekolikrat denne preslapovala,kdyz jsem jim menila misky s vodou cela blazena.Jo a filtrovanou v misce mela radsi,z kohoutku ji to bylo fuk ![]()
U nás kocour pije z hrnečků - obávám se, že převážně dětských, jsou na dosah
![]()
Ajuše: Ty jo, to teda máte taky trápení. Ten nový dr vypadá dobře, snad to zabere. Já už taky nevím, je to fakt hrozný:(. Nevím, jak dlouho to ještě vydržím.
Já ho mám ráda, ale strašně se to s tímhle tluče.. S pastou čůrání neustává, tak si říkám, že to bude ta chronická infekce, to bude ještě masakr:(.
Lakynko, myslela jsem na vás, jak se máte. Já myslím, že ještě nevěš hlavu, může pomoct kastrace, antibiotika, nebo pak už bude Mio větší a budete moct vyzkoušet nějaké speciální granule třeba…
Držím palce ![]()