Kočičí diskuse

• Fotoalbum (3327)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Uju
6750
21.1.11 13:47

kakiko To máš nějakou chovnou stanici? Koči na tvém obrázku vypadá jako mainka nebo norská -prostě značková:-) Ty bláho to by manža zešílel, ten nenávidí Barbušku už jen od pohledu :mrgreen: No, co se povahy našeho kočina týče, tak je to nemazlivé zlatíčko. Za celou dobu co ho máme nikdy po nikom nevyjel packou a vlastně nikdo od něho škrábanec neměl - když ho trápí dcera, tak jen občas začne mňaukat, jinak ji nesekne. Na klín to by nikdy nepřišel ale je pravda, že jsem v obýváku, tak on si lehne k sedačce a leží tam s náma, jdem pryč on jde taky za náma,ale pokud by měl někdo nápad ho pochovat nebo nějak víc pomuckat, tak to v pohledu člověk vidí, jak je nešťastnej a čeká až to ty trhlý lidi přejde. :mrgreen: Asi by jako člověk taky nebyl vůbec oblíbený :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
21.1.11 13:52

Na obrázku je Tazmán a je to kříženec mainky a obyč. kočky. Ty máš tedy super oči :palec: Jinak Berry je čistokrevný maiňák, má i titul z výstav, byl chovný, ale než stihl mít oficiální koťátka (Tazi je jeho syn), tak ho schvátili hormonální problémy. Luky se vzbudil, takže mizím :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
21.1.11 19:49

Holky, jsem tak nadšená:). Šla jsem si pro tu Uropet pastu k dr Šímovi. Navrhl, ať počkám, že to prokonzultujeme:), aby mi to jen tak nedal mezi dveřma. Vysvětlil mi, z čeho jsou přesně struvity složené (řekl přímo chemický názvy:D). Řekl, jak funguje ta pasta, že dříve se léčilo jen za pomocí Uropetu a popsal mi, na co přesně se udělá rozbor moči. Moč teprve donesu, abychom mohli porovnat výsledek léčby pastou a taky mohu říct, že takový rozbor bývalá vet. ROZHODNĚ nedělala.
Bylo vidět, že se kočkám fakt věnuje a má je rád. Přede mnou tam byla paní s kočičkou a on jí tak litoval(měla zatrhlý drápek :lol: ).
Takže: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
21.1.11 20:01

Laky, tak to je skvělé :-) Tak teď ještě držím palečky, aby to Miovi zabralo, ať se chudinka netrápí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
21.1.11 20:12

Laky, já mám takovou radost, i za tebe. To vypadá fakt na supééér doktora a ten s tebou určitě tu nečistotnost řešit bude. Jsem fakt nadšená, že jsi našla takového borce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
25.1.11 13:31

Hlásím, že za 3dny se Mio počůral jednou :potlesk: , tak uvidíme…
Tu chutnou pastu vůbec nechce:D. Musím rovnou do hubičky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
25.1.11 15:40

Dobrá zpráva laky :palec: :potlesk: Jen tak dál.jo tu chutnou pastu jsem musela taky „rvát“ přímo do pusiny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
25.1.11 15:55
Lakynka píše:
Hlásím, že za 3dny se Mio počůral jednou :potlesk: , tak uvidíme…
Tu chutnou pastu vůbec nechce:D. Musím rovnou do hubičky..
Laky, super zpráva. Už jsem se chystala napsat, jak se daří a hledala jsem diskuzi (nějak mi zapadla skoro až dolů :oops: ) a koukám, že jsi byla rychlejší :palec: Kéž by mu to přinejmenším vydrželo
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
25.1.11 16:08

výsledky moči budou zítrA. dík za tip s prázdným wc:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
25.1.11 22:22

Laky taky jsem moc ráda, že to zabralo :-) Musel ho ten písek docela trápit, chudinku :-( Bavili jste se s tím dobrým veterinářem, čím by to mohlo být, že už tak malý má tyto problémy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
26.1.11 10:23

luon: no, příčina prý nikdy není známa. Ale může to být nedostatečnou výživou, kterou měl jako kotě:(, taky jeho maminka byla v nic moc stavu:(. Hubená, srst ošklivá (nevím, na kolik tohle s kočkou udělá kojení). A taky je tohle geneticky daný, takže jestli prostě dali kočku krýt s jen tak nějakým kocourem, který trpěl na močové kameny, pak to je fakt těžký a je to nezodpovědnost:(. Paní mi už na mejly neodpovídá. Ono dost vypovídá o ní i to, že u vet s koťatama byla jednou na očkování. Na přeočku ne(to už měl být, když jsem ho brala), odčervený nebyl nebo snad jen jednou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
26.1.11 10:25

Možná si někdo řekne, proč jsem takového kocoura brala. Ale byla to láska na první pohled :oops: a pak taky, majitelky přítel, když prohlásil, že zbylá koťata dá do popelnice, že už to nevydrží s nima (bez škrábadla tomu i věřím, že to je hrozné :pocitac: ), prostě bylo jasné, že si ho beru. A úplně jsem si chtěla vzít i jeho sestřičku poslední. Ale to nešlo:(. Kamarádka ale viděla, že tu si druhý den odnášela jiná paní:) (bydlí ve stejném baráku)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
26.1.11 12:08

Lakynko, to bych tam to kotě taky nemohla nechat, to tě úplně chápu. Ale nechápu, proč kočky ti původní majitelé vůbec měli, když se k nim takhle ošklivě chovali :cry: My máme doma kocourka vesnickou směsku, z vesnice odkud pochází můj manžel. Taky tam kočky nejsou vůbec v dobrém stavu, začervené, s rýmou… Ale prostě jsme tam to zvířátko nechat nemohli a doma jsme si ho vykrmili a vyléčili. Asi o dva roky později jsme se ještě pokusili zachránit jeho malého brášku, nádherné koťátko, ale ten už byl bohužel moc slaboučký a přes infúze, které dostal na veterině, už jsme ho nezachránili :cry:
Ale tak je skvělé, že jste začali chodit na jinou veterinu, určitě tam s tím doktorem vymyslíte, jak to s Miem vyřešit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
26.1.11 14:40

Tak mám výsledky moči. Močové kameny tam nejsou vůbec 8-o (moč jsem odebírala po 3dnech užívání té pasty, tak je možné, že už to zabralo). Ale má zvýšený bílkoviny, což značí prý ten prodělaný zánět, či ještě že ustupuje teprve. Máme dobrat tu pastu a za 3_4 týdny znovu moč a pak případně kastrace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
26.1.11 14:45

Laky, nooo, bylo by naprosto super, kdyby ta pasta opravdu takhle zafungovala. Snad se to nebude vracet, každopádně už bys aspoň věděla, co na to pomůže a že to nestojí svět. A co Mio, zatím se chová „uzdraveně“? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný