Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
18.4.11 07:50

Kakiko,

tak u nás se na gauči taky rozvalují zvířátka… ale teda když si chci sedout, tak je vyšprtnu… protože aspon gauč aby mi zůstal volný, jinak totiž spí všude a na všem :lol:
Ale nevím jak vaše kočenky, naše mění po určité době své oblíbené místa, takže př. měsíc spí na židli a nedejbože, abych z ní vstala, když se tam dorvu první… apak zase chrní jinde ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
18.4.11 08:01

Jojo, u nás máme taky řadu oblíbených míst (1 ze 4 židlí v kuchyni, stůl, skříň,…). Ale ani si je tak holky čas od času nemění, jak moje vyčůranější kočka mojí mazlivější kočku vždycky po čase z jejího pelíšku vyhodí stylem: „teď to tady zabírám já“.
Zrovna týden zpět jsme extra kvůli kočině dávali k oknu poličku, aby tam mohla hají, protože miluje koukání a následné hajání u okna :-) .
A jinak v ložnici to máme půl na půl. Půlka postele je naše a půlka kočičí :mrgreen: . My s manželem stejně nevyužijeme víc jak polovinu, protože jsme zvyklí spát přitulení, takže vedle hlavy má vyskládanou peřinu jedna míca (tam spí prostě pořád. Jak se večer zhasne, tak se upeleší a spí tam až do rána) a uprostřed postýlky spí s polštářkem druhá míca, ale ta se většinou přestěhuje právě k oknu :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
18.4.11 08:51

Ahojky všem :-D Tak u nás mají taky oblíbená místa,funguje to tak, že si kocour najde místo a jak to zjistí kočka okamžitě to místečko chce taky. A kocour je trdlo,tak něž aby ho kočka otravovala tak se zvedne a jde pryč,a Bastina vždy vítězoslavně ulehne.
Opět máme čůrací problémy a zase chodíme k vet na injekce od soboty,rovnou jsem mu koupila dietu Trovet.Moc mu to nejede,ale pastu už líže sám z prstu,ze lžičky nechce.No nevím jak to budu dělat s krmením,oba kolem mě krouží, že mají prázdné mističky,dávám jim teď každýmu zvlášť a oni to nějak nechápou,byli zvyklí baštit spolu.Docela mě rozesmála kočka,šla zjistit cože to ten Sam má za baštu,dlouze to očmuchala a pak to začala zahrabávat jako bobek na záchodě :mrgreen: Tak to asi fakt nebude nic moc,Sam to taky moc nežere, ale snaží se aspoň po troškách když mu dám, ale jemu to neuškodí aspoň trošku zhubne je to takový naše sedmikilový prasátko :-) Asi se budou hodně divit,že budou mít přes den prázdný mističky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
18.4.11 08:53

Jedna spací póza Samíka :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
18.4.11 09:31

Náš milovaný kocou je magor,fakt,už mě štve,pravidelně mu měním vodu,doplňuji,aby měl čerstvou,a on ten blbec chlemtá vodu z vázy kde jsou kytky,nebo vylízává dřez.Nevim,co je na staré vodě s kytek,nebo na vylizování dřezu tak chutného.Chápete to?

• Citovat
  • Upravit
506
18.4.11 10:55

dada chapu :mrgreen:
mam doma to stejne a ted jsem jim navic poridila uzasne pititko :mrgreen: kouli s rybkou :mrgreen:
jedna dokonce oblizuje vysrazenou vodu na dverich balkonu, nebo okne :mrgreen: proste jsou to cvoci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
18.4.11 11:11

Pěkné :-) ,i ta rybka :lol: ,gurmáni :lol:

• Citovat
  • Upravit
1076
18.4.11 12:22

Buráku a dělali jste teda ty testy? Ony ty diety jsou na několik typů problémů. Jestli ho trápí struvity, tak nemůže krmení na oxaláty a naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
18.4.11 13:25
dada1511 píše:
Náš milovaný kocou je magor,fakt,už mě štve,pravidelně mu měním vodu,doplňuji,aby měl čerstvou,a on ten blbec chlemtá vodu z vázy kde jsou kytky,nebo vylízává dřez.Nevim,co je na staré vodě s kytek,nebo na vylizování dřezu tak chutného.Chápete to?

Dado,

tak naše kočky mají denně čistou vodu ve 3 miskách a přesto Lotka pije vodu z vany, Charlie se to naučil taky a k tomu oba lezou do dřezu, takže už do ničeho nedávám ve dřezu jar, at se ti dva pitomečkové neotráví ještě tímhle :think:
Náš starý jezevčík Filípek pil vodu zásadně z plechové konvičky za ledničkou, kde měla babi odstátou vodu na kytky :lol:

Trovety - no nevím, naše kočky měly dlouho trovet, ted trošku bojuju s financema, takže jedeme na puriny pro kastráty, ale obojí baštili všichni tři, i mrňous a dokonce tchýniny kočky si taky občas daly, když k nám vlítly ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
19.4.11 22:52

Laky tak vidím u vás taky žádný dobrý zprávy :-( A to už to vypadalo tak suprově,ale držím palečky ať seto zase spraví :hug:

No a u nás Bednuš má furt písek v moči sice se to od minula trochu zlepšilo (i teď jsem se na to dívala přes mikroskop) ale už je to fakt dlouho (od října min.roku) chudák musí mít furt dietu jen granule.To s takovou bude vážit jak pírko :roll: No a za měsíc zas na kontrolu.

Fotečky a příběhy užasný :palec:

Jo a vodu Bednuš chlemtá tay všudemožně.Akorát je pěknej rozežránek teda vlastně byla teď už to nemůže,ale když jsem si nalila mléko tak si lízla tak jednou-se asi spletla,ale jakmile jsem měla kakao,tak to by ho vychlemtala klidně celé 8-o :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
19.4.11 23:05

Ahojky, zítra budou výsledky moči. Já myslím, že už prostě značkuje, smrdí neuvěřitelně. Málem jsem se poblila, když jsem brala tu moč dneska :jazyk: .

A tady jedna milující dvojka:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
20.4.11 06:50

laky Tak to drzim pesti, at uz je to fakt jen znackovani. Uzasna fotka :mrgreen: :mrgreen:

Vodu ta nase chlemta taky vsude, mam dojem, ze kocka se sice vody lehce boji, ale desne ji pritahuje tekouci voda. Jak pustim v kuchyni kohoutem mam ji vedle drezu na lince :mrgreen: a znamym leze az na zachod a ceka az se splachne :lol: Jo a perla, o vikendu, nez kocka porodila, u nas tchyne hlidala nejmensi lidske kote a uvarila si urologickej caj, nez malou umyla a prevlekla do pyzama, kocka mela pul hrnku v sobe, tak to vylila a dobry, ze si udela rano. Krabicku s tema sackama nechala lezet na lince, rano prisla krabicka roztrhana, sacky taky rozkousany vysypany… Te nasi zrzce tam muselo neco hrozne vonet, bo byla jak urvana ze retezu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
20.4.11 07:26

Mono,

zkus se podívat na www.svetkrmiv.cz
Jsou tam různé veterinární dietky a nejen granule, ale i spešl kapsičky pro kočičky s onemocněním ledvin a močových cest. Sice je to dražší, ale proč nedopřát těm našim chlupatým miláčkům, že???? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
20.4.11 13:40

Doriang :mrgreen: :mrgreen: aspoň, že kočka nebude trpět na ledviny, tchýně to musí přežít :mrgreen: Nevím tedy, co urol. čaj obsahuje, ale pokud je v něm máta..nebo ještě líp, kozlík lékařský, tak mě to vůbec nepřekvapí.

Abych vás tu pobavila, tak v neděli se mi stala hrozná věc. O půl osmé jsme přicházeli domů. Dost pozdě, normálně už má v sobě Luky porci kaše..takže spěch, honem kaši, honem koupat, honem uspat. Jenže nechtěl usnout. V devět mi najednou trklo, že jsem neviděla Berryho. Nahnala jsem do pokoje přítele s tím, že nevím, kde je Berry, že nám musel proběhnout. Ten přiznal, že naposled ho viděl při příchodu, jak jde ze dveří, ale Luky ho začal tlačit před sebou zpátky do bytu, takže to bral jako že je doma. Tak jsem se rychle oblékla, nazula boty, s tím, že nejspíš půjdu trasu k našim, kudy jsme nejčastěji chodili, v naději, že si to ještě pamatuje a po cestě ho potkám. Otevřu dveře a z té tmy se ozve hlasité „vrrrrrrrr“, kocour vyleze z pod golfek, co parkujeme u bytu a hrdě vleze dovnitř :mrgreen: Spadl mi kámen ze srdce, jen Tazmán mě vytočil, protože on to jistě celou dobu věděl, že je Berry venku a přitom měl naprosto spokojený blažený výraz, že je doma konečně jednička :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
22.4.11 08:24

Ahojky,

tak dneska v noci u nás byl jeden kocour od tchýně - ten nejhodnější. Bylo na něm vidět, že mu chybí „lidská smečka“, tak ho přítel vzal k nám nahoru. V noci koukám, co to vedle mně je a on to Princátko :lol:
Jenže chlapec si ustlal přímo na mně a že neváží zrovna tak málo, jako náš Charlie :lol: No co už… když se táááák mazlil a tulil ;-)
Jen naše kočky z toho byly vedle, co to jako má znamenat :mrgreen: Samík i Charlie na něho chodili nakukovat, kdo to tam jako cizopasí v jejich posteli s jejich člověkama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný