Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Lakynka píše:
Kačuli: to si teda taky „užíváte“. To je šílený, jak moc jsou kočičky a kočičáci nemocný:((.
Lakynko, no taky si říkám, co jsem komu udělala, že mám všechny nemocňáky
Ale nelituju času ani peněz, hlavně když vím, že se to zlepší ![]()
I když Samuel se nikdy nevyléčí, drží dietku a bere léky, sem tam zajedeme vyšetřit moč. PKD (cysty v ledvinách) má od narození, ale nikdo to nevěděl. Až mé kamarádce zkolaboval na toto kocour, jela jsem na vet. taky..... Lota ok, Samík má v obou ledvinách cysty. Zatím se drží… ale až cysty utlačí ledviny, přijde nevyhnutelný konec ![]()
Ten nejmenší… je to obyč kocourek, tak jsem si říkala - žádný šlechtěnec, bude zdravý… a prd! Ted budeme rok hlídat a doufat, že se mu zánět plic nevrátí a bude zdravý. Ale neroste
V 8 měsících váží jen 2,6 kg a je velký jak 4 měsíční kotě, prostě neroste, ale lítá jak dělová koule ![]()
Včera si lebedil v králičí kleci a cpal se kedlubnovým listím ![]()
Lakynko, a co říkal vet.dr… jakou má Mio prognozu do budoucna? Dá se to řešit jen dietou nebo bude brát i nějaké léky na ledvinky a močový trakt????
Any píše:
Kaculidobra foto
a kralicek nema kde spat
NO tomu našemu pidikocourovi ted fakt šibe, má asi opožděnou pubertu nebo co, protože co předvádí, to fakt kočky normálně nedělají
Hodila jsem tam králíkovi Bublinovi listy od kedlubnů a ten náš kocourek si je vytahoval ven a hrál si s nimi a baštil to zelené. Tak jsem mu to hodila zpět a on se tam prostě uvelebil. Pak lítali spolu a řádili, až usnuli doslova v objetí ![]()
Takže mám doma tři pubertáky - dítko, králíka a kocoura ![]()
jeeee,Kaculi,to je nadherna fotka ![]()
Moje Cherrynka vzdy Ajku(psa)terorizovala,vyhanela z kresla(a kamakoliv),kousala do zadku a tak..ale kdyz si chtela zdrimnout,porad se za ni cpala..chudak starej pejsek nevedel,chce-li se jen pritulit ci ji zase kousnout do zadnice ![]()
dlouho jsem si myslela, že kocour zlobí králíka, protože ho kousal do uší a za krk, ale pak jsme postupně zjistili, že králík Bubla si hezky okusuje kocourka, když si s ním nechce hrát..... př. když loudil maso od večeře, tak Bublina kolem něj skákal a kousal ho, když vyskočil na gauči, Bubla taky… no komedie jako blázen ![]()
Oni jsou holt dvojka k pohledání
Zvláštní je, že ostatní dvě kočky Bublina nechává a nevšímá si jich ![]()
Tady jsou všichni tři mojí miláčkové chlupatí
![]()
Lakynka píše:
Ta je boží!!!!!!K vet jdu odpoledne..
Určitě pak napiš, jak jste dopadli a co říkal dr. za prognozu. Budu držet palečky ![]()
My máme skvělého vet.dr., fakt bych ho doporučila, ale jste krapet daleko ![]()
Jináč, tohle je jedna z mnoha fotek, co s naším „kočičím pošukem“ máme, protože on je fakt blázen..... Ale je maličký, neroste… Na fotce je s peršanem Samíkem, co má cca asi 3,8 kg. Je oproti němu tak poloviční.
Ale malý sežere kde co, minule mi žral žlutý meloun, jako by to byla nejlepší kočičí lahůdka… ![]()
Ajuše píše:
Ta fotka s tím králíkem jak ho objímá kocour je úžasná
Díky, no oni tak včera chrněli i v kleci od králíka… Já nevím, s čím vším to naše kotě bláznivé je křížené
. Je už čtvrtou kočkou u nás a žádná tohle co on nedělala. Tchýně má doma taky 7 koček a žádná z nich takové lumpárničky nevyváděla… tak fakt nevím, co to máme za exota
![]()
Tak struvity se prý zlepšily odminula (tamten dr v tel to řekl blbě) a jinak horší oxaláty. A z bakterky našli bakterii Ecoly nevim jak se to píše… A to prý dost, takže další atb silnější a neodolný na tohle. No a rovnou dietka Hills zkusíme. Naštěstí je žere bez problémů:) už jsem mu je dala.
JSem si sedla, tak to rozepíšu:)
Struvitů má 20%, takže to prý kleslo a oxylátů 80%.
ta bakterie prý způsobuje to šíleně zvedlé Ph, asi to tam má dlouho. Červené krvinky už naštěstí v moči nebyly, asi přeléčené těma ATB.
Lakynko, tak to je dobře, že už Mio má a papá dietku
Hm, nedávno jsem někde četla, že E. coli bývá docela rezistentní na atb, tak snad konečně nějaká zaberou ![]()
Ten náš chlupatý hladovec chtěl dneska prozkoumat večeři a skočil na ještě hodně horkou plotýnku
No ale už se tváří docela v pohodě, tak snad si moc neublížil…
luon: jj, to mi dr říkal taky že právě zvolil ta, která by měla zabrat
Jaau chudinka a má něco na pacičkách?
Laky: Na tlapičkách jsem nic neviděla, běžel se pak ochladit na dlažbu na terasu a chvíli docela předními packami přešlapoval, takže ho to asi pálilo. Tak jsem mu pak dala ňaminku, no a teď už se tváří normálně ![]()
tak to je dobře, že se ta bakterie dá vyléčit atb. a že Mio papá dietku.
My kupovali od Trovetu granulky, taky dietní (nejprve na oxaláty, pak na ledvinky). Objednávala jsem si to přes net, ono to vyšlo o cosi levnějí a hlavně to dovezli až domů ![]()
Luon, snad to bude dobré a už si bude pamatovat, že na horký sporák se nechodí
......mně zase ten nejmenší lumpík leze pořád do myčky, takže když zavírám, tak musím zkontrolovat obsah, abych neumyla jednou i kocoura ![]()
Včera zase kradl králíkovi květákové listy, se z něj jednou picnu
![]()