Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1965
10.4.11 15:43

Tak vecer chudak zvladl pocurat pracovni stul i s papirama a zidli :roll: A v noci jsem ho radsi zavreli do kuchyne a rano byla pocurana cela kuchyn a chodba. Tak jsem volala dr., ze snad dobry. Rano byl i dvakrat na zachodku, ale to bylo opravdu jenom par kapek. Ovsem od rana zase nic…tak ted teda nevim :think:
Na zachod teda nechodi, tak se mu asi nechce. Ale ze uz ani neucurava. Me to znervoznuje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
10.4.11 15:45

Buraku jak pises, ze po te injekci se vycural venku a pak doma na zachodku jenom par kapek. Pak uz byl v pohode? On mi pripada tak nejak „mimo“. Sice mi dr. rikala, ze mu nebude hned dobre, ale i tak nevim jak pocnat, ze je to v poradku a pomaha to a nebo ze se mu to zase stoplo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
10.4.11 16:45

Brumlo tak mu zkus lehce prohmatat bříško. Někde na úrovni zadních nohou bys měla cítit močák - pokud ho má plnej. Hlavně hlídej, jestli pije. ABy si chudák neodrovnal ledviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
10.4.11 19:58
eňula píše:
Brumlo tak mu zkus lehce prohmatat bříško. Někde na úrovni zadních nohou bys měla cítit močák - pokud ho má plnej. Hlavně hlídej, jestli pije. ABy si chudák neodrovnal ledviny.

No mne vcera ta veterinarka dala kurz hledani mocaku :mrgreen: Takze vcera jsem tam v ordinaci opravdu ten tenisak nahmatala.
Ale je to dobry…on byl asi spatnej z tech injekci. Ted uz zacina byt opet tak jak driv :palec: Odpoledne jak byl jeste tak spatnej, tak opet pocural drahousovo kreslo u kompu. Pak jeste nejaka ta louzicka v kuchyni. A vypada to, ze po tom se mu udelalo mnohem lip :dance: Ovsem uz by mohl zacit chodit na zachod. Silene to tu smrdi, jak pocural dlazbu, tak se to cucnulo do spar :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
10.4.11 20:27

Brumlo, držím palce, aby byl kočičák v pořádku. S těma spárama ti asi moc neporadím :-( . Ale určitě na to bude nějaká babičkovská rada (jako ocet či tak něco - ovšem obávám se, že ten by zrovna i tu dlažbu mohl zničit).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
10.4.11 22:02

Brumlo v sobotu co jsme byli na tý první injekci,to byl ještě takový nijaký,ale v neděli už byl lepší a dokonce se honil s Bastinou.Dávala jsem ho na záchod tak každý dvě hodiny,sám tam nechodil,ale v neděli počůral dvakrát holce věci a od pondělka už chodil sám na záchod.Dávala jsem mu víc pít,pouštěla mu častěji kohoutek on z něj strašně rád pije a jak slyší,že si jdeš umejt ruce tak letí jako blesk,aby se napil.Kočka taky pije dost z kohoutku,ale ta neběhá při každém puštění vody jako Sam,protože to neslyší.Přemejšlela jsem,že jim koupím tu kočičí fontánku,ale myslím si že by u nás dlouho nevydržela.Protože Když Bastina pije tak to je tanec,ale doslova.To jsem v životě neviděla aby kočka při pití takhle vyváděla.Pije dlouho,protože u toho fakt tancuje,předníma nohama hrabe nebo přešlapuje jako při pití od kočky,mezitím tu vodu stačí tak dvakrát vylejt a okolo misky se stačí otočit nejmíň třikrát :nevim: .Musela jsem koupit těžkou kameninovou misku,aby jí nemohla tak snadno vylejvat,ale stejně se jí to ještě někdy povede.No nevím jestli je to tou hluchotou,ale občas je fakt divná :think: děti jí říkají,že je to náš Ú.D. což znamená úplnej debil :mrgreen: ale jinak je to naše zlatíčko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
10.4.11 23:00
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
10.4.11 23:46

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: prý Ú.D. Mám dost :mrgreen:
Buráku my jsme taky museli kupovat větší a těžší misku, naše Dadunka se v jednom kuse bavila tím, že vylejvala vodu… Strašná sranda pro ni. Koukala, jak to z toho pěkně šplouchá 8-o . A tancování taky známe - „bude se pít líp z týhle nebo týhle strany?“ A přešlapuje… No, s kočkama je fakt prča. Teda pokud mě zrovna nad ránem opakovaně nevytahujou z postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
11.4.11 07:27

Brumlo,

to je mi líto, že má kočička takové problémy :-( My jedeme dietku od Trovetu - první na struvity, ted máme ledvinovou. Kupuju to přes net na www.svetkrmiv.cz ;-) Mají i kapsičky a konzervičky, levnější než na veterinách.
Nicméně držím palečky, at je co nejdříve zase v pořádku :palec:

Buráku,
naše Lota chodí pít vodu zásadně z vany, takže ráno už sedí na vaně a čeká, až zašpuntuju a napustím louži vody. Malý Charlie se to naučil taky, leze i do dřezu, takže už do ničeho nedávám pro jistotu jar..... hlavně, že mají 3 misky vody v koupelně :lol: Samík vždy tlapkou „odhrabe“ cosi pomyslného u misek a odstrčí misky s granulema, aby se mohl napít :lol:
A vodu máme taky pořád vylitou - Lota a Charlie… občas taky na zabití… zrovna včera jsem měla blbý den, do toho mi Charlie, krom jiných darebáren, vylil vodu ze škopku, takže koupelna plavala, tak dostal už výprask za ty své lumpárny :cert: A jak se v noci tulil, prevít jeden :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
11.4.11 08:26

Něco pro zasmání se… těch videjí je tam více ;-)

http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
11.4.11 12:05

Ahojky, ráda bych se pochlubila, že jsem pro náš útulek zřídila službu DMS, tak kdyby jste některá z Vás kočkomilky chtěly poslat smsku pro kočičky a pár pejsků přikládám letáček :-)

Dárcovskou SMS zašlete na číslo 87 777 ve tvaru DMS KOCICINADEJE . Cena DMS je 30 Kč, Kočičí naděje obdrží 27 Kč. Pokud nás budete chtít podpořit dlouhodobě můžete přispívat pravidelně každý měsíc po dobu jednoho roku. Stačí odeslat SMS ve tvaru DMS ROK KOCICINADEJE na číslo 87 777 a každý měsíc Vám bude automaticky odečtena částka 30 Kč. Děkujeme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
11.4.11 12:37

Ahojte :-)

Tak u nas pocuranek furt cura vsude…jenom ne na zachode (no aspon, ze cura) :zed: Uz tu fakt mame luxusni smradek. Doufam, ze se nekdo nepozve na navstevu :roll:
enule ten ocet uz me taky napadl. Jednou za cas naredenym octem stejne cistim ty spary. I kdyz pochybuju, ze ocet vyzere i ten smrad :nevim: Uz jsem zkousela Sanytol. Ale mam zase strach, ze to potom spatne oplachnu…a to by asi nebylo zrovna nejlepsi na zvireci tlapky.

U nas maji vsichni tri spolecnou misku. Je to velka psi miska ve stojanku, takze nastesti neprevraci. Ovsem Mates si tam z oblibou hazi mysi a pak je lovi, takze taky voda vsude :mrgreen:

Burak píše: …děti jí říkají,že je to náš Ú.D. což znamená úplnej debil :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
11.4.11 20:03

Brumlo tak lituju celou vaši domácnost. Kocoura, že je chudák po těch pigárách celej mimo a asi ho to ještě zlobí, a zbytek osazenstva, že musí čistit loužičky a čichat ten odér. Jenže když miluješ, není co řešit - jak říká reklama na Kofolu. Co se týče toho strachu z těch toxinů, tak to já jsem uplný šílenec. Než kočky pustím třeba jen na tu blbou umytou podlahu, tak jsem schopná to přešudlat do čista snad 6×. Jinak na počůranej kobeec nebo tak mám doma čistící prostředek přímo proti zápachu zvířecích nehod, jmenuje se to Xanto (taková obří pixsla,celá růžová). Na dlaždičky, nebo plovoučku to nejspíš není (proto jsem předtím psala, že s těma spárama nepomohu), ale myslím, že toto celkem úspěšně dostane smrad z textilií. Koupila jsem to při nehodě naší Dadulky, která se počůrala mimo záchod, když u nás byla návštěva (je to totiž hrozný bojísek). Sice byla v záchodku, ovšem připravená každou chvíli prchnout čůrala ve stoje a tedy mimo mísu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1965
11.4.11 20:19
eňula píše: …když miluješ, není co řešit

Pravda…pravda… :pankac: :palec: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
12.4.11 09:04

Brumlo,

tak to mě mrzí,že kočičák loužičkuje… snad se to brzy upraví a bude zase pořádníček a čůrat jen na píseček, držíme palečky!!!! :palec:

U nás je už velikonoční výzdoba, plastová vajíčka jsou od neděle navěšené na vrbovém proutí v chodbě a zatím jsou tam všechny, což se divím :lol: Ten nejstarší - Samík - loni očesal na co dosáhl, to samé i s baňkama v zimě. Malý Charlie si toho ani nevšiml… ten včera sejmul sušák s prádlem… to byl úúúúprk :lol: :mrgreen:

Ale koupila jsem si včera na ozdobu barevné peříčka na drátku… no to bylo doma pozdvižení, všichni tři chlupáči se mi do toho pustili, tak dnes zkusím koupit čisté pérka a navážu jim to na špagátek, at si můžou hrát a řádit ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný