Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1965
29.4.11 19:25

dada ja bych kocoury do ciziho prostredi nedala, asi by je treflo :lol: Takze nam vzdycky hlida mamka u nas doma :palec:

Takze ja byt Tebou, tak uplatim sousedku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
29.4.11 19:46

Dado, taky bych hlasovala pro uplacení sousedky. Myslím, že by to mohl být pro kocoura nejmenší stres :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
29.4.11 23:24

Za mě taky nechat doma číča by byla jinde fakt ve stresu.takže uplatit sousedku.

Já taky když už někam jedem tak nechávám číču hlídat mamkou,případně tchýní :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
1.5.11 11:17

Ahojky holky :kytka:
Tak já bych osobně taky někoho uplatila nebo zaůkolovala,aby mi chodil krmit kočky domů.Nedovedu si představit,že bych je dávala někam do cizího.
Pořád válčíme s čůráním,nečůráním.Sam sice čůrá,ale sám si nedojde,musíme to hlídat a dávat ho na záchod,jak ho tam dáme tak čůrá,ale sám tam nevleze,tak nevím co s tím.Chodíme pořád na injekce atb,předevčírem mu přestal píchat uvolňovací,ale stejně sám nejde.Dietka stále nejede,moc toho nesežerou,dávám jim stále dohromady,no aspoň to zatím neleze do peněz když toho moc nesežerou.To co by měli mít na den tak mají na dva.Jinak už s ním šijou všichni čerti :twisted: a řádí s Bastinou o sto šest,takže je vidět, že už mu je fakt líp.Tak doufám,že brzy začne sám chodit na to wc.
Mějte se moc hezky a pěkný 1.máj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
1.5.11 12:01

Jéj, no to válčíte stejně jak my. Miouš pořád čůrá jinam :cry: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
1.5.11 12:06
KačuliKačka píše:
Holky kočkomilky,

v sobotu je v Ostravě výstava koček :palec:

Tady odkaz: http://www.hrady.cz/…web_page.php?…

Zase mě budou svrbět ruce pro procházení okolo kočiček, koukání na kotátka a podobně… áááách jo, ale tři lumpíci doma jsou fakt akorát :lol:

Jé škoda, že jsem to nevěděla, bych zajela na čumendu :nevim: Jinak tady http://regioboreas.xf.cz/ budou mít brzo chlupaté prcky :mrgreen: (zatím ale stránky micinám teprv buduju :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
1.5.11 12:53

Laky válčíme tojo,ale Sam nikde jinde nečůrá,právě proto ho musíme dávat.Před čtrnácti dny nečůral vůbec,pak týden kapal a to fakt všude,pak začal čůrat, na záchodě,ale tam ho musím dát.Ze začátku se pral nechtěl tam vůbec,ale nakonec to tam pustil a to mu zůstalo do teď,ale musím ho tam dávat sám si nedojde,ale aspoň už se se mnou nerve.
Jinak jak se vyčůrá mimo záchod tak je to pro mě znamení,že má opět problém.Většinou to spravila pasta uro pet,ale teď už podruhý chodíme na injekce.Dává mu nějaký atb,nospu na uvolnění a pak mu taky píchal asi 4krát ze začátku prednisol,to když mu to nešlo vůbec,po tom začal aspoň kapat,ale to byl děs,bylo to všude a strašně to páchlo :poblion: Máme potvrzené struvity,tak doufám,že se mu to srovná.Má dietu,která mu nechutná málo žere,ale to mu neuškodí je jako prasátko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.5.11 11:48

Máme dvě kočičky Amálku a Rozárku, jsou to naše princezny. Jsou obě z venku, bylo nam jich hrozne lito, tak jsme si je pred cca 6 mesici vzali. Jsou za vše moc vděčné,vzali jsme je k veterináři nechali naockovat a jsou plne v poradku, jen mame trosku obavy jak se nam v cervenci narodí malý, ale tak doufame ze vse dobre zvladneme. I ty naše dve roštandy i maleho. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
2.5.11 12:18

Aneto, ty jsou úžasné :palec: Určitě to zvládnete :kytka: I když já mám tedy poměr opačný - dvě děti a jednoho kocoura. Ale ten chlupatý je z nich rozhodně nejhodnější :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
2.5.11 12:42

AnetoV - vítej mezi kočkomilky :mavam:

Máš krásné rošťandy a neboj, určitě se zvládne i to lidské mrně s nimi :-
U nás doma jsou tři chlupaté koule a 1 puberták. Podotýkám, že chlupáči jsou fakticky hodnější, než to pubertální zlobidlo :mrgreen: Ale se všema je sranda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
2.5.11 13:50

Holky, já se budu moci zítra stěhovat :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: …Jupíííí

Kdo jste to říkal, že papá čičinka Brit??? Mám tu kotěcí ještě x kg, zvážila bych, kdyby měl někdo zájem koupit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
2.5.11 14:10

Lakynko,

kampak se stěhujete????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
2.5.11 14:12

Jen kousek dál, než jsme teď. Ovšem bez manžela ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
2.5.11 14:19

Aháá, tak to chápu… já tenhle „krok“ udělala před 4 lety a hned mi bylo lépe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
2.5.11 14:20

Kačuli: jsi dobrá:). Když tak písni SZ, jak jsi to zvládala, finančně a tak:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný