Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
hlásím, že dietka nepomohla a výsledky moči jsou ještě horší:(((. Takže měníme dietu na Royal canine
mě švihne..
Ajuš tak to jsem ráda že se kocourek našel ![]()
Laky a ty granule vám navrhnul veterinář? Ale asi jo viď?
Já jen že my máme na ten písek tyto granule http://www.svetgranulek.cz/…on-15kg.html u vet mě stojí 377,– +DPH takže nějaké 4 stovky,ale pomáhájí i teď jsem se dívala na moč přes mikroskop a je tam těch struvitů míň,ale garunle má už od října a ještě dlouho mít bude ![]()
Zdravím po dlouhé době, nestíhám vás ![]()
Lakynko, dieta Hill´s c/d je přesně ta, která našemu kocourkovi taky vůbec nepomohla. Ani nevím, jestli tenkrát byla na výběr nějaká jiná, ale my jsme proto tehdy zkusili úplně vynechat granule a pomohlo to. Tak snad bude nějaká jiná dieta účinnější, moc držím palce ![]()
ahojky ![]()
A co jste dávali na jídlo??? Já se tehdy ptala vet.dr. co dávat a on domácí stravu nedoporučoval kvůli složení, tak jsme hned najeli na Trovet granule (nejprve na struvity a písek, pak na ledvinovou dietu).
Ale 100 kočiček = 100 osobností s různými reakcemi, že ![]()
Laky,
a co na to veterinář??? Mně to přijde divné, že po všech těch lécích a dietkách je na tom Mio pořád tak špatně ![]()
KačuliKačka píše:
ahojky![]()
A co jste dávali na jídlo??? Já se tehdy ptala vet.dr. co dávat a on domácí stravu nedoporučoval kvůli složení, tak jsme hned najeli na Trovet granule (nejprve na struvity a písek, pak na ledvinovou dietu).
Ale 100 kočiček = 100 osobností s různými reakcemi, že
My nedáváme domácí stravu (tedy až na to, co si vyžebrá u večeře
), dáváme konzervy. Už je to skoro 6 let, co jsme tenhle problém řešili. Předtím jedl konzervy i granule, pak měl především granule a začaly mu veliké problémy. Veterinář doporučil dietu Hill´s s/d na vyléčení, ta pomohla a pak udržovací c/d. Ale s tou se problémy hned vrátily
Připadalo nám tehdy, že veterinář moc nevěděl, jak to řešit, tak jsem hodně četla na netu, přemýšlela, jak nepřijít o kocourka a napadlo mě zkusit prostě úplně vynechat suché krmení. No a světe div se, pomohlo to, za celé ty roky, co už uběhly, neměl se struvity vůbec žádný problém ![]()
Přesně jak je to psáno - každá kočka chce něco jiného. Naše odmítá baštit hills, přitom veterinář se sám divil, že jeho kočky zase jedině hills:D. Jinak na struvity máme taky granulky od Trovet a konzervičky kupujem na střídačku - ale to už jsem tu někde psala. Snad se změnou značky kocourek od Laky konečně bude ok!! ![]()
On mi to říkal už na začátku, že s těmi Hills nemá dobré zkušenosti, ale že někomu to zabrat může. Že prý s těmi Royal Canine se mu ještě nestalo, že by to nezabralo. Tak snad. Já ty Hills měla na vyzkoušení zdarma.
tak to je fajn, že baští konzervičky… s těma mýma třema hladovcema bych se ale nedoplatila
![]()
Ale tak naštěstí struvity nám zmizely léčbou… ale měla bych zase odvézt moč na rozbor, jak fungují ledvinky - zda se cysty rozrůstají nebo se zatím drží malé
a zatím neutlačují ledvinky.
I když normálně kupujeme spešl Purinu a ted jsem neměla cestu, tak jsem koupila Chicopee pro kastráty a mršky to vyhazují z misek ven a rozhazují po celé koupelně, vůbec jim to nejede, potvůrkám zmlsaným.
Dneska musím zase na zásoby granulek ![]()
Luon takže říkáš že s těmi granelemi c/d sety problémy vrátily? A jaké jsi začla dávat konzervy?
Mono, přesně tak. Granule s/d mu pomohly, ale ty se dávaly jen krátkodobě, c/d mu problémy zase způsobily. Konzervy jsme zkusili dávat jakékoli, co mu chutnaly. Tedy žádné speciální dietní. Dietní(od Hill´s) jsme zkoušeli už v průběhu léčby, ale odmítal je pozřít.
Holky kočkomilky,
v sobotu je v Ostravě výstava koček ![]()
Tady odkaz: http://www.hrady.cz/…web_page.php?…
Zase mě budou svrbět ruce pro procházení okolo kočiček, koukání na kotátka a podobně… áááách jo, ale tři lumpíci doma jsou fakt akorát ![]()
Potřebuji poradit ![]()
Co s kocourem,když jedem na dovolenou?Jedná se o 7 dní.
Nevím,nevím,
jak to vyřešit,a co je nejlepší
.Nebo někoho napadne jiná možnost?
Sebou ho vzít nemůžeme,stačí,že berem i děti
![]()