Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
no a ted jestli se najde nejaky novy chlap tak si proste bude muset zvyknout na moje dve plysandy a moji malou drezerku ![]()
a tady jeste nas nalezenec ![]()
jasterica Tyjo, to ses odvaha pustit rocaka ke koťatum (jsou teda úžasný
). My teď máme úplně čerstvý dvě (ve středu se narodily) ale nejmenší knim nemůžu pustit ani náhodou, rozmačkala by je… A jen se chci zeptat, měly svůj záchod nebo je brala kočka na svůj? A co tam máš za písek, vypadá krásně jemňoučce?Dík
A ještě jenom dotaz, jak dlouho po porodu by měla jak kočka tak kaťata k vetovi? Za předpokladu, že se zdá vše v pořádku?
Dík moc a omlouvám se, že se sem vetřu jen tak občas, moc nestíhám ![]()
jasterica píše:
no a ted jestli se najde nejaky novy chlap tak si proste bude muset zvyknout na moje dve plysandy a moji malou drezerku
a tady jeste nas nalezenec
Máš doma fakt krasavice
![]()
Včera jsem jen tak konstatovala, že tomu našemu kočičímu pubošovi by bodl nějaku puboš kamarád (myšleno 4. kočka) a už jen pohled přítele naznačoval, že teda s tím at ani náhodou nepočítám
![]()
ahojky mam asi 4deni kotatka a chci se zeptat jak poznam ze nase kocka nema mliko?? mamka se o ne dobre stara ale prijde mi ze od vcera nejak moc mnoukaji a sou nespokojeni
Kačuli Mě zatím neprojde ani druhá
ale pracuju na tom, jednou bude
a ironie je, že já původně kočku vůbec nechtěla, teď je to prostě můj mazel, dokonce mě vyžadovala u porodu
![]()
Příspěvek upraven 15.04.11 v 10:17
zuzukaa píše:
ahojky mam asi 4deni kotatka a chci se zeptat jak poznam ze nase kocka nema mliko?? mamka se o ne dobre stara ale prijde mi ze od vcera nejak moc mnoukaji a sou nespokojeni
Zkus jí jemně zmáčknout cecík, jestli vytéká mlíčko.
doriang píše:
Kačuli Mě zatím neprojde ani druháale pracuju na tom, jednou bude
JJ, to věřím, však chlapa udoláš ![]()
Jinak výborný je písek Zverlit extra jemný (růžová barva) nebo extra jemný s vůní (fialový). Používám je pro všechny tři kočičáky, občas se nám v tom vyrochní i králík. Je výborný, dobře hrudkuje a zametá z koberce ![]()
Cena: růžový cca 78 - 80 kč; fialový kupuju za 91-92 kč ![]()
zuzukaa A nemaji třeba problém se přisát? Já těm našim musím občas pomoct ![]()
kačuli A jak často to celý měníš - jako vybírám samozřejmě denně, ale komplet celý záchod?
doriang píše:
kačuli A jak často to celý měníš - jako vybírám samozřejmě denně, ale komplet celý záchod?
Normálně 1-2× denně vybírám bobky a hrudky ( na 3 kočky máme 2 záchůdky) a písek postupně dosypávám. Sem tam, jednou za čas, vysypu čistý písek do bedny, vymyju záchůdky a pak zase nasypu písek… ale to fakt jen občas. U nás naštěstí čůrají jen do písku (ne na boky krytého záchůdku), s vyhazováním písku ven už je to horší… Lota hrabe jak o život, že je to přes půl chodby
a králík je taky „šikovný“ ![]()
kaculi Dik moc, zverlit už jsem objevila, k vyzvednutí u nás za rohem, tak ho vyzkoušíme ![]()
A ti naši čumáci ![]()
hele odvaha, ja ji je postupne ukazovala kdyz byly jeste moc malinke, a pak kdyz zacali sami skoumat byt tak proste jsem jen dohlizela aby jim neco neprovedla, ale jinak jsem je nechala a doslo to tak daleko ze posledni kocourek, ktereho jsme meli cca pul roku, tak s tim byly silena dvojka
ten ji chodil jeste provokovat, nechal si od ni vazne vse ![]()
jinak pisek meli jsme jen jeden,kazdy druhy den komplet na vyhozeni, kdyz jsem u prvnich kotat jim dala zvlast tak to meli akorat na hrani a delani bordelu ![]()
jinak u nas oba porody me do postele
a nehla se s nima pryc dokud nezacali sami se stehovat, jak jsem ji krabici odnesla, tak mi je natahala spatky
takze jsem spavala s krabici v postely
![]()
a mlicko, neboj ono se spusti a kotata pisti, skus je jestli mas digi vahu vazit rano a vecer jestli pribyvaji a jestli jo, tak se netrap ![]()
ti jsou sladci
ja chci taky jeste jedny kotatkaaaaaaaaaaaa ![]()
jsou úúúžasnááááá… miminka malinká ![]()
Náš Charlie byl taky k upusinkování… a ted? Občas na vraždu
![]()