Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5579
29.3.11 08:40

Ahojte holky…

ja vas nestiham cist :oops: ale zaregistrovala jsem nemocne, tak preju at se lepsi :hug:
Jinak proc sem vlastne lezu… ta nase ceka kotata, odhaduju, ze fakt ta „majova“ :mrgreen: kdybyste nekdo chtel nebo o nekom vedeli dejte vedet (jsme z Brna). Zatim jsme udali jedno, ale netusim kolik jich bude ani jaka (jestli se spustila s tim rezatym kocourem co nam obcas leze na zahradu tak asi vsechna rezata :lol: ). Pak sem placnu foto, tesim se na ne jak mala holka :oops: :mrgreen: A budou domaci, naucena na zachod. Dik :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
29.3.11 08:52
KačuliKačka:
Luon, snad to bude dobré a už si bude pamatovat, že na horký sporák se nechodí :wink: ......mně zase ten nejmenší lumpík leze pořád do myčky, takže když zavírám, tak musím zkontrolovat obsah, abych neumyla jednou i kocoura :lol:
Včera zase kradl králíkovi květákové listy, se z něj jednou picnu :lol: :lol:

Ahoj, doufám, že si to bude pamatovat, mě to právě nějak překvapilo, je mu už deset a zatím nikdy na horký sporák neskočil. Ale vypadá ok :-)
Tedy, ten váš kocourek, to je číslo :-D Není to tím, že máte tři kočky, je vlastně lichý, tak si našel svého parťáka v králíkovi? Každopádně máte tedy o zábavu postaráno :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
29.3.11 10:05

Holky, mám ty granule dávkovat jak je to tam psané? on po nich jde jak slepice po flusu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
29.3.11 10:39

Lakynko,

já teda nedávkuju, máme stabilně v koupelně tři misky vody a tři misky granulí.

Luon - právě mi kočičí smečka proletěla přes nachystané papíry s přednáškama, takže opět vše pomíchané a rozházené po gauči i zemi :lol: :lol: :lol:

On je Charlie takový fakt zvláštní. Defakto zaplnil prázdné místečko po starém kocourkovi Piškotovi, kterého jsem zdědila po mamince, a který v 06/2010 zemřel na akutní selhání ledvin (měl 12 let). A tak přišel po čase Charlinek. Nejstarší Samík ho přijal do smečky hned a pořád by ho mazlil a olizoval, jenže mrňous se nenechá.
Lotka ho dva měsíce úplně odmítala, syčela na něj, vrčela… a sní se nejvíce nahání, perou se až lítají chlupy (doslova). Ale Charlinek je opečovávaný brouček od přichodu… spinkával nám v náručí, s námi v posteli, ale mazlení a nošení na rukou odmítal od mala… A dneska??? Nemyslitelné vzít ho na ruce a muckat ho, kde že :lol:

Přinesli jsme si Charlieho v září co by 7 týdenní uzlíček, ušák Bubla přibyl do smečky až před vánocema. Zprvu jsemměla strach, aby mu Charlie neublížil, pořád mu žužlal uši :lol:
Pak byl Charlie nemocný, leden a únor jsme ho dávali dokupy, v únoru byl s námi na tři dny na horách, jednak at ho mám u sebe, můžu dávat léky a v případě zhoršení fičet okamžitě na veterinu (denně jsme přes tel. řešili zdravotní stav). Jenže tam měl náš chlapeček absolutní klid a co jsme se vrátili domů, je jak péro z gauče vystřelené, vyvádí neuvěřitelné kousky a lumpárny, žere i to co jiná zvířátka nejí - listy kedlubny, květáku, žlutý meloun, rajčata, okurky, papriku, salát… atd.
A spí snad hodinu přes den, jinak pořád lítá, vymýšlí kde by co by, nahání se s králíkem Bublou navzájem, koušou se do zadků a pak spolu chrní v objetí…

Fakt nevím čím to je, ale je to éro první třídy :lol: :lol: :lol:

Dneska jsem vyjímečně vstávala až v 6 místo v 5:25 a bylo kolem půl a na břiše mi přistál kocour s pohledem - „no co je, vstávej, já mám hlad“ :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
29.3.11 10:46

Omlouvám se za román…

A tady je jedna čerstvá fotka… mrňous nějak nepochopil, že ta police je na kytičky a ne pro kočičky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
29.3.11 10:49

Ok, tak mu to nechám taky tak. Ale zatím to vypadá, že toho sežere dvakrát tolik co normálních granulí :roll: a celou noc pil :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
29.3.11 11:00

Laky,tak jsem nechavala granuli kolik treba a nedavkovala,akorat v noci jsem uz nedavala,kdyz si sezrala,pac se nam pak kulatila :lol: (5,5kg je sice na britaka akorat,ale stacilo ji :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
29.3.11 11:09
Lakynka píše:
Holky, mám ty granule dávkovat jak je to tam psané? on po nich jde jak slepice po flusu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . 8-o

Koukám, že mu chutná, to je dobře :palec:. My dávkujem, ale protože jsme kulatí, musí něco schodit. Jinak bych asi nedávkovala. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
29.3.11 11:28

On teď zhubl 200g během dvou týdnů cca. Tak jestli to dohání… :nevim: no hlavně že to žere:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
29.3.11 11:53
Lakynka píše:
On teď zhubl 200g během dvou týdnů cca. Tak jestli to dohání… :nevim: no hlavně že to žere:)

Jen at se napapká, to svědčí o tom, že je mu lépe :palec: A kdyby začínal tloustnout, tak mu množství omez ;-)
Držím palečky Mio, at už se daří jen a jen dobře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
29.3.11 12:18

děkuju :srdce: . On vlastně i jak teď hodně pije, jsem se divila, že to má tak rychlý účinek, ale asi jo… :think: . předtím totiž skoro nepil, horšilo se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
29.3.11 12:29

Holky, já taky držím palce, aby ti vaši kocourci byli už jen a jen v pořádku :hug:
zkusím přiložit alespoň jednu foto našeho kočičáka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
29.3.11 13:32

Lakynko,

tak to je dobře, že papká i pije dostatečně, to je dobré znamení :palec: Snad už mu bude jen lépe a bude z něj čiperný lumpík :lol:

Luon, tak to je kočičák :palec: Krasavec!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
30.3.11 21:13

Laky taky mám graunele pořád k dispozici celej den v misce :wink: A super že Miovi chutnají :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5910
31.3.11 13:23

Ahoj, omlouvám se že vám sem takhle vpadávám ale sháním kotě :wink: Říkala jsem si že to nebude vůbec problém ale je 8-o Chci zdarma, obyč kočku, žádné PP ani spešl rasa, vlastně i pohlaví je nám jedno :wink: Máme domek a zahradu, u nás v okolí už mají všichni kastrované a koťata žádná :nevim: Nemáte nebo nevíte o někom? Nejlépe Praha a blízké okolí. Kujíííííí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný