Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
eňule, není to náhodou zelenec ? Pokud ano, tak jedovatý není, ale když ho kočky požírají, může způsobovat halucinace. Dobu jsem ho měla na stole, kde mi ho uštipovali, ale Tazmánovi se ty stavy snad začli líbit a žral to ve velkém. To už jsem dala radši z dosahu, protože pak vyváděl jak černá ruka zákona. Lítal a nedal se zastavit ![]()
uaa, holky, tak jsem tu kytku teda našla. To mám tak vždycky štígro, hledám hledám, nemůžu najít, jakmile se někoho zeptám, tak to najdu. Tak by to měl být zelnec a podle toho, co jsem se dočetla, tak nebezpečný není. Ale přesto budu kočku bedlivě sledovat ![]()
Kakiko, děkuji za radu. Teda kdyby tahle naše bosorka měla zlobit ještě víc, tak mě asi trefí šlak
. Asi kytku pověsím ke stropu, nebo někomu daruju, jinak to nevidím. Je to už tak divoška. ![]()
zkus kytičku zavěsit, je to vděčný a nenáročný společník a krásně oživuje prostory ![]()
Já ted nasela kočkám obilí do truhlíku (lepší než kočičí tráva), at mají co žvýkat… náš nejmenší, 9m Charlie nepohrdne ani kedlubnovým listím a krade listy králíkovi z klece
![]()
Kačuli, tak s obilím mě kocouři poslali do zelených hájů. Jediné, co jsou ochotni spásat, je šáchor. No a pak ten zelenec ![]()
Kakika píše:
Kačuli, tak s obilím mě kocouři poslali do zelených hájů. Jediné, co jsou ochotni spásat, je šáchor. No a pak ten zelenec
![]()
tak to je blbý..... u nás obilí jede, květináč je už zlikvidovaný, ted přijde na řadu už obrostlý truhlík ![]()
Ale neboj se, že by nezkoušeli i jiné… mám v koupelně Nolinu, a ten nejmenší prevít si přes umvadlo vyleze až tam, na nejvrchnější polici, sháže mi parfémy a cpe se…
![]()
KačuliKačka píše:Kakika píše:
Kačuli, tak s obilím mě kocouři poslali do zelených hájů. Jediné, co jsou ochotni spásat, je šáchor. No a pak ten zelenec![]()
tak to je blbý..... u nás obilí jede, květináč je už zlikvidovaný, ted přijde na řadu už obrostlý truhlík
Ale neboj se, že by nezkoušeli i jiné… mám v koupelně Nolinu, a ten nejmenší prevít si přes umvadlo vyleze až tam, na nejvrchnější polici, sháže mi parfémy a cpe se…![]()
uuáááá, to bych ho hnala
Nolinu jsem měla, ale tak jako většina kytek..nepřežila moji přílišnou péči. Od té doby, co mám dítě a nemám na kytky čas, tak se jim daří čím dál víc ![]()
však jsem ho taky hnala a taky dostal pár plácanců na zadek… to si tak ráno v polospánku myju obličej a cosi mě zalechtá na ruce… otevřu oko a hle.. vedle mě na umyvadle čučmendí pidikocour
s výrazem toho největšího neviňátka ![]()
Ale fialový šťavel sežral jen jednou, vyzvracel to a od té doby je klid a nekoušou mi ho
Jedovatý není
ale asi byl řádně kyselý ![]()
Ale peršan Mumu mi sežral tučnici - malou masožravku, nejprve květ, pak zbytek rostlinky, tak to byl taky kravál
Ale on jak něco vyvede, tak na 2 hodiny zmizí jako by ani nebyl
Pak opatrně vyleze a jako by si říkal: „už jí to přešlo? Nebo dostanu výprask???“ ![]()
Kakika píše:
Od té doby, co mám dítě a nemám na kytky čas, tak se jim daří čím dál víc
Já od té doby, co dítě přišlo do puberty, u kytek relaxuju… jinak se ten můj puboš rozhodl, že v 8.tř. propadne z matiky a výtvarky
. To byl včera u nás doma fičák
… i kočky zdrhly ![]()
z výtvarky
![]()
tak to bych doma asi musela mít prales…co bych musela…jestli bude dítko po tatínkovi, tak už abych začla ty baobaby shánět ![]()
Kakika píše:
z výtvarky![]()
tak to bych doma asi musela mít prales…co bych musela…jestli bude dítko po tatínkovi, tak už abych začla ty baobaby shánět
My s pubertou nemáme problém, co se týká chování, ale začal těžce kašlat na školu, ex. to neřeší a háže vinu na mně, nemá zájem pomoci a já jsem po včerejšku na vážkách, zda mu dát ještě čas a zkusit to s až vojenským režimem nebo už požádat mou bývalou prof. o konzultaci - je dětským psychologem.
A ve výtvarce - prostě nenosí pomůcky, sere na to, neřeší… fakt na facky
![]()
U nás je nevýhoda střešních oken, tak nedám kytky, takže jsem omezená prostorem i ´pouhým 1 oknem s parapetem. Bydlíme v podkroví, takže mám maličko prostoru pro mé kytičky ![]()
Kačuli, já bych s tou psycholožkou neváhala. Však konzultace není za trest, pouze ti může ujasnit, proč to to nebohé dítě dělá. Jako, propadat z matiky..to bych ještě brala, že mu asi nejde, ale výtvarka? To už je fakt lajdáctví. Radši se zeptat hned a zkusit to řešit, než měsíc před vysvědčením
Noo, držím pěsti. Brácha taky dost zjankovatěl..tedy až na střední, ale dostal se do třídy, kde bylo IN propadat, tak se z jedničkáře stal taky propadající. A on to tedy dotáhl do konce a fakt propadl (jako většina třídy..to nepochopíš
)
tý jo, Kačuli, tak to musí být fakt doma veselo. Tak přeju pevné nervy!! Já když si vzpomenu, jak jsem byla v pubertě… propadat jsem teda nechtěla, ale jak já byla drzá
![]()
Jinak s těma kytkama je to fakt prča. Pobavily mě ty kedlubnový listy
. Chudák králík, kočka mu krade žrádlo
. Já jsem si doma u mamči vypiplala takovej krásnej benjamín, do výšky má asi metr, krásnou kulatou korunu, pak se dočtu, že taky kočkám nedělá moc dobře, takže místo obýváku, kde měl být, je v kuchyni, kam kočky sice chodí, ovšem pouze, když jsme doma. Moc si ho teda nevšímají, ale čas od času si vyzkouší, jesli náhodou není jedlej, takže nechat jim ho napospas někde v obýváku, to raději nee. Zelenec teda usadím někde u stropu, nejlépe dostatečně daleko od záclon nebo rohů, páč jsem si jistá, že ta moje treperenda flekatá by si pro tu dobrotu klidně vyšplahala.
eňule, přinejmenším ji bude zajímat, co to vlastně schováváš tak vysoko ![]()
tak s výtvarkou bojujeme od 6.tř. a nejen my, většina rodičů má výhrady k přístupu paní uč.
Ale včera jsem mu nastavila takový režim, že se z toho voloupe, smrad jeden
A on ví, že já jsem schopná dodržet to, co řeknu. Klidně mu tu ostudu udělám, nechám ho rupnout, ale od září by šel do jiné školy… tak to mu zklaplo. Dnes už mi psal meil na učitele z matiky, prosila jsem ho po spolupráci při zasílání učiva a ukolů. A malý je ted držený zkrátka… jen teda jeho otec, toj e taky mamlas na entou ![]()
Eňulo, mám kocoura i vyfoceného, jak řádí s králíkem v kleci
Díky těžké nemoci přestal růst, takže je pořád mrňavý, tak se do klece vejde ![]()