Kočičí diskuse

• Fotoalbum (3327)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17050
26.1.11 14:49

Kakika: dneska se zas počůral. Ale pořád lepší jednou za dva dny, než každý den 3×.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
27.1.11 12:45

Jsem to včera asi zakřikla. Včera večer byl počůraný můj polštář a dneska zas do postele :zed: . Ale ještě držím, ještě není ani týden od začátku léčby pastou.. Nakonec to bude tou pubertou :pocitac: . V noci a k ránu zase mňoukal a hulákal..
EDIT : pořád žádný úspěch, Mio hrozně v noci mňouká a čůrání opět v noci a ráno do postele + jsem větrala, tak jsem ho zavřela na 2minuty v koupelně, aby nevyskočil a to se počůral na podložku :-P - to chápu, že jsem ho naštvala.
Dneska je to týden od začátku podávání pasty.
Jo a taky mu trvá x hodin, než dojí kapsičky 8-o , což vždycky slupnul ještě i větší množství najednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
30.1.11 21:29

Laky, týjo…nechutenství, vyřvávání…to fakt vypadá na kocouří toužení. Jaro už se blíží, takže se asi budeš muset připravit na pořádnou přívalovou vlnu, až uslyší mrouskající kočky z venku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
30.1.11 21:43

kakika: no, zatím zase den bez počůrání. Uvidíme. Každopádně tady je to masakr s kočkama. Bydlíme u lesa, je jich tu jak máku:D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
2.2.11 21:38

Samomluva, ale hlásím, že čůrání pokračuje. Dokonce i vedle granulí na postel:(. Dala jsem je tam, že prý by se tam kočka nevyčůrala u jídla :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: … Tak Mioušek je prasátko…
Dneska i 1× zvracel, skoro voda taková. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
2.2.11 21:52

Laky tak to už nechápu,ale mě by jeblo ! 8-o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
2.2.11 22:08

Ahoj Lakynko, to mě tedy moc mrzí, že se to u vás zatím nezlepšilo :-( To zvracení, nesouviselo třeba s čůráním? Nebo to bylo někdy úplně jindy? Ptám se, protože jak jsem tak kvůli Miovi vzpomínala, jak ty problémy s moč. měchýřem probíhaly u našeho kocoura, tak on právě zvracel po čůrání. Asi to byla taková bolest, že se pak pozvracel :cry: Ale psala jsi, že kameny v moči Miovi nenašli, tak by ten problém musel být ještě jiný… Ten nový veterinář ještě asi Mia neprohlížel, asi jsi tam byla sama, že? Nestálo by za to, tam s kocourkem raději dojít? Třeba ta první veterinářka mohla něco přehlédnout, psala jsi, že stále byly bílkoviny v moči :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
2.2.11 22:16

luon: bylo to v jinou dobu. S miem jsem u něj ještě nebyla, ale určo půjdu, ptotože budem konzultovat co dál… Zatím čekáme a pak se udělá další moč a vše mu řeknu a uvidí se dál. On je pečlivý, udělá vše pro něj, tím jsem si jista:). Ale kamarádce kocour prý občas taky zvrací :nevim: že zvrací ty chlupy. I když já mu občas dávám tu pastu. No uvidíme..
A taky vám kocouři vyřvávají???? V noci mi budí děti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
2.2.11 22:25

Laky, kocouři mi zvrací celkem pravidelně :roll: Jeden zpravidla vrhne porci granulí a pak ještě 2× nebo 3× žlutou vodu (zřítka kdy není nažraný, ale už se taky stalo, že šla jen řídká voda) a druhý vždycky smotek chlupů, který vypadá fakt jak bobek a kolem toho opět žlutá voda. Pastu nedostávají, mají tady na spásání šáchor a zpravidla před zvracením právě požírají trávu. Je to pro ně přirozené, i volně žijící kočky zvrací. Některé stačí k podráždění jeden jediný chlup, který ani v louži není vidět, jiné si nasyslí nějakou zásobu a pak to hodí najednou. Mělo by to být otázkou jednorázového zvracení (u Berryho to trvá většinou tak hoďku a půl, než si dokonale vyprázdní žaludek, Tazmán to zvládá na první pokus.

K tomu močení…to je fakt pech. Už to vypadalo tak nadějně. Toho syčáka bych doma už asi přizabila :cert: , obdivuju tvojí trpělivost. Škoda, že ti ani tento doktor kastraci nedoporučuje. Asi tam Mia vezmi co nejdřív, ať ti ho prohlídne a domluv se s ním, jaký má názor na ten androcur. Vždyť se úplně zblázníš, pořád jen čistit a prát. Navíc to bude cítit čím dál víc, jak je starší, brzy tě z toho budou štípat i oči :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
2.2.11 22:26

Lakynko, nám taky kocour občas zvrací kvůli chlupům, obzvlášť když zbaští nějakou trávu, tak je to hned :-) Ale tenkrát to vyloženě bylo bolestí hned po čůrání, tak to je dobře, že to u vás nesouviselo :-) Jinak náš kocourek občas má v noci hladovou běsnivku, kdy je k neutišení a lítá po celém bytě, a občas znásilňuje plyšáky. Po kastraci už nikdy neznačkoval, ale touha mu zůstala :lol:

Příspěvek upraven 02.02.11 v 22:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
2.2.11 22:28

Ahoj holky,můžu se k vám přidat?Mám kočku Micinu a nedávno nám umřel kocour Mourek,miluju kočky,já bych spíš řekla že žbožnuju,zítra bych kdytak vyfotika kočuli a hodila bych sem foto :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
3.2.11 09:26

Ten nový dr navrhoval po té kontrole moči kastraci ;). Moč někdy smrdí, někdy ne… :think: záleží, v jaké koncentraci se počůrá, jak moc. Dnes opět do peřin. I syn, takže nemáme na čem sedět, páč je gauč mokrý :lol: . Odpočítávám dny, kdy donesu tu moč, fakt… Všřím, že to pak bude lepší, ALE CO KDYŽ NE :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
3.2.11 09:28

Ahoj holky,
dyl jsem tu ted nebyla,ale na Mia jsem byla zvedava,jestli uz to preslo..a nepreslo :-? To je pech..

Vcera vecer jsme probirali kocicky,ze uz se jako tesim,az se tu zas budu nuchnat,a rikala jsem manzelovi,ze i on se urcite tesi :-P a pak jsem zkusila,ze kez bych mohla mit dve.. :lol: Coz mi teda zavrhl,ze se tu nemuzem vlezt ani tak,rikam mu,ze kocka nepotrebuje zadny prostor,schouli se a vleze kamkoliv :lol: :wink: a on se zacal smat,ze kdyz se nase 5kg Cherrynka vyvalila na nasi nadstandardni velke posteli,tak mi dva uz si pomalu nemeli kam lehnout :lol: :lol: Nooo a je to fakt,jak se treba „dohadovali“se psem o jejich kreslo,ci pak uz se „dohadovala“i s manzelem o jeho kreslo,proste ho z tama vyhazovala a zabrala pro sebe.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
3.2.11 09:30

jo a ke zvraceni chlupu…u nas se taky zvracely chlupy..a nekdy s granulema a nekdy zluta voda.Nejlepsi to bylo,kdyz byla na hlidani,kdyz jsme jeli na dovolenou,to pravidelne hodila babicce tycku do perin :roll: :lol: a ta se mohla zblaznit,ze je kocka nemocna a kdesi cosi a oni to jen chlupy..to je normal.Davala jsem pastu,tu milovala,sachor jsem pro ni vypestovala opakovane nekolikrat a nikdy mi ho zrat nechtela(ani zadnou jinou kocici travu,ani obili,ani normalni travu..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
3.2.11 10:12

Kacerval, určitě se přidej, pokud máš ráda ŽIVÉ kočky :lol: (můj tatínek totiž hlásá, že jediná užitečná kočka je ta, co zahřívá ledviny).

Laky, tak to je super, nevím, proč jsem měla zafixováno, že ani on to nedoporučil. Tak to už bych fakt odškrtávala kalendář nebo stříhala krejčovský metr :mrgreen: Věřím, že to přejde, ale nebude to hned. Už to nějakou dobu dělá, ale zase je mladý, takže má větší šance. Po dvou letech už skoro přestal mamce značkovat kocour, kastrovaný na 3 letech (a ten tedy značkoval naprosto všechno).

Any, ten můj odmítal kočku vůbec pustit přes práh bytu. Nakonec jsem ho ukecala na maina (přesvědčila jsem ho, že to není úplně kočka :lol: ) a za rok už jsem si domů vezla další kotě. Jo, když on byl Berrynek chudinka tak sám, když jsme byli v práci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný