Kočičí diskuse

• Fotoalbum (3327)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17050
21.2.11 21:41

luon: ale kde na to budu brát prachy za chvíli:(. Teď ještě přichází taková těžká životní situace, že budu na vše s dětma sama :oops: ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
21.2.11 22:42

Lakynko, kéž bych ti uměla odpovědět a poradit. Moc mě mrzí, že to máš teď tak složité :-( Napíšu raději sz. Pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
24.2.11 09:58

Laky to je mi líto. Ještě když se k tomu nakupí další věci. Je mi jasný, že to nemáš vůbec jednoduchý :-(. Snad už konečně přijdete na kloub tomu čůrání. Jinak se drž, snad bude brzo líp :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
24.2.11 10:47

Laky-tak jak se to vyviji? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
24.2.11 11:12

Any: kocour- žádná změna…
doma: https://www.emimino.cz/…ridit-63468/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
24.2.11 11:25

jeminkote Laky :-( :hug: ,drzim ti moc pesti at vse vybojujes jak se da,alespon kousek stesticka ti posilam :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
26.2.11 16:09

Aktuální foto vyčůraného kocoura…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
27.2.11 09:23

Tohle se mi podařilo v noci:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
27.2.11 16:40
Lakynka píše:
Tohle se mi podařilo v noci:D

Hihi televizní maniak :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
3.3.11 15:27

Ahojky holky,
tak moč odevzdaná na kontrolu a na rozbor. Podle papírku: zvýšené Ph, bílkoviny v moči- hodně, a navíííííc co tam předtím nebylo, tak něco co znamená, že hodně nebo málo bilirubinu nebo co, nevyznám se v tom. Prý něco s ledvinama či játrama :cry: . Takže samé lepší:(((, zítra budu vědět. Proč nemůžu mít zdravé zvíře :roll: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
3.3.11 18:14

Lakynko, to mě hrozně mrzí a MOC držím palečky, aby se to všechno spravilo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
4.3.11 14:32

laky i me to moc mrzi,taky na tebe myslim :hug: .

My vcera se synem probirali,jak letos budem mit tu novou kocicku a on rika:„A urcite bude tato zdrava?neprijdem zase o ni?“…

Drzim ti palecky at je brzo lip.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
4.3.11 15:53

Holky, mám výsledky moči:(

Prý to ještě nikdy neviděl, má rovnou dva druhy močových kamenů. 25% oxylátů, 25% struvitů, hodně vysoké ph.
Rozsáhlý zánět. No prý je to hodně vážné a zkusíme atb injekčně a dietu. Ale nevím nevím:(. Hlavně, jestli na to budu mít vůbec finance, když tohle je na dlouhou dobu:(. Uvidíme, co mi řekne osobně, dnes nebo zítra tam zajedu. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
4.3.11 16:12

Lakynko, tedy, to je hrůza, chudinka Mio :cry: Škoda že to tenkrát neřešila pořádně už ta první veterinářka, třeba se to celé dalo podchytit dřív :-?
Hrozně moc držím palce, snad se z toho dostane :hug: A hlavně taky brzy, je to teď pro tebe další komplikace, i kvůli těm penězům :-(
Myslím na vás :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
4.3.11 17:50

Tak jsem zpět. Mio dostal injekci ATB a jinak bude mít tabletky, jsme se dohodli. Prý takový případ ještě neměl… A do budoucna vůbec nedoporučuje kastraci, že ani neumí odhadnout, co by to provedlo… A dietu prý nasadíme asi preventivně, uvidíme..:(
Jinak má už 4,14kg:) pěkně jsem se pronesla.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný