Kočičí diskuse

• Fotoalbum (3327)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17050
14.1.11 15:57

luon: no to můžu zkusit. Napsala jsem mu teď i o těch struvitech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
14.1.11 15:59

Tak at to vše dobře dopadne :kytka:
Zkušenost s tabletkou bohužel nemám :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
14.1.11 17:25

laky ja to taky neznam(ja mam vzdy ty zvireci zenske :-P ),ale tak snad to zabere :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
14.1.11 19:51

Any, některé chovatelky to cpou i kočičím slečnám, což nechápu. Já jen vím, že to vypadá jako velká kostka cukru, údajně to má být i podobně sladké. Jen jsem to viděla v ordinaci, osobní zkušenost bohužel/bohudík nemám. Každopádně drahé to není, asi tak před pěti lety jedna kostka stála tuším 40,–. Nevím, jestli to ale nějak hustě nezdražili. A vím, že se dávala čtvrtina až osmina jednou týdně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
15.1.11 20:41

Ahojky, tak u nás hrozné, dneska se Mio počůral 3× na gauč. Ale odepsal mi zase ten dobrý veterinář a ten se fakt vyzná. Psal, že tenhle problém s těmi struvity vidí jako velice závažný u tak mladého kocoura a že by doporučoval to řešit pastou Uropet. Že to změní ph moči a kameny se rozpadnou, či ten písek. Takže supr. Jsem tak ráda, on se v tom vyzná. Dřívější kastraci by v tomhle případě nedoporučoval vůbec. Tak zkusím koupit tu pastu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
15.1.11 20:55

Laky, to je super. Hlavně, že je ochotný si s tebou dopisovat. Být tebou, tak pokud je to trochu možné, uvažovala bych, že bys k němu přešla. Evidentně mu jde hlavně o pomoc, když tě nenutí nejdřív přijít na vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
15.1.11 21:01

Kakika: jj, určitě, až bude nějaký problém, poletím nejdřív tam. On tam Mio byl, když ho měla ta bývalá majitelka. Chodí k němu i kamarádka s kocourem a je suprový právě, Jen dražší, protože dojíždí z Písku. I odpovídá na nějakým foru od výrobce granulí Brit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
15.1.11 21:27

Tak Laky snad to zabere :palec: ,vet vypada dobre :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
18.1.11 08:04

Ahojky, jdu se vypsat :zed: . Už jsem nešťastná. Co je moc, to je moc. Mia si všímám, mazlím atd.. Ale večer se stačil vyčůrat na gauč ještě než jsem vůbec odestlala. Pak jsem přes konec peřin hodila deku, na kterou chodí odpočívat a hladila jsem ho a jen jsem pod ním kontrolovala, jestli se nepočůral zas a on mi počůral ruku. V noci se vyčůral Tomovi do postele (on spal u nás) a dneska ráno opět do naší postele(gauče). A tak jsem to šla vše vyčistit a mezitím zase ješě jednou na gauč :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: . Tohle přestávám dávat…:( Chtěla jsem kočku a ne čůrací stroj.

Už nestačím ani prát:( a to Tom, ten se taky počůrává často, takže dvojí praní, se fakt z toho už po… :cert:

Tu pastu jsem včera nesehnala, prodavačka na mě koukala, jak když po ní chci drogy :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
18.1.11 08:10

Teda Laky to už je ale vážně sílá 8-o 8-o nevím co bych dělala já nedovedu si to představit,oproti tobě ještě moje kočka čůrala málo a to už jsem měla nervy,ale tohle-to si snad s tebe dělá šoufky či co? :think: :nevim:
nevím.Skus sehnat tu pastu a uvidíte jestli se to tím nespraví :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
18.1.11 11:56

Ahoj Lakynko, teda to mě moc mrzí :-( Ale když ti počůrá ruku, to mi připadá divné. Aby to nebyly ty močové kameny, co ho trápí. Když není k sehnání pasta, nezkusíš ty speciální granule, co vám doporučovali? Nebo nestálo by za to zajít za tím lepším veterinářem, rovnou se vzorkem moči?
No moc držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
18.1.11 14:45

luon: moje vet říkala, že je to jen na objednávku, ale na netu jsem nějaké spešl granule našla, tak jí dneska zavolám… Jinak on přímo mě by ji nepočůral, ale já tam tu ruku dala, že zkontroluju, jestli nečůrá a on jo:D…
Ten dobrý veterinář je dál a manžel jezdí tak blbě dom, že nevím, jestli tam stačím dojet. Děti mám nemocný :roll: Fakt se to nějak všechno sype.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
18.1.11 14:46

http://www.svetkrmiv.cz/…-urinary-5kg

Co tohle, co myslíte? Já se v tom nevyznám, co by bylo potřeba… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
18.1.11 14:56

Laky :-? ,to je hrozny.Pevne nervy a myslim na tebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
18.1.11 15:11
Lakynka píše:
http://www.svetkrmiv.cz/…-urinary-5kgCo tohle, co myslíte? Já se v tom nevyznám, co by bylo potřeba… :think:

Laky, ono záleží, jaké kameny Mio má. Protože buď bude potřeba moč okyselovat, nebo naopak „ředit“, aby tak kyselá nebyla. Takže to prober s doktorkou, protože dieta se odvíjí od konkrétních kamenů. Aby jsi nenapáchala víc škody než užitku. Jinak mě strašně moc mrzí, co všechno musíš vytrpět, ráda bych ti pomohla, ale fakt už mě nic nenapadá. Ten androcur jsi sehnala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný