Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
to se snaží právě oddálit na co nejpozdější dobu. Teď mu bylo 9měsíců. ![]()
Noo, jsem zvědavá.
Lakynko, vím, že toho máš spoustu, ale jak je na tom Mio? Je něco nového? ![]()
No, odmítá se vyčůrat do vydezinfikovaného záchůdku bez písku:DDDD. Takže stále nemám moč na rozbor..
Laky: Mě tam kocour šel, až když sem mu tam naházela natrhaný kuchyňský papírový utěrky a pak sem číhala s naběračkou
. Snad se vám to brzo povede.
Tak moč odchycena. Včera večer se nedařilo, ani s těma natrhanýma kouskama papírových utěrek. To si do toho lehnul a usínal:D.
Povedlo se dneska pod něj dát nízký šálek takový. Fakt jsem čekala až uslyším to čůrání:D.
Ale teda:((( už na pohled tam má kamínky a docela dost v té moči. Jsem zvědavá co bude ve výsledku.
Lakynka píše:
Tak moč odchycena. Včera večer se nedařilo, ani s těma natrhanýma kouskama papírových utěrek. To si do toho lehnul a usínal:D.
No ale snaha poradit byla
. Hlavně, že se ti to nakonec povedlo. Jen to teda podle tvého popisu moc pozitivně nevypadá ![]()
po delší době nakukuju do kočičí diskuse ![]()
Lakynko neboj, oni kocourkové dost trpí na močové cesty, držím palce, at to všechno dobře dopadne a Mio je zase zdravý. Dietka Vás ale 100% nemine.
Jen pro info - mám doma:
Fičeli jsme na veterinu a nastal kolotoč - odběry, rtg, injekce, vyšetření - FiV, FeLV naštěstí negativní, biochemie OK, jen lehce zvýšené bílé krvinky. Vet.dr. měl podezření na to, že mu neroste srdíčko - po prvním rtg bylo jasné - pravá plíce zcela zavodněná, dutina hrudní plná tekutiny, srdíčko nešlo vidět a pravá plíce nedýchala. Nastal kolotoč denodenního dojíždění na veterinu, podávání hromady prášků, rtg kontroly. Po 3 týdnech to už bylo lepší, dušení ustávalo, plíce se maličko zlepšily. Ztluštění srdeční stěny se na utz. nepotvrdilo a srdíčko vypadá na 95% zdravé.
Dnes je to 8 týdnů - Charlie je rošťák, darebák a lítá doma jak dělová koule ![]()
Zatím jsme zvládli těžký zánět plic s tím, že ale až za 1/2 - 1 rok může náš zlatý vet.dr. s klidem říct, že jsme to zvládli.
Urviš ted chrní v tašce z Ikey, peršan Samík před chvílí přistál na čerstvě natřené desce a ted se někde pro sichr zašil, at ho nevidím ![]()
P.s.: omlouvám se za román ![]()
doriang píše:
Koukám, že se tu sem tam objeví nějaká „kočičí diskuse“ tak mě napadlo co si sem chodit jen tak popovídat o těch našich kočičích miláčkáchMy máme doma zatím jednu zrzku, jmenuje se Ginny a je stejně stará, jako naše nejmladší lidské mládě
ahojky mame doma kocicku nevim co je to za kocku mame ji zhruba asi 5mesicu je to tak mesic a co jsem vydela pred nasim barakem jak si uziva z kocourem a roste ji pomalu brisko chci se zeptat kdys je zvykla byt venku kde mi porodi? jak to poznam?
co mam pak udelat stima kotatkama jak se o ne postarat??
Kačuli: to si teda taky „užíváte“. To je šílený, jak moc jsou kočičky a kočičáci nemocný:((.
Mám výsledky z vyšetření moči:((((
Minule měl 25jednotek nějak struvitů a oxalátů taky tak. A dneska má struvitů přes 800 a oxalátů přes 1800
. To je v háji.
Uvidíme co ta bakteriologická laoratoř, ale tohle je hrozný. Snad pomůže ta dieta… ![]()
Lakynka píše:
Mám výsledky z vyšetření moči:((((Minule měl 25jednotek nějak struvitů a oxalátů taky tak. A dneska má struvitů přes 800 a oxalátů přes 1800
Uvidíme co ta bakteriologická laoratoř, ale tohle je hrozný. Snad pomůže ta dieta…![]()
![]()
. To je v háji.
No to je hrůza
Chudinka
A doporučí už nějakou tu dietu?
U nás to právě veterinář řešil všechno hned naráz - antibiotika i dietu… Ale to bylo asi tím, že to byl už dospělý kocour ![]()
jak to tak vypada tak asi je to uzavrena diskuse asi novacky neberete ![]()