Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
luon: ale kde na to budu brát prachy za chvíli:(. Teď ještě přichází taková těžká životní situace, že budu na vše s dětma sama
..
Lakynko, kéž bych ti uměla odpovědět a poradit. Moc mě mrzí, že to máš teď tak složité
Napíšu raději sz. Pa.
Laky to je mi líto. Ještě když se k tomu nakupí další věci. Je mi jasný, že to nemáš vůbec jednoduchý
. Snad už konečně přijdete na kloub tomu čůrání. Jinak se drž, snad bude brzo líp ![]()
Any: kocour- žádná změna…
doma: https://www.emimino.cz/…ridit-63468/
jeminkote Laky
,drzim ti moc pesti at vse vybojujes jak se da,alespon kousek stesticka ti posilam ![]()
Lakynka píše:
Tohle se mi podařilo v noci:D
Hihi televizní maniak
![]()
Ahojky holky,
tak moč odevzdaná na kontrolu a na rozbor. Podle papírku: zvýšené Ph, bílkoviny v moči- hodně, a navíííííc co tam předtím nebylo, tak něco co znamená, že hodně nebo málo bilirubinu nebo co, nevyznám se v tom. Prý něco s ledvinama či játrama
. Takže samé lepší:(((, zítra budu vědět. Proč nemůžu mít zdravé zvíře
…
Lakynko, to mě hrozně mrzí a MOC držím palečky, aby se to všechno spravilo ![]()
laky i me to moc mrzi,taky na tebe myslim
.
My vcera se synem probirali,jak letos budem mit tu novou kocicku a on rika:„A urcite bude tato zdrava?neprijdem zase o ni?“…
Drzim ti palecky at je brzo lip.. ![]()
Holky, mám výsledky moči:(
Prý to ještě nikdy neviděl, má rovnou dva druhy močových kamenů. 25% oxylátů, 25% struvitů, hodně vysoké ph.
Rozsáhlý zánět. No prý je to hodně vážné a zkusíme atb injekčně a dietu. Ale nevím nevím:(. Hlavně, jestli na to budu mít vůbec finance, když tohle je na dlouhou dobu:(. Uvidíme, co mi řekne osobně, dnes nebo zítra tam zajedu.
![]()
Lakynko, tedy, to je hrůza, chudinka Mio
Škoda že to tenkrát neřešila pořádně už ta první veterinářka, třeba se to celé dalo podchytit dřív ![]()
Hrozně moc držím palce, snad se z toho dostane
A hlavně taky brzy, je to teď pro tebe další komplikace, i kvůli těm penězům ![]()
Myslím na vás ![]()
Tak jsem zpět. Mio dostal injekci ATB a jinak bude mít tabletky, jsme se dohodli. Prý takový případ ještě neměl… A do budoucna vůbec nedoporučuje kastraci, že ani neumí odhadnout, co by to provedlo… A dietu prý nasadíme asi preventivně, uvidíme..:(
Jinak má už 4,14kg:) pěkně jsem se pronesla.....