Kočičí diskuse

• Fotoalbum (3327)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16694
7.2.11 09:02

no, to uvidíš podle výsledků moči, jestli nezabírá pasta nebo zabírá puberta. Každopádně…tý jo, to máš doma tedy fest galeje. Holomek jeden, divím se, že sis z něj neudělala už ledviňák :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
7.2.11 09:31

Laky, fakt tě už lituju. Musíš mít fakt velkou trpělivost… A taky se divím jak to snáší manžel. U nás už by asi kocour letěl na mráz. Stačilo když měl kocour v noci mazlivou a přišel za náma do postele a už letěl … (naštěstí jen z ložnice :twisted: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
7.2.11 09:38

Taky se sama sobě divím, ale co jiného mám dělat, než držet a držet.. Když ho tak miluju, že. A manžel moc dobře ví, že bych si Miouška ubránila :oops: .
Tak ještě týden a pak tam tu moč donesu :roll: , protože už to nevydržím. Já dávám Mia večer vyčůrat, ale on potvora už nechce a nechce:(. Tak to dopředu vím, že to půjde mimo, jen můžu hádat kam. V noci se budím a kontroluju, zda případně děti nespí v mokrém :roll: .. No a náš gauč, ten bude pak zralý na výměnu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
7.2.11 09:43

Ahoj Lakynko, tak to je hrůza, že se to u vás zase takhle zhoršilo :-( Ale je to vážně komplikované, že se u vás mohou střídat a doplňovat dva problémy - nastávající puberta a moč. kameny. Snad to teď konečně rozřešíte s veterinářem… Půjdete tam už ale asi brzy, ne, když máte jen zbytek pasty… Aha, za týden, už to čtu. Tak držím palce :kytka:

Mona.M : Ptala jsi se na pastu proti hair ballům, nělo by to být asi toto:
http://www.mujvet.cz/…na/index.php?…
Ale my tedy nepoužíváme, máme trávu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
7.2.11 20:58

Luon dík za odkaz :palec:
Holky vy co dáváte tu pastu mají vaše kočky potom průjem,zvrací,nebo to snáší v pohodě ?(v popisu toho výrobu je psané že to může způsobit mírný průjem…)
Laky teď nevím jestli si to byla ty co říkala,že nemáte dveře pokojích?Tak jestli si to byla ty,tak nejde tam ty dveře dát,nebo shrnovací dveře?Aspoň by jste se i v noci zavíraly a nečůral by do postelí :nevim:
Jinak můj chlap je hodně trpělivý,ale tohle by už mi asi netrpěl ikdyž ví že Bednušku miluju a ještě jsem si ji vzala z útulku,ale toto by mi asi neprošlo.Kdyby třeba byla možnost ho dát třeba nějakým dobrým známým na baráček,nebo tak něco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
8.2.11 11:45

Mona: no, nemáme dveře sem. Jenže já když ho někam zavřu(jedině do koupelny), tak se vyčůrá tam a strašně nahlas mňouká a to nejde vydržet.. Nehledně na to, že budí děti. A dveře sem dát nejdou zatím. Na šoupací momentálně ani nemáme finance:(.
Včera večer opět do čistého :roll:
M už říkal, že jestli to po kastraci nepřejde, že půjde pryč:(.
pasta: dávám od Gimpet a v pohodě, ani průjem, ani zvracení jsem nezaznamenala.. Teď jak zvracel, tak on ji dlouho neměl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
8.2.11 14:38

Laky-taky na tebe hodne myslim,chuderko,jak valcite.Doufam,ze kastrace pomuze.

U nas to bylo jednu dobu taky na bednu(i kdyz u vas je to horsi),mne se zase Cherrynka skrabala do krve,ale fest,ze rozstrikovala krev kolem a ja drhla(nabytek,gauc,koberce,postel…pak uz nosila celodenne mesicne limce,ktere rvala,mlatila s nima,bouchala a shazovala s nima schvalne veci,v noci ho skrabala,ze to byl rachot jak blazen..do toho stary senilni pejsek,trpici spatnym zazivanim..

Doufam,ze to brzo vyresite,at o Mia neprijdes :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
13.2.11 13:45

Holky, dneska držím smutek, umřel mi můj nejskvělejší Arex (tátův 12ti letý ovčák).
Tak mi prosím zvedněte náladu a povězte, jak vás rozesmívají kočičáci.
A co ty Laky? Jak válčíte s Miem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
14.2.11 07:32

Kakika: Sakra a já myslela, že tu taky získám lepší náladu. To je mi líto, že prožíváš takovou ztrátu:(.
Já momentálně zažívám nejhorší část v životě, ale tuším, že to bude horší…

Mio se stále počůrává, dneska jdu odevzdat moč a pak domluvím kastraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
14.2.11 08:57

Ach jo, holky, to je za námi nějaký ošklivý víkend, u nás byl taky zlý :-(
Kakiko, moc mě to mrzí :-(
Lakynko, tobě držím palce - s Miem i na ostatní.
Mějte se co nejlépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
14.2.11 09:51

Kočičák

Ahoj, tak koukám, že je tu i kočičí diskuze, takže hurá sem tu též. Máme doma 2 letýho kocoura Pufína. V poslední době, nám teda nepřeje zdraví a lítáme s ním od Vánoc k veterináři. Máme za sebou RTG, ultrazvuk, vyšetření moči a zatím nán nic nezjistili. Mívá totiž bolestivý stavy. Původně to vypadalo na páteř naposled, před 14dni měl zástavu močení. Teď je napíchán antibiotiky a bylo nám řečeno, že další testy teprv jestli ho to chytne znova. Kéž už by byl v pořádku. Jinak je to pěkný řvoun a bručoun :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
14.2.11 19:35

Ahojte, nějak nestíhám sledovat všechny diskuze, tak asi jen občas nakouknu :oops:

Naši čičáci byli v pátek na kastraci, protože kluk už začal trochu bláznit a nechtěla jsem, aby pak už třeba bylo pozdě :roll: :-? Teddy už se vzpamatoval úplně a Mia už je taky mnohem lepší - ale je vidět, že ji to ještě bolí. Snad nebudou mít nějaký problémy, když jsou tak mladý :-? :roll:

Čtu tady o pastě 8-o O tom jsem ještě neslyšela. Viděla jsem nějaký granule pro bytový kočky, aby se neucpaly chlupama, ale vůbec nevím jak to funguje :oops: Stejně je asi na jaře už pustíme ven, tak snad nebudou pastu potřebovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
15.2.11 09:18

Tak holky,
včera jsem odevzdala moč Mia. Má pořád špatný PH, i bílkoviny v moči.
Vyfasovala jsem další pastu Uropet :roll: , takže další 4kila v háji… A prý to spíš vypadá na chronický zánět, takže pak následně dáme atb minimálně na měsíc :zed: :zed: :zed: :zed: . Už jsem fakt nešťastná.. Už i finančně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
15.2.11 09:36

Ajuše: ahoj, moc tedy držím palce, aby už byl kocourek zdravý :kytka:

Lakynka: To mě moc mrzí :-( A Mia jsi měla s sebou? Udělali mu nějaká vyšetření, nevím, třeba ultrazvuk? A struvity tam byly? Jen si říkám, proč ta atb nenasadili hned, no ale mně se to říká, když nejsem veterinář… Ach jo, nevím, jak pomoci :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
15.2.11 09:42

luon: on tu moč neposílal ani do laborky, když z papírku bylo vidět, že blbé:(. Mia jsem s sebou neměla, nemám ani tu možnost ho tam nějak dovést. Uvidíme zase tu moč v průběhu léčby.. :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný