Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
506
15.4.11 10:05

no a ted jestli se najde nejaky novy chlap tak si proste bude muset zvyknout na moje dve plysandy a moji malou drezerku :mrgreen:
a tady jeste nas nalezenec :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
15.4.11 10:09

jasterica Tyjo, to ses odvaha pustit rocaka ke koťatum (jsou teda úžasný :mrgreen: ). My teď máme úplně čerstvý dvě (ve středu se narodily) ale nejmenší knim nemůžu pustit ani náhodou, rozmačkala by je… A jen se chci zeptat, měly svůj záchod nebo je brala kočka na svůj? A co tam máš za písek, vypadá krásně jemňoučce?Dík

A ještě jenom dotaz, jak dlouho po porodu by měla jak kočka tak kaťata k vetovi? Za předpokladu, že se zdá vše v pořádku?
Dík moc a omlouvám se, že se sem vetřu jen tak občas, moc nestíhám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
15.4.11 10:13
jasterica píše:
no a ted jestli se najde nejaky novy chlap tak si proste bude muset zvyknout na moje dve plysandy a moji malou drezerku :mrgreen:
a tady jeste nas nalezenec :-D

Máš doma fakt krasavice :palec: :palec: :palec:

Včera jsem jen tak konstatovala, že tomu našemu kočičímu pubošovi by bodl nějaku puboš kamarád (myšleno 4. kočka) a už jen pohled přítele naznačoval, že teda s tím at ani náhodou nepočítám :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzukaa
15.4.11 10:15

ahojky mam asi 4deni kotatka a chci se zeptat jak poznam ze nase kocka nema mliko?? mamka se o ne dobre stara ale prijde mi ze od vcera nejak moc mnoukaji a sou nespokojeni

• Citovat
  • Upravit
5579

Kačuli Mě zatím neprojde ani druhá :-( ale pracuju na tom, jednou bude :mrgreen: a ironie je, že já původně kočku vůbec nechtěla, teď je to prostě můj mazel, dokonce mě vyžadovala u porodu 8-o :mrgreen:

Příspěvek upraven 15.04.11 v 10:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
zuzukaa píše:
ahojky mam asi 4deni kotatka a chci se zeptat jak poznam ze nase kocka nema mliko?? mamka se o ne dobre stara ale prijde mi ze od vcera nejak moc mnoukaji a sou nespokojeni

Zkus jí jemně zmáčknout cecík, jestli vytéká mlíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
15.4.11 10:18
doriang píše:
Kačuli Mě zatím neprojde ani druhá :-( ale pracuju na tom, jednou bude :mrgreen:

JJ, to věřím, však chlapa udoláš :palec:

Jinak výborný je písek Zverlit extra jemný (růžová barva) nebo extra jemný s vůní (fialový). Používám je pro všechny tři kočičáky, občas se nám v tom vyrochní i králík. Je výborný, dobře hrudkuje a zametá z koberce :lol:
Cena: růžový cca 78 - 80 kč; fialový kupuju za 91-92 kč :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
15.4.11 10:18

zuzukaa A nemaji třeba problém se přisát? Já těm našim musím občas pomoct :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
15.4.11 10:20

kačuli A jak často to celý měníš - jako vybírám samozřejmě denně, ale komplet celý záchod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
15.4.11 10:25
doriang píše:
kačuli A jak často to celý měníš - jako vybírám samozřejmě denně, ale komplet celý záchod?

Normálně 1-2× denně vybírám bobky a hrudky ( na 3 kočky máme 2 záchůdky) a písek postupně dosypávám. Sem tam, jednou za čas, vysypu čistý písek do bedny, vymyju záchůdky a pak zase nasypu písek… ale to fakt jen občas. U nás naštěstí čůrají jen do písku (ne na boky krytého záchůdku), s vyhazováním písku ven už je to horší… Lota hrabe jak o život, že je to přes půl chodby :lol: a králík je taky „šikovný“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
15.4.11 10:32

kaculi Dik moc, zverlit už jsem objevila, k vyzvednutí u nás za rohem, tak ho vyzkoušíme :-D

A ti naši čumáci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
15.4.11 10:46

hele odvaha, ja ji je postupne ukazovala kdyz byly jeste moc malinke, a pak kdyz zacali sami skoumat byt tak proste jsem jen dohlizela aby jim neco neprovedla, ale jinak jsem je nechala a doslo to tak daleko ze posledni kocourek, ktereho jsme meli cca pul roku, tak s tim byly silena dvojka :mrgreen: ten ji chodil jeste provokovat, nechal si od ni vazne vse :mrgreen:
jinak pisek meli jsme jen jeden,kazdy druhy den komplet na vyhozeni, kdyz jsem u prvnich kotat jim dala zvlast tak to meli akorat na hrani a delani bordelu :mrgreen:
jinak u nas oba porody me do postele :mrgreen: :mrgreen: a nehla se s nima pryc dokud nezacali sami se stehovat, jak jsem ji krabici odnesla, tak mi je natahala spatky :mrgreen: takze jsem spavala s krabici v postely :mrgreen: :mrgreen:
a mlicko, neboj ono se spusti a kotata pisti, skus je jestli mas digi vahu vazit rano a vecer jestli pribyvaji a jestli jo, tak se netrap ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
15.4.11 10:47

jo a ten pisek je obyc. z lidlova ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
15.4.11 10:48
A ti naši čumáci :)

ti jsou sladci :oops: ja chci taky jeste jedny kotatkaaaaaaaaaaaa :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
15.4.11 10:57

Doriang,

jsou úúúžasnááááá… miminka malinká :huban:

Náš Charlie byl taky k upusinkování… a ted? Občas na vraždu :cert: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný