Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
2.5.11 14:34

SZ odeslána ;-)
Snad ti dodám trošku optimismu… ono všechno jde, i když je to zprvu těžké ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
2.5.11 14:35

Laky, jsem hrozně moc ráda, že konečně nějaký byt vyšel :dance: Moc držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
2.5.11 14:44

kačuli: já se za sebe bojím hlavně toho, že nebudou mít děti. Nebo že se sesypu hlady já :lol: :nevim: . Já ještě studuji a ten kurz je fakt drahý:(…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
2.5.11 14:47

Nebudu ti tady psát, jak růžové to bylo… občas mi na den na jídlo vyšla 100,–, někdy více, jindy méně… Erdula měl obědy ve škole, ráno na snídani housku, sváču a k večeři taky něco… Dělala jsem to tak, že 1× týdně jsem udělala nákup v kauflandu na týden a pak jen kupovala pečivo - občas to bylo o ústa, ale zvládlo se to ;-)

Jak máš velké dítka??? ;-) Neboj, manželovi stanoví výživné dětí a může soud i výživné manželky, pokud je vina rozvodu na jeho straně a ty nemáš možnost se sama živit (nepracuješ kvůli dětem, studiu a pod.) ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
2.5.11 18:06

Anet ty jsou krásne :hug:

Laky gartuluji k bytečku jsi statečná že ses rozhodla pro samostatný bydlení s dětmi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
2.5.11 20:49

Laky tak hodně štěstí v novém bydlení a ať se ti daří mnohem lépe :potlesk: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
3.5.11 10:41
KačuliKačka píše:
Jak máš velké dítka??? ;-)

Promiň, mám vypnuté podpisy, takže jsem neviděla… takže jsi na RD :think: Zašla bych se poptat na sociálku - přídavky na děti (pokud nemáte) a příspěvek na bydlení.
Když můžou stát škubat ti,c o to nepotřebují, tak proč by neměla mamča, která to potřebuje???

A jaký kurz studuješ?? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
3.5.11 10:52

Kačuli: už jsem tam byla;). První rok nemám nárok na přídavky, počítá se to z předchozího roku. Jinak nárok na příspěvek na bydlení po 3měsících mít budu:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
3.5.11 10:59
Lakynka píše:
Kačuli: už jsem tam byla;). První rok nemám nárok na přídavky, počítá se to z předchozího roku. Jinak nárok na příspěvek na bydlení po 3měsících mít budu:).

No, aspon něco, že? Neboj, jsem si jistá, že jsi silná holka a situaci zvládneš na výbornou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
3.5.11 11:34

Jinak děvčata,
ten náš zakrslý kocour Charlie začíná pěkně na záchůdku zavánět :think: … Po výplatě budeme muset na kontrolní RTG, tak se poptám, jak by to u nás bylo s kastrací. Řádí ale jak černá ruka, věčně šňupe ve dřezu, ukrade co najde, tahá sáčky a zbytky z koše (a to jsem koupila už na plasty nový odpadkový koš!). Báječnou hračkou je slupka od banánu vytažená z koše :lol: Je to fakt pošuk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
3.5.11 12:54

Kačuli, asi s ním lomcuje jaro, s tím mým zrzavcem je to teď podobné a to je vykastrovaný už 3 roky…taky by všechno vyhrabal..nejvíc mě štve, že Lukymu už rozkousal 3 dudlíky na flašky (pořád pije z flašky před spaním). Dokázal ho vyhrabat i z odkapávače a to jsem na něm měla ještě ze šikma postavený hrnec :zed: Tak se jen modlím, aby s tím skončil dřív, než zase skončíme na veterině…a hlavně ty dudlíky taky něco stojí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
3.5.11 13:00

Kakiko,

tak jaro na něj teda leze… jak k nám vlítne kocour „Mimino“ zdola od tchýně (přinesli ho v 5týdnech, říkalo se mu miminko a zůstalo mu to), tak ho hned poskáče, hryže ho za krk… no hrůza :lol:
Jenže to naše torpédo lítá, všude šňupe, když neví co by, tak chodí a mňauká - jako by vrká jako holub, je to strašně legrační zvuk :mrgreen:
Ale mrška se pomazlit nenechá, nedejbože, bych ho chtěla vzít do náručí :-P

Minulý týden zase naháněl kocoura Vojtu (taky od tchýně, má jich 7!!) a shodil ho v ložnici za skříňky, odkud nemohl vylézt že… :cert: Takže jsem musela stěhovat nábytek v ložnici. Chudák Vojta vystřelil jak namydlený blesk ke dveřím dolů, kde „bydlí“ :lol:

Ale vzhledem k tomu, že mu bude 10 měsíců, se mi zdá, že už dospěl a jeho čůrání začíná víc a víc zapáchat, takže to budeme muset asi nějak pořešit s vet.dr. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
3.5.11 13:10

No jo, jsou to tedy radosti s těmi darebáky :lol: Ale musíš uznat, že ty by jsi lepší způsob, jak zlikvidovat Vojtu, určitě nevymyslela :mrgreen: To je fakt borec, ale dost dobře chápu, že jeho názor…nechat ho chcípnout za skříní, nerespektuješ :mrgreen: :mrgreen:

Já se tedy poslední dobou ani moc nevyspím, protože OBA kocouři začli být v noci nechutně přítulní. Vždycky to chytlo jednoho, nebo druhého, ale teď se mi pod peřinu cpou oba, jak se nemůžou vejít, tak se začnou řezat o to, kdo vyhraje :zed: Dneska jsem se vzbudila s pocitem, že se nemůžu nadechnout…no, bodejť by jo, když mi Berry stál na hrudníku…jako 8 kilo fakt nepředejchnu. Čuměl na mě s takovou radostí, že jsem konečně vzhůru, že jsem měla chuť ho odstřelit do vesmíru :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
3.5.11 13:38

Kakika: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
3.5.11 14:24

U Charlieho jde o to, že on by si tááák chtěl s každým hrát a všichni ostatní, krom Mimina, tuhle touhu s naším ďáblíkem nesdílejí. A protože Charlie dokáže být opravdu neodbytný, tak ostatní před ním prchají kam můžou. Vojta, Monty, Myšák ani Princ prostě na tyhle hrátky nejsou. No a když je ten náš hajzlík už odolný vůči syčení, vrčení i vůči pár fackám, tak jim nezbývá než prchat, kam to jde.

Mně tak jednou na hrudníku pristál právě Princátko - cca 5kg kocour… ale chápu, že na 8 kg Berryho fakt nemá :lol: :lol:

Pod dekou naštěstí nespí, jen na ní a jen Charlie. Ale když ležím na zádech s pokrčenýma nohama, tak ten prevít mě nemůže obejít, ale přeleze přes zvednuté kolena a hups, dopadne přímo na břicho… při ranním rozjímání, zda vylézt z postele a jít na wc nebo nejít, je to fakt prima :cert: :cert:
Prostě hajzlík každým coulem :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný