Kočičí diskuse

• Fotoalbum (3327)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1312
15.2.11 09:51
Lakynka píše:
Tak holky,
včera jsem odevzdala moč Mia. Má pořád špatný PH, i bílkoviny v moči.
Vyfasovala jsem další pastu Uropet :roll: , takže další 4kila v háji… A prý to spíš vypadá na chronický zánět, takže pak následně dáme atb minimálně na měsíc :zed: :zed: :zed: :zed: . Už jsem fakt nešťastná.. Už i finančně.

Umím si to představit. Naposled nás injekce antibiotik vyšla na 900. Sice je to na 14 dní, ale i tak. Bavila jsem se s přítelovo mamkou (bývalá sestra v nemocnici) a říkala, že v porovnání s lidskýma lékama je to neuvěřitelně předražený. Chápu, že též musí vydělávat, ale i tak… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
15.2.11 09:58

Lakynka: Aha, já se jenom přiznám, že mi připadá zvláštní, že doktor předepíše kocourkovi podruhé stejnou pastu, aniž by ho viděl a aniž by viděl ty struvity v moči :nevim: Jestli si dobře vzpomínám, tak o těch věděl jen díky té minulé doktorce… A on je navíc v moči, tuším, nenašel, při minulé kontrole? Já nevím, veterině nerozumím, ale pořád si říkám, jestli tam prostě nemůže být ještě nějaký jiný problém…
Přeju hodně sil a ať se to konečně vyřeší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
15.2.11 10:01

luon: ona ta pasta je i na úpravu právě toho PH v moči, které má špatné. Na to ho asi ani vidět nemusí.
A tu pastu, ono to vyšlo, že 2 dny ji už nedostával a já přinesla moč. A to už prý zas se to PH mohlo zhoršit díky vynechání. Takže proto nasadil znovu a moč přinesu tentokrát během léčby. A uvidí se. Když nebude pomáhat, půjde do těch ATB. Oba se ale obáváme, že pak ani ta kastrace nepomůže a bude čůrat takhle pořád.. No nechci malovat čerta na zeď.

Jo, když nebude pomáhat ta pasta, tak samozřejmě před ATB tam kocoura budu muset vzít.

Ale nevím, kde na to vezmu prachy už:D. A doufám, že bude teplo, protože nemáme k dospozici auto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
15.2.11 10:10

Lakynko, díky za vysvětlení, tak už tomu trochu rozumím. Já jsem věčný pesimista, ale věřím, že se to spraví a něco vymyslíte, aby se Mio nepočurával pořád :kytka: A snad už bude i tepleji…
Nevím, jak pomoci, tak alespoň takhle posílám podporu :hug:
Ach jo, mizím, kluci začínají dělat scény, jen si sednu k počítači :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
15.2.11 11:16

Ahoj holky,koukam co noveho a ono vse pri starem :-? ,Laky vydrz :kytka:

Kakika-je mi to moc lito :hug: ,ted uz je mu lip..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
15.2.11 12:50

laky tak vidím že žádna změna to je na palici fakt :zed: třeba už konečně pomůžou ty atb.

Nám to pomohlo,ale měla je necelé dva měsíce v kuse a předtím ještě měsíc takže dlouho,během 14dnů jdu zanést moč jak na tom je ,ale myslím,že už to bude dobrý.Krev žádná a čůrá jen do krabice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
15.2.11 13:00

Mona: a vy jste dostali atb v tabletách, nebo taky injekce???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
15.2.11 18:19

První byla injekce-drahá jak prase a vůbec nepomohla a pak prášky,ale zas sem tam pro ně musela častějc chodit,ale ty pomohly prakticky ihned už za dva dny lítala po bytě a přestala čůrat,ale moč. písek tam byl ještě dlouho byl tam i před měsícem,ale už o hodně méně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
17.2.11 13:09

Mono, tak to je fajn, že to takhle rychle pomohlo. Upřímně, taky spíš věřím tabletám a častému podávání,než injekci jednou za uherák. Ale zas u zvířat, který by i vraždili při podávání tablet ta injekce výhodu má.

Laky, tak to je fakt mazec. Úplně tě chápu, já když měla dlouhodobě marodného kocoura, tak už jsem taky půlměsíce žrala suchý chleba, abych mohla zaplatit veterinu. Ty ceny jsou prostě příšerné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
20.2.11 13:53

Znate to?

Kocour po tahu :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1312
20.2.11 20:04

Kocour po tahu

:lol: To je výborný :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
20.2.11 22:17
Lena F. píše:
Znate to?Kocour po tahu :lol: :lol: :lol:

Už jsem to viděla…ale prostě dokonalé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
21.2.11 11:31

Tak to vypadá, že dnes jedem zas k vetovi. Včera už byl nějakej divnej a dneska ráno si opět nedošel na záchod. Jen nevím jestli nezkusit jinýho veta, když nám furt nic nenašli, už mi to přijde divný :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
21.2.11 12:40

Tak to budu držet palečky. Jaké testy mu dělali? Brali krev, dělali sono? Kontrolovali moč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
21.2.11 12:49

Sono, RTG, moč. Ale vždycky nám píchnou nějaký ATB a pošlou domu. Naposled nám řekl, že jestli se to opět objeví máme přinést zas moč a pošlem na větší rozbor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný