Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
28.3.11 08:15
Lakynka píše:
Kačuli: to si teda taky „užíváte“. To je šílený, jak moc jsou kočičky a kočičáci nemocný:((.

Lakynko, no taky si říkám, co jsem komu udělala, že mám všechny nemocňáky :-( Ale nelituju času ani peněz, hlavně když vím, že se to zlepší ;-)

I když Samuel se nikdy nevyléčí, drží dietku a bere léky, sem tam zajedeme vyšetřit moč. PKD (cysty v ledvinách) má od narození, ale nikdo to nevěděl. Až mé kamarádce zkolaboval na toto kocour, jela jsem na vet. taky..... Lota ok, Samík má v obou ledvinách cysty. Zatím se drží… ale až cysty utlačí ledviny, přijde nevyhnutelný konec :-(

Ten nejmenší… je to obyč kocourek, tak jsem si říkala - žádný šlechtěnec, bude zdravý… a prd! Ted budeme rok hlídat a doufat, že se mu zánět plic nevrátí a bude zdravý. Ale neroste :nevim: V 8 měsících váží jen 2,6 kg a je velký jak 4 měsíční kotě, prostě neroste, ale lítá jak dělová koule :lol:
Včera si lebedil v králičí kleci a cpal se kedlubnovým listím :lol:

Lakynko, a co říkal vet.dr… jakou má Mio prognozu do budoucna? Dá se to řešit jen dietou nebo bude brát i nějaké léky na ledvinky a močový trakt????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
28.3.11 09:48

Kaculi :lol: dobra foto :pankac: a kralicek nema kde spat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
28.3.11 11:01
Any píše:
Kaculi :lol: dobra foto :pankac: a kralicek nema kde spat :lol:

NO tomu našemu pidikocourovi ted fakt šibe, má asi opožděnou pubertu nebo co, protože co předvádí, to fakt kočky normálně nedělají :lol: Hodila jsem tam králíkovi Bublinovi listy od kedlubnů a ten náš kocourek si je vytahoval ven a hrál si s nimi a baštil to zelené. Tak jsem mu to hodila zpět a on se tam prostě uvelebil. Pak lítali spolu a řádili, až usnuli doslova v objetí :lol:
Takže mám doma tři pubertáky - dítko, králíka a kocoura :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
28.3.11 11:09

jeeee,Kaculi,to je nadherna fotka :srdce:

Moje Cherrynka vzdy Ajku(psa)terorizovala,vyhanela z kresla(a kamakoliv),kousala do zadku a tak..ale kdyz si chtela zdrimnout,porad se za ni cpala..chudak starej pejsek nevedel,chce-li se jen pritulit ci ji zase kousnout do zadnice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
28.3.11 11:24

Ta je boží!!!!!!

K vet jdu odpoledne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
28.3.11 11:25

Any

dlouho jsem si myslela, že kocour zlobí králíka, protože ho kousal do uší a za krk, ale pak jsme postupně zjistili, že králík Bubla si hezky okusuje kocourka, když si s ním nechce hrát..... př. když loudil maso od večeře, tak Bublina kolem něj skákal a kousal ho, když vyskočil na gauči, Bubla taky… no komedie jako blázen :lol:
Oni jsou holt dvojka k pohledání :lol: Zvláštní je, že ostatní dvě kočky Bublina nechává a nevšímá si jich :think:

Tady jsou všichni tři mojí miláčkové chlupatí :-) :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
28.3.11 11:33
Lakynka píše:
Ta je boží!!!!!!K vet jdu odpoledne..

Určitě pak napiš, jak jste dopadli a co říkal dr. za prognozu. Budu držet palečky :palec:

My máme skvělého vet.dr., fakt bych ho doporučila, ale jste krapet daleko :lol:

Jináč, tohle je jedna z mnoha fotek, co s naším „kočičím pošukem“ máme, protože on je fakt blázen..... Ale je maličký, neroste… Na fotce je s peršanem Samíkem, co má cca asi 3,8 kg. Je oproti němu tak poloviční.

Ale malý sežere kde co, minule mi žral žlutý meloun, jako by to byla nejlepší kočičí lahůdka… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
28.3.11 14:33

Ta fotka s tím králíkem jak ho objímá kocour je úžasná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
28.3.11 15:37
Ajuše píše:
Ta fotka s tím králíkem jak ho objímá kocour je úžasná :mrgreen:

Díky, no oni tak včera chrněli i v kleci od králíka… Já nevím, s čím vším to naše kotě bláznivé je křížené :lol: . Je už čtvrtou kočkou u nás a žádná tohle co on nedělala. Tchýně má doma taky 7 koček a žádná z nich takové lumpárničky nevyváděla… tak fakt nevím, co to máme za exota :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
28.3.11 17:36

Tak struvity se prý zlepšily odminula (tamten dr v tel to řekl blbě) a jinak horší oxaláty. A z bakterky našli bakterii Ecoly nevim jak se to píše… A to prý dost, takže další atb silnější a neodolný na tohle. No a rovnou dietka Hills zkusíme. Naštěstí je žere bez problémů:) už jsem mu je dala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
28.3.11 18:07

JSem si sedla, tak to rozepíšu:)

Struvitů má 20%, takže to prý kleslo a oxylátů 80%.

ta bakterie prý způsobuje to šíleně zvedlé Ph, asi to tam má dlouho. Červené krvinky už naštěstí v moči nebyly, asi přeléčené těma ATB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
28.3.11 18:59

Lakynko, tak to je dobře, že už Mio má a papá dietku :-D Hm, nedávno jsem někde četla, že E. coli bývá docela rezistentní na atb, tak snad konečně nějaká zaberou :kytka:

Ten náš chlupatý hladovec chtěl dneska prozkoumat večeři a skočil na ještě hodně horkou plotýnku :-( No ale už se tváří docela v pohodě, tak snad si moc neublížil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
28.3.11 20:44

luon: jj, to mi dr říkal taky že právě zvolil ta, která by měla zabrat

Jaau chudinka a má něco na pacičkách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
28.3.11 22:49

Laky: Na tlapičkách jsem nic neviděla, běžel se pak ochladit na dlažbu na terasu a chvíli docela předními packami přešlapoval, takže ho to asi pálilo. Tak jsem mu pak dala ňaminku, no a teď už se tváří normálně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
29.3.11 07:26

Lakynko,

tak to je dobře, že se ta bakterie dá vyléčit atb. a že Mio papá dietku. ;-) My kupovali od Trovetu granulky, taky dietní (nejprve na oxaláty, pak na ledvinky). Objednávala jsem si to přes net, ono to vyšlo o cosi levnějí a hlavně to dovezli až domů :palec:

Luon, snad to bude dobré a už si bude pamatovat, že na horký sporák se nechodí :wink: ......mně zase ten nejmenší lumpík leze pořád do myčky, takže když zavírám, tak musím zkontrolovat obsah, abych neumyla jednou i kocoura :lol:
Včera zase kradl králíkovi květákové listy, se z něj jednou picnu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný