Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
SZ odeslána ![]()
Snad ti dodám trošku optimismu… ono všechno jde, i když je to zprvu těžké ![]()
Laky, jsem hrozně moc ráda, že konečně nějaký byt vyšel
Moc držím palce ![]()
kačuli: já se za sebe bojím hlavně toho, že nebudou mít děti. Nebo že se sesypu hlady já
. Já ještě studuji a ten kurz je fakt drahý:(…
Nebudu ti tady psát, jak růžové to bylo… občas mi na den na jídlo vyšla 100,–, někdy více, jindy méně… Erdula měl obědy ve škole, ráno na snídani housku, sváču a k večeři taky něco… Dělala jsem to tak, že 1× týdně jsem udělala nákup v kauflandu na týden a pak jen kupovala pečivo - občas to bylo o ústa, ale zvládlo se to ![]()
Jak máš velké dítka???
Neboj, manželovi stanoví výživné dětí a může soud i výživné manželky, pokud je vina rozvodu na jeho straně a ty nemáš možnost se sama živit (nepracuješ kvůli dětem, studiu a pod.) ![]()
Anet ty jsou krásne ![]()
Laky gartuluji k bytečku jsi statečná že ses rozhodla pro samostatný bydlení s dětmi ![]()
Laky tak hodně štěstí v novém bydlení a ať se ti daří mnohem lépe
![]()
KačuliKačka píše:
Jak máš velké dítka???
Promiň, mám vypnuté podpisy, takže jsem neviděla… takže jsi na RD
Zašla bych se poptat na sociálku - přídavky na děti (pokud nemáte) a příspěvek na bydlení.
Když můžou stát škubat ti,c o to nepotřebují, tak proč by neměla mamča, která to potřebuje???
A jaký kurz studuješ?? ![]()
Kačuli: už jsem tam byla;). První rok nemám nárok na přídavky, počítá se to z předchozího roku. Jinak nárok na příspěvek na bydlení po 3měsících mít budu:).
Lakynka píše:
Kačuli: už jsem tam byla;). První rok nemám nárok na přídavky, počítá se to z předchozího roku. Jinak nárok na příspěvek na bydlení po 3měsících mít budu:).
No, aspon něco, že? Neboj, jsem si jistá, že jsi silná holka a situaci zvládneš na výbornou ![]()
Jinak děvčata,
ten náš zakrslý kocour Charlie začíná pěkně na záchůdku zavánět
… Po výplatě budeme muset na kontrolní RTG, tak se poptám, jak by to u nás bylo s kastrací. Řádí ale jak černá ruka, věčně šňupe ve dřezu, ukrade co najde, tahá sáčky a zbytky z koše (a to jsem koupila už na plasty nový odpadkový koš!). Báječnou hračkou je slupka od banánu vytažená z koše
Je to fakt pošuk ![]()
Kačuli, asi s ním lomcuje jaro, s tím mým zrzavcem je to teď podobné a to je vykastrovaný už 3 roky…taky by všechno vyhrabal..nejvíc mě štve, že Lukymu už rozkousal 3 dudlíky na flašky (pořád pije z flašky před spaním). Dokázal ho vyhrabat i z odkapávače a to jsem na něm měla ještě ze šikma postavený hrnec
Tak se jen modlím, aby s tím skončil dřív, než zase skončíme na veterině…a hlavně ty dudlíky taky něco stojí ![]()
tak jaro na něj teda leze… jak k nám vlítne kocour „Mimino“ zdola od tchýně (přinesli ho v 5týdnech, říkalo se mu miminko a zůstalo mu to), tak ho hned poskáče, hryže ho za krk… no hrůza ![]()
Jenže to naše torpédo lítá, všude šňupe, když neví co by, tak chodí a mňauká - jako by vrká jako holub, je to strašně legrační zvuk ![]()
Ale mrška se pomazlit nenechá, nedejbože, bych ho chtěla vzít do náručí ![]()
Minulý týden zase naháněl kocoura Vojtu (taky od tchýně, má jich 7!!) a shodil ho v ložnici za skříňky, odkud nemohl vylézt že…
Takže jsem musela stěhovat nábytek v ložnici. Chudák Vojta vystřelil jak namydlený blesk ke dveřím dolů, kde „bydlí“ ![]()
Ale vzhledem k tomu, že mu bude 10 měsíců, se mi zdá, že už dospěl a jeho čůrání začíná víc a víc zapáchat, takže to budeme muset asi nějak pořešit s vet.dr. ![]()
No jo, jsou to tedy radosti s těmi darebáky
Ale musíš uznat, že ty by jsi lepší způsob, jak zlikvidovat Vojtu, určitě nevymyslela
To je fakt borec, ale dost dobře chápu, že jeho názor…nechat ho chcípnout za skříní, nerespektuješ
![]()
Já se tedy poslední dobou ani moc nevyspím, protože OBA kocouři začli být v noci nechutně přítulní. Vždycky to chytlo jednoho, nebo druhého, ale teď se mi pod peřinu cpou oba, jak se nemůžou vejít, tak se začnou řezat o to, kdo vyhraje
Dneska jsem se vzbudila s pocitem, že se nemůžu nadechnout…no, bodejť by jo, když mi Berry stál na hrudníku…jako 8 kilo fakt nepředejchnu. Čuměl na mě s takovou radostí, že jsem konečně vzhůru, že jsem měla chuť ho odstřelit do vesmíru ![]()
U Charlieho jde o to, že on by si tááák chtěl s každým hrát a všichni ostatní, krom Mimina, tuhle touhu s naším ďáblíkem nesdílejí. A protože Charlie dokáže být opravdu neodbytný, tak ostatní před ním prchají kam můžou. Vojta, Monty, Myšák ani Princ prostě na tyhle hrátky nejsou. No a když je ten náš hajzlík už odolný vůči syčení, vrčení i vůči pár fackám, tak jim nezbývá než prchat, kam to jde.
Mně tak jednou na hrudníku pristál právě Princátko - cca 5kg kocour… ale chápu, že na 8 kg Berryho fakt nemá
![]()
Pod dekou naštěstí nespí, jen na ní a jen Charlie. Ale když ležím na zádech s pokrčenýma nohama, tak ten prevít mě nemůže obejít, ale přeleze přes zvednuté kolena a hups, dopadne přímo na břicho… při ranním rozjímání, zda vylézt z postele a jít na wc nebo nejít, je to fakt prima
![]()
Prostě hajzlík každým coulem ![]()