Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
13.5.11 08:08

Ahojky,

Laky, to je fajn, že jsi přestěhovaná,i když to nové bydlení má nějaké chybičky… ony se určitě brzy spraví a bude fajn ;-)

Jinak teda my odčervujeme tak 1× za rok, ale ani dětská ani veterinář nic neříkal, že by bytové kočenky měly být tak často odčervované. Vidíš, to jsem netušila.....
Určtě bude mrňousek v pohodě, uvidíš ;-)

Já teda nestíhám, započala jsem šprtec na státnice, takže moc na emimino nechodím - jinak bych se nic nenaučila :lol: Ale určitě na vás budu pořád nakukovat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
13.5.11 09:26

Ahojte…

kaculi Nam teda vet vzdycky rekne, kdyz jdeme pro odcervovadlo jak casto, podle toho jakou pastu zrovna ma. Ale max . pauza mezi odcervovanim je vzdycky 2-3 mesice.

lakynko Drzim palce a hodne sily :hug:

Jinak u nas sranda, kotata zacinaji byt hrava, pekne se rvou :lol: odstehovala jsem je z loznice z satniku, bo uz mi zacaly lozit z vyhrazeneho supliku do obleceni. No chtela jsem je nechat v obyvaku pod schodama, dokonce jsem jim to strikla santou kocici, ty pelechy, ale ta potvora stara je odnesla nahoru k pocitaci. Zase jsem dvakrat stehovala dolu, ale nic, tak jsou zabydleni nahore a dobry. Dokonce uz lezou sem tam prozkoumat zachod, zacinaji pit vodu z misky, maji tam teda vedle i zradlo, ale mam podezreni, ze jim to vzdycky sezere stara :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
13.5.11 09:58

Doriang

koukám, že máte doma veselo :lol: Musí být ale rozkošné, ty kočičí pidi čumáčky :huban:

U nás dospěláci v pohodě, mrňous řádí, ted naháněl mouchy, tak mi sejmul moje tři opečovávané orchidejky z okna na zem. Přítel prý přišel domů a kocour ani nevylezl :lol: Až jsem přišla já, tak vystrčil čumák, v domění, že dobrý… ale na prdel dostal stejně :cert:
Jinak žere i žlutý cukrový meloun a meloun cantaloupe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzukaa
13.5.11 14:23

potrebuji poradit kotatkum us je asi tak mesic porad pijou mlicko od mami ale ja si nejsem jista jestly us bych je mela treba dokrmovat nebo tak neco ? jak je naucit pit z misky?

• Citovat
  • Upravit
5579
13.5.11 15:10

zuzi Ja jim proste dala k pelechu misku s vodou, kazdymu to ukazala, dvakrat jim smocila cumacek a bylo… oni toho teda vetsinu vylejou, jak do toho obcas tapnou, ale uz jsem je videla i pit :wink: maji to tam treti den dneska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzukaa
14.5.11 11:44

ak jsem to skusila a uspech sice hodnekrat to rozlyli ale us jim to jde jen mam jednu kocicku a ta je tako zvlastni hrozne se boji je nejmenci ostatni si sni vubec nehrajou kdys vsichni lezi u kocicky tak ona ne je uplne jinde..takova samotarka :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5579
14.5.11 12:14

zuzi Nevim jak je to s tim samotarstvim, ale nase stare, kdyz byla mrne a my se na ni byli podivat (bylo ji 6 tydnu) tak byla taky mimo ty dve dalsi. Dva kocouri si hrali a rvali se a ta nase jen tak lezela a odpocivala, nakonec se z ni vyklubala nejmazlivejsi kocka z toho vrhu, obcas je skoro jak pes (chodi vsude za nama, klidne az k zastavce busu atd.) :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
15.5.11 18:05

Takhle se daří Miouškovi tady :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
15.5.11 22:02

lakynko Tak to se zabydluje pěkně :wink: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
15.5.11 22:11

Laky,krásná fotečka Mia :srdce: ,ten evidentně chrochtá blahem.

• Citovat
  • Upravit
dada1511
15.5.11 22:12

Jinak holky,máme po odběrech krve,sice né kvůli kočce,ale jiné kalamitě,tak byli v pořádku.Tak snad by to poznali,kdyby nedej bože měl malej nějakého červíka v sobě.

• Citovat
  • Upravit
17050
15.5.11 22:15

dada: tak to je dobře, že to vypadá pozitivně:)

Jo, Miouš tady má spousty podnětů. Je tu šťastný. pořád lítá, je živý,hraje si, skáče jak kozel.. Sleduje pořád dlaždičky, zda nenajde nějakýho pavouka :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
15.5.11 22:18

Pavouky už pěstuju speciálně pro kocoura :lol: ,né ve velkém,ale když potkám jednoho nebo dva,nechávám je žít :lol:

Jsem ráda,nejen kvůli vám,ale i ze sobeckých důvodů,budem se v budoucnu taky stěhovat,tak snad se kočičák taky adaptuje bez problémů.

• Citovat
  • Upravit
17162
16.5.11 07:06

Lakynko,

tak Mio si to vyloženě užívá, myslím, že jemu stěhování prospělo taky.

A co ty a děti???? Jak to zvládáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
16.5.11 08:58

Kačuli: jedním slovem: skvěle:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...