Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Lakynka píše:
Tady to tak smrdí, já se zblázním…Přijde mi, že to z toho gauče už nikdy nedostanu, čpí to strašně a prášek to snad ještě zhoršuje
. Včera mi ještě počůral batoh, pak karton co tu děti měly na hraní, podložku v předsíni…dneska postel.
Laky my meli od kocoura teda pocuranou hlavne podlahu (spary v dlazbe) a koberec, ale mam pocit, ze to pomalu vycuchlo samo
Ja stresovala, ze sem uz v zivote nevezmu navstevu, jak tu byl smrad a ted uz mi to moc neprijde
Sice je fakt, ze jsem dlazbu vydrhla Savem (malem jsem pri tom padla
), ale tam kde jsem nedrhla a bylo to citit, tak uz to taky neni poznat ![]()
Lakynko, no já nevím, naše koča má taky od útlého věku písek v moči, takže rovnou jsme začali dietkovat a všechno je ok. Obě naše míceny jsou vykastrované. Já myslím, že pokud by měl svoji správnou dietu, tak je jedno, jestli bude vykastrovanej. Hlavně ti přestane čůrat po bytě. Zkus se třeba zeptat jiného vetoše.
Jinak holky s těma koťatama, když otevřou očíčka, tak jsou ještě moc malinký na to, abyste je učily na záchodek. To se ještě ani nestavějí snad na nožičky. Navíc ta kočka je pořád čistí. To až začnou lítat, tak pak jim dát poblíž záchodek a já myslím, že se naučí automaticky samy;). Kočky jsou v tomto velice chytré. My jsme si z ulice přinesli naší Dadulku a ta si ten záchodek při první potřebě sama našla, takže tak. Hlavně jim dát záchodek, do kterýho se lehce vydrápou - a pak taky ven ![]()
Aliso já bych zašla s kočičkou k veterináři. To může být cokoli. Některé kočky slintají, když je někdo hladí a je jim dobře, ale jestli i hubne, tak může mít nějaké bolení v tlamičce.
eňulo Dík, já s tím tak počítám, nám dnes jedno otevřelo jedno oko
ale zatím se jen tak plazí, to bych ho do písku nedala a kočka je zatím poctivě čistí.
Ahojky,zdravím po delší době.Eńulo ty testaý vet konečně udělala a Sam má struvity,zvýšené ph a měl i bílkoviny.Takže tu dietu od Trovetu vet nasadil správnou je na ty struvity.Včera konečně Sam přestal kapat a už zase čůrá.HURÁTři dny nám kapal absolutně všude,byli jsme jeden velkej kočičí záchod.Takže jsem nedělala nic jiného po příchodu z práce než vytírala a vytírala a desinfikovala,ten puch byl někdy strašnej.Ještě,že byl Sam chytrej a na koberec nechodil,to bych ho musela vyhodit,ten koberec teda
Dietka mu moc nejela,jak jsem jim dávala zvlášť,ale teď dva dny žerou dohromady a jak má Sam konkurenci u misek tak baští.Vet povídal,že kočce ta dieta neuškodí i když jí nic není,tak snad to je pravda.Večer jí ještě dokrmuju normálním žrádlem,potají aby to Sam nezjistil
Teď mě po dlouhé době čekají dva dny volna,tak doufám,že si trošku odpočinu.Přeju krásné svátky všem kočkomilkám a ať nemáte modré prdelky v pondělí ![]()
Ahoj holky! Buráku my máme taky struvit. A jinka zkus kocourkovi koupit i konzervičky. Jsou od Puriny, Eucanuby, Hills a taky Trovet. My berem všecky tak nějak na střídačku, protože kočině chutná chvíli to, pak zase tamto. No, ale žádná na křivo z toho krmení není. Spíš naopak. Jo, granule máme taky trovetky;). Ty jí chutnají nejvíce.
Doriang - není zač, my už jsme měli toliko koček, takže mám praxi
.
Tak holky nám se ztratil Pufíno
. Neuhlídala jsem ho na chatě, jen doufám, že se mu nic nestalo. Přítel tam byl ještě v noci a ráno. Granule jsou prý sežraný, ale bůhví jestli to nebyla jiná číča. Achjo ![]()
tak to mi je líto, snad se brzy objeví a bude zase s vámi doma v bezpečí ![]()
Ajuše, tak to mě mrzí, my si tohle zažili v pátek u tchánovců. Dan zapomněl zavřít stešní okno a jediné, co jsme našli byli drápy na střešních taškách až ke kraji střechy, jak klouzal dolů a spadnul. Dole „naštěstí“ neležel, ale nevěděla jsem, v jakém stavu ten pád zvládnul. Nakonec jsme ho dlouhatánském hledání našli (on to tam venku vůbec nezná, tak jsem netušila, kam otřesený mohl utéct), byl pomlácený, nos nateklý, vyděšený, ale jinak v pořádku. On by v tom křoví radši chcípnul, než by vylezl, na to ho znám dobře, ale schovaný byl fakt dobře, protože jsme kolem něj několikrát prošli a to křoví bylo tak nízké, že jsem nevěřila, že by se tam mohl vejít. No, ze zoufalství už jsem pak zvedala i větší kameny, tak jsem na něj přišla.
Tak držím pěsti, ať máte Pufína co nejdřív doma ![]()
Držím palce, ať se kocourek najde!!! Věřím, se mu zasteskne a vrátí se tam, odkud utekl, a počká, až si ho tam vyzvednete. ![]()
Tak už je doma
mě se tak ulevilo
. Volali nám sousedi, že sedí na lavičce. Přítel vzal hned auto a dojel tam. Naštěstí kocour počkal. Teď bude výletničit nanejvýš na špagátu.
takto je prima, že je kocourek doma, zase hezky v teple a bezpečí ![]()
Ahojte ![]()
Ajuse to je super, ze se vratil ![]()
U nas se zase cura mimo…toz teda uz fakt nevim, jestli neznackuje
Ale je fakt, ze jsem na neho koukala a on normalne pridrepl a cural
Jo a chodi na ty mista kde „cural“ kdyz mu to neslo. Je mozny, ze to tam jenom citi a chodi tam proto curat? Nebo proste neni jeste upne v poradku? Nebo uz ho mam objednat na kastraci? ![]()
aha no nase cica totis chodi ven a jen malokdy na zachod
ona je takova pul na pul i venku i doma .. tak uvidime jak si stim poradi ona a kdys uvydim ze to nejde zacnu ja
nevis kde je naka sikovna stranka o kotatkach? porodu atd? me se nedari to nikde najit